Son Dönemlerde Gördüğüm En Büyük Hak Gaspı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç kimse kusura bakmasın
benim ülkeme "artık bu ülkede yasanmaz " gibilerinden hakaret edenlere tepkisiz kalamam

hayırlı ramazanlar.

Hiç kimse kusura bakmasın
benim ülkeme "artık bu ülkede yasanmaz " gibilerinden hakaret edenlere tepkisiz kalamam

hayırlı ramazanlar.

Cok bilmis dostum nerede yaziyor kim yaziyor bu ulkede yasanmaz diye? Yalandan tahrik etme milleti isin gucun yoksa konudan cik ortami germe . Olmayan seyi olmus gibi soyleyip hakli cikarmiyor mu bir de kendini..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cengiz Han bütün Avrupa'yı talan ederken neredeydiniz? Ona ses çıkardınız mı? Çıkarmadınız. Hiç şimdi konuşmayın.
Hadi onu geç. Persliler Sparta'yı yakıp yıkarken neredeydiniz?

Bu neredeydiniz geyiği görüldüğü gibi dünyanın en gerizekalıca argümanı. Bir insanın bir konuda ondan önceki konularda ses etmese bile isyan etmek hakkı vardır. Haklı olan isyankar kimseye önceki pozisyonunu açıklamak zorunda değildir. İster tüm haksızlıklara karşı gelmiş olsun, isterse o haksızlıklara sessiz kalmış olsun. Bir insan sadece tüm haksızlıklara karşı geldiği zaman başka bir konuda hakkını arayabilir demek hakikaten şaşkolozluk.

Mamafih, başörtüsü haksızlığı vardır. Gerçektir. Zulüm görmüştür onlar. Gerçektir. Ben bir ateistim benim sözüme inanılmaz ama ben İstiklal'de sayısız defa eylemlere katılıp "Öz, öz, özgürlük, başörtüsüne özgürlük" demiş biriyim. Sorun yok. Gene olsa gene deriz. Ama bugün yok. Tersi baş gösterdi. Ben o gün yanında durduğum arkadaşlarımdan bugün tersi durumda "bir dakika arkadaşlar" denilmesini rica edebilirim.

Her okulun imam hatipleştirilmesine, imam hatiplerdeki öğrencileri geçtim öğretmenlere bile ya başını ört ya da bu okulda bulunup başörtülü başka bir öğretmenin buraya gelmesine mani olma mahalle baskısının kurulmasına ilk bu insanların karşı çıkmasını umdum. Hala umuyorum.

Ancak çoğunluğu bu başlıktaki ignorant arkadaşla zaman zaman aynı kelimelerle zaman zaman da daha entelektüel kelimelerle bu düzeni savunuyorlar.

Şu sonuç en başta sizi rahatsız etmeli: "Bu sınava giremeyen kadın yanında bir başörtüsü bulundurup başına taksaydı o sınava girecek ve kimse saç rengini sorgulayamayacaktı. Bunu denemeye kalkışan güvenlik görevlileri darmaduman edilirdi."

arkadaşlar kavga etmeyin, ya sabır deyin bir kere ya

iftardan sonra karnınız tok, suyunuzu için öyle gelin millet açken birbirine saldırıyor adeta

ramazanda olan şeyler bunlar herkes hata yapıyor

geçen fırına gittim mesela fırıncı dedi son 5 pide kaldı, yaşlı amcanın biri pideyi elimden kaptı adeta, hunger games oynuyoruz sanki :D

arkadaşlar kavga etmeyin, ya sabır deyin bir kere ya

iftardan sonra karnınız tok, suyunuzu için öyle gelin millet açken birbirine saldırıyor adeta

ramazanda olan şeyler bunlar herkes hata yapıyor

geçen fırına gittim mesela fırıncı dedi son 5 pide kaldı, yaşlı amcanın biri pideyi elimden kaptı adeta, hunger games oynuyoruz sanki :D

Ben iyi niyetli olduğuna %100 eminim. Kalbinde ne ufak kötülük yok ama herkesin oruç tutuyor olduğunun norm addedilmesi sıkıntı doğuruyor. Haberlerden, sosyal medyaya, forumlardan Coca Cola reklamlarına kadar "Ramazan'da herkes oruç tutar" fikrinin yaygınlaştırılması beni rahatsız ediyor.

Ben iyi niyetli olduğuna %100 eminim. Kalbinde ne ufak kötülük yok ama herkesin oruç tutuyor olduğunun norm addedilmesi sıkıntı doğuruyor. Haberlerden, sosyal medyaya, forumlardan Coca Cola reklamlarına kadar "Ramazan'da herkes oruç tutar" fikrinin yaygınlaştırılması beni rahatsız ediyor.

gayet normal herkes birşeylerden rahatsız oluyor hocam :)

onlar yaygınlaştırılmadı aslında her zaman böyleydi kendimi bildim bileli, ama şöyle durumda var oruçlu olan olmayanla da kavga çıkardığı için ramazanda istatistiksel olarak diğer aylara göre fevri hareketlerin arttığı aşikar :D

Eee ?? Site yönetimi nerede ?
Kimse kusura bakmasın , forumda siyaset yasak diye hatırlıyorum, kurallar değiştiyse , forumda siyaset serbestse daha az vakit geçirmeye başlayalım.
İnsanların birbirine girişinimi seyrediyorsunuz ?

Eee ?? Site yönetimi nerede ?
Kimse kusura bakmasın , forumda siyaset yasak diye hatırlıyorum, kurallar değiştiyse , forumda siyaset serbestse daha az vakit geçirmeye başlayalım.
İnsanların birbirine girişinimi seyrediyorsunuz ?

Keyfin bilir hocam kimseyi zorla tutmuyoruz bizlerinde işi oluyor örneğin orucumuzu açmak gibi ailemizle oturup 2 kelam etmek gibi, bizim bazen gözümüzden böyle şeyler kaçabiliyor ama sizin kaçmıyor demek ki en ufak bir olayda bizlere saydırıyorsunuz neyse canınız sağolsun.

Her neyse konu kilit böyle konuları açık tutmamızda ki tek sebep iyi niyetle güzelce tartışılabileceğini düşünmemiz demek ki olmuyor bizlerde artık böyle konulara başka gözle bakarız. Nasıl olsa çok güzel tartışırıyoruz (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri