Son 6 ayda kanalı sebepsiz yere kapatılan?

bafetimbigomis

Kayıtlı Üye
Özgün çalışıp kanalı sebepsiz yere kapatılan var mı arkadaşlar son 6 ayda?

yani biri bir saldırıda vs mi bulunmuş? eğer herkes böyle saldırıda bulunabiliyorsa büyük kanallar da böyle kapatılmaz mı?

büyük kanalların özel personeli oluyor, örnek pewdiepew'a flag atılsa personel bakar sana ise robotlar bakar:rolleyes:
benim kanal 3 aydır kapalı özgün ama hep robotlar bakıyor bir gğn personele denk gelince açılacak, zira yt halen bana mail atıyor ve bazen adsensede izlenim geliyor:eek:

Benim kanal 6 aydır kapalı sebep olarak bu gösterildi . saldırı olması muhtemel çünkü ben izlenim satın almadım ama gel de snlat

açmayın para kazanmayı belli bi yerden sonra aç direk partnere geç özgün spam fark etmiyor youtube kafasına göre kapatıyor !!! artık özgünler adsenseden uzaklaşsın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri