Son 5 günde Binlerce Dolar Kazandıran Kanalım Gitti - İçim Yanıyooooor :(

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cosgunum

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hatırlayanınız vardır geçen ayın 28'inde şu konuyu açmıştım.
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...cegim-tecrubeli-arkadaslar-lutfen-yardim.html
Bu konu açıldığında kanalda tek ihtar vardı. Bugün güne bir ihtarla daha başladım hatta gün içerisinde telif haklarının kaldırılmasına yönelik özür metinleriyle ilgili konular açtım. Bu sayede aldığım iki ihtar için özür maili göndermiştim. Henüz onları düzeltme çabasındayken, ne olur ne olmaz diye bugün hiç video yüklemeyip hatta gün içerisinde hit almamış 50-60 civarı videomuda silmeme rağmen saat 21:00 civarı 3. telifte geldi kanalım gitti. Şimdi ne olacak bu kazançlarım diye kara kara düşünüyorum. Forumlarda eski konuları taradığımda kimi alırsın diyor, kimi alamazsın diyor.
Çaresizce bekleme durumuna geçtim.

Hocam 2. telif aldıgınızda sizin yapacagınız olay o tutan videonuz dahil tüm videolarınızı gizliye almaktı. Kötü olmuş, geçmiş olsun.

1 hafta içinde ne olacağı belli olur kesinleşmiş kazançları görünce hakkında hayırlısı hocam inşallah kuruşu kuruşuna alırsın paralarını.

O gün seninle takip ettim konuyu ben bile heycanlandım sen her yazdığında :) İnş alırsın ya İncelenecek sonuçta belli olmaz

bak kardeşim haziran ayı kazançları ayın 30 unda son buldu kanalın temmuz ayında kapanıysa haziran kazançları gelemsi alzım mantıken

Hocam 2. telif aldıgınızda sizin yapacagınız olay o tutan videonuz dahil tüm videolarınızı gizliye almaktı. Kötü olmuş, geçmiş olsun.
Arkadaşım bu işlerde daha 2 ayım dolmadı, aslında bu gün bir arayış içerisindeydim ama çözümü telif haklarını kaldırmaya yönelik çalışma yapmakta aradım, belli ki yanlış yolu seçmişim öncelikle...video gizleme olayınıda bilmiyordum şimdi öğrendim dersem yeridir. Yaşayarak bazı şeyleri öğreneceğiz. Ama umarım bu bana pahalıya patlamaz.

1 hafta içinde ne olacağı belli olur kesinleşmiş kazançları görünce hakkında hayırlısı hocam inşallah kuruşu kuruşuna alırsın paralarını.

İnşallah arkadaşım...
O gün seninle takip ettim konuyu ben bile heycanlandım sen her yazdığında :) İnş alırsın ya İncelenecek sonuçta belli olmaz
Bakalım parayı alayım başka bir şey istemiyorum, kanalın kapanması şu an için 2. planda kalıyor.

---------- Mesaj saat 22:25:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:21:41 civarında gönderildi. ----------

bak kardeşim haziran ayı kazançları ayın 30 unda son buldu kanalın temmuz ayında kapanıysa haziran kazançları gelemsi alzım mantıken
Kanal getirisi yavaşlamıştı ama şu anda bile günlük getirisi inanılmazdı. Haziranı alsam bile binlerce şükredeceğim.

Google bu ay farkli bir sey yapmazsa parayı alacağını düşünüyorum. Daha once de kapanan kanalların ödemesinin yapıldığını bizzat biliyorum.

Ben birde çok ince bir ayrıntıyı soracağım bir fikriniz varmı böyle bir şey mümkün mü...Kusura bakmayın sadece cahilliğimden soruyorum.
Yukarıdaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi kanal kapanmadan önce gelen 2 telif ihtarı için özür maili göndermiştim. Diyelim ki bu maillerder biri ya da ikisi olumlu sonuçlandı vatandaş ihtarı geri çekti...Kanalın tekrar açılma gibi bir seçenek olabilir mi sizce.
İkinci sorum eğer yukarıdaki soruya cevp evet ise geçerli bir soru.
Diyelim ki yukarıdaki 2 mailden de olumsuz sonuç aldım...Benim tek bir kanalım yok. Bana son ihtarı gönderen kişinin ve videoma ait bilgiler mailimde mevcut. Başka bir hesabımdan kişiye ulaşsam bir mailde buna göndersem ne dersiniz...

---------- Mesaj saat 22:35:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:33:37 civarında gönderildi. ----------

inşallah alırsınız. kanal kategorisi ne idi.

Kanal kategorisi başlangıçta karışıktı, ama tutan videodan sonra genelde telif yemeyeyim diye haber içerikli videolara döndüm..Demekki iyi yapmamışım :D

Bende bu soru hakkında bilgi arayışı içindeyim. Ne olur ne olmaz diye ayın 25 inde kanalımdaki videoları gizlemiştim. Hiç bir ihtar yok kanalımda ama tüm videolar bir kanala ait olduğundan toplu ihtar ve para kazanma seçeneğin kaybolacağından endişeleniyorum. Paralar kesinleşene kadar da açmayacağım sanırım. :(

şuan çok üzüldüm, o gün senin başlığına bakıp seninle birlikte heycanlanıp tüm gün video eklemiştim.. inşallah geri çekerler ve hesabın açılır... :(

gelişmiş ayarlarda bi yerde gözüme çarpmıştı kanalı gizleme 2. teliften sonra direk gizlemeniz gerekirdi bence, ve ay sonunda kazancınızı da alırdınız 6 ay köşede dursun sonra tekrar açardınız geçmiş olsun hocam

şuan çok üzüldüm, o gün senin başlığına bakıp seninle birlikte heycanlanıp tüm gün video eklemiştim.. inşallah geri çekerler ve hesabın açılır... :(

Valla sevgili arkadaşım biliyorum o gün benimle heyecanımı paylaştığını. Şu an inan kanalın kapanmasına dair en ufak bir üzüntü hissetmiyorum. Bana geleckte kazandıracaklarına dair. Kısmet bu kadarmış diyorum. Tek düşüncem şu ana kadar kazandıklarımı alabilecekmiyim. Teşekkürler ilgine...

---------- Mesaj saat 23:10:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:59 civarında gönderildi. ----------

gelişmiş ayarlarda bi yerde gözüme çarpmıştı kanalı gizleme 2. teliften sonra direk gizlemeniz gerekirdi bence, ve ay sonunda kazancınızı da alırdınız 6 ay köşede dursun sonra tekrar açardınız geçmiş olsun hocam

O gizleme olayını ancak şimdi öğrendim işte...Hayatta her daim yeni şeyler öğreniyoruz. Ne diyim hakkımızda hayırlısı

Benim de kanalım kapanmıştı ama ödememi almıştım, umarım sen de alırsın hocam.

ne diyelim inşallah alırsın kazandığın parayı .

Sonuçta yanlış birşey yapılmamış şans ile bir video patlamış. Bende bilmiyordum ama keşke arkadaşların dediği gibi 2. ihtar sonrası videoları gizleseymişsiniz. İnşallah alırsınız parayı ne diyelim :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri