Son 60 Dakika

• Kullanıcı th3just
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

th3just

Kayıtlı Üye
Ey algoritma Türk'lerin gücü ile uğraşma sen mi büyüksün ben mi :)

gbLAoQ.png

Tebrikler. Maşallah :) benimde oyun kanalına yardımcı olur musun.

Bildiklerinizi bence paylaşın algoritma diğer Türklerin gücüyle de uğraşmasın :D :D
Toplu şekilde vietnamlılarla savaşalım :)

kategori güncel bir kategori değilse müthiş :D

Eğer güncel bir konu değilse tebrikler, fakat güncelse gayet doğal şuan güncel çalışan kanalımın son 60 dakikası 4K :)

Görselden anladığım kadarıyla (arama) hit kaynağı güncel bir video. Tebrikler..

Konudaki sabantap etiketini anlayamadım. Kim bu arkadaş yt Türkiye sorumlusu mu :)

Kanal sayfalarından geliyor bana da.

YouTube şöyle diyor; YouTube kanalınızdan, diğer YouTube kanallarından ve konu kanallarından gelen trafiktir.Başka bir içerik üreticinin kendi Topluluk sekmesinde kanalınızdan bir video paylaşmasıyla alacağınız trafik de bu verilere dahildir.

Başka bir kanal paylaşmıyor bu benim kanalımdan geliyor demek?

Kanal sayfalarından geliyor bana da.

YouTube şöyle diyor; YouTube kanalınızdan, diğer YouTube kanallarından ve konu kanallarından gelen trafiktir.Başka bir içerik üreticinin kendi Topluluk sekmesinde kanalınızdan bir video paylaşmasıyla alacağınız trafik de bu verilere dahildir.

Başka bir kanal paylaşmıyor bu benim kanalımdan geliyor demek?

paylaşma ile ilgili değil o trafik kaynağı, sen o kanalının hesabından giriş yapılı şekilde videolarını izlersen veya diğer kanallar senin videolarını izlerse anlamına geliyor ordaki trafik kaynağı. Kanaldan kasıt illa videolu vs anlamında değil.

paylaşma ile ilgili değil o trafik kaynağı, sen o kanalının hesabından giriş yapılı şekilde videolarını izlersen veya diğer kanallar senin videolarını izlerse anlamına geliyor ordaki trafik kaynağı. Kanaldan kasıt illa videolu vs anlamında değil.

Şimdi anladım hocam eyvallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri