Son günlerde ''Bu video Dünya genelinde engellendi' ibaresine rastlayanlara çıkanlara soru

• Kullanıcı severall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

severall

Kayıtlı Üye
Kolay gelsin arkadaşlar geçen haftalarda dünya genelinde engellendi ibaresi çıkıp kanallarının para kazanması kapatılanlar vardı son 4-5 günde dünya genelinde engellendi ibaresine rastlayıp kanalı kapanan/kapanmayan arkadaşlar var mı ?

Az evvel diğer konuda da tatıştık bilen/tecrübe eden var mı merak ettim.Yakında zamanda tecrübe etmiş birisi varsa iyi olur az evvel çok iyi abonesi olan yabancı haber kanalımda bir videoda yükler yüklemez çıktı ona göre yol izleyeceğim

benimde 4-5 gündür para kazanması giden yok ama baya bi dünya genelinde engellendi ve üçüncü taraf aldım tabi alanları hemen sildim.

benimde 4-5 gündür para kazanması giden yok ama baya bi dünya genelinde engellendi ve üçüncü taraf aldım tabi alanları hemen sildim.

bu hafta içinde bir çok videonda dünya genelinde engellendi yazısı çıktı hemen sildin ve bir sorun olmadı kanalların para kazanması devre dışı felan kalmadı değil mi hocam ?

Hocam suan 2k+ videom var en az 10 tane dünya genelinde engellendi ibaresine rastladım 4 ay boyunca ama ne kanal nede para kazanma kapanmadı. Dünya geneli engellendi uyarısı veren videoları hemen siliyorum.

Uzun Uzadıya Yazdım.

İlk para kazanması kapanan kanalım.

http://www.ytpara.com/youtube-ban/7761-kanalimin-para-kazanmasi-kapatildi.html

Bu kanala 3-4 Videoda Dünya engeli geldi tekrar yükledim.
Şu başlığı açtım.
O Videolarda para kazanma tekrar aktif olmuştu, yükleyip sildikten sonra.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...174-dunya-genelinde-engellendi-sacmaligi.html

Bu kanalı aynen kopyaladım.

http://www.ytpara.com/youtube-ban/10604-para-kazanamasi-kapandi-tecrubelerim.html

Tecrübelerimi yazdım.
Bunları okuyup, neyin ne olduğunu görebilirsiniz.

Bir dönem öyle bir furya vardı o sebeple sordum daha önce benimde 20-30 kez başıma geldi fakat en az 1.5 aydır hiç rastlamamıştım az önce rastladım cevaplar için sağolun

benim 1 kanalın para kazanması devre dışı bırakıldı. uyarı verenleri silmiştim sonra aynı videoları başka bir kanala attım onunda para kazanması devre dışı bırakıldı

"Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir."

benim 1 kanalın para kazanması devre dışı bırakıldı. uyarı verenleri silmiştim sonra aynı videoları başka bir kanala attım onunda para kazanması devre dışı bırakıldı

"Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir."

Hocam dünya genelinde engellendi ibaresini yedikten kaç gün sonra kanalın para kazanması devre dışı bırakıldı?

bu hafta içinde bir çok videonda dünya genelinde engellendi yazısı çıktı hemen sildin ve bir sorun olmadı kanalların para kazanması devre dışı felan kalmadı değil mi hocam ?

Aynen öyle hocam ama kanalların yeni olmasından kaynaklanıyor olabilir gelecekte ne olur kestirmek zor.

son günlerde değilde birkaç ay önce oldu, videoyu silince düzeldi çook geç galınca silseniz bile düzelmiyor

Hocam dünya genelinde engellendi ibaresini yedikten kaç gün sonra kanalın para kazanması devre dışı bırakıldı?
videoları yeni yüklemiştim 1. kanalda o uyarıyı verenleri sildim 2 gun sonra para kazanma devre dışı bırakıldı. 2. kanala yuklediğimde o uyarıdan yoktu fakat akşamına onunda para kazanması aynı şekilde kapatıldı.

videoları yeni yüklemiştim 1. kanalda o uyarıyı verenleri sildim 2 gun sonra para kazanma devre dışı bırakıldı. 2. kanala yuklediğimde o uyarıdan yoktu fakat akşamına onunda para kazanması aynı şekilde kapatıldı.

Yapma be kardeşim ya :( 2 gün deme :( telif felan gelmeden mi senin bu dediklerin?

Bu dediğin olay ne zaman oldu ?

Yapma be kardeşim ya :( 2 gün deme :( telif felan gelmeden mi senin bu dediklerin?

Aynen telif gelmeden oldu.

---------- Mesaj saat 13:34:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:32:43 civarında gönderildi. ----------

Bu dediğin olay ne zaman oldu ?

6-7 ekimde oldu bunun tarihle bi alakası yok sanırım. Galiba dunya geneli engellenen videon çoksa uyarı göstermedende para kazanma kaparılabiliyor.

Başka bir konuya yazmıştım, burada da bulunsun.

Çok fazla ve aynı anda "Dünya genelinde engelledi" uyarısı alırsanız en geç 1 hafta içerisinde o kanalın para kazanması kapanacaktır fakat şöyle bir durum da var, deneme-yanılma sonucu buldum, Youtube'un belirli bir algoritması var, aralıklar halinde örneğin 2-3 gün aralığında 1-2 videoda dünya genellemesi çıktı bunu sildiğimizde sorun olmuyor, 2 hafta sonra bile yine başka bir video uyarı verse yine para kazanmaya devam ediyor. Sanırım YT bize bir yere kadar izin veriyor, sonrası bu tür sınırlamalar işte... (Para kazanma devredışı bırakıldı.)

Benim 4 video dunye genelinde engellendi ve sabah kalktigimda para kazanmasi devre disi kalmisti :(

Bekleyip göreceğiz, herşeyin hayırlısı giden para olsun o her türlü kazanılır.Önemli olan kaybettiğinde bir daha sahip olamayacağın şeylerin kıymetini bilmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri