Son günlerde ses eşleşeni kaldırma konusunda sıkıntı yaşayan var mı?

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Son 2 gündür Youtube üzerinde yaptığım tüm ses kaldırma işlemleri geri tepmeye başladı. Videolar 1 saat boyunca işleniyor 3 tane eşleşen varsa 2 tanesini kaldırıyor 1 tanesini kaldıramadık uyarısı veriyor tekrar onu kaldırmak için işlem yapıyorum bu seferde 3'ü birden geri geliyor. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba?

valla +30 dklık videolarda ses eşleşeni kaldıramıyorum ben herşey iyi düzenleme bitiyor fakat eşleşen gitmiyor :) bunun içinde yeni video olarak kaydet diyorum sorun olmuyor.

valla +30 dklık videolarda ses eşleşeni kaldıramıyorum ben herşey iyi düzenleme bitiyor fakat eşleşen gitmiyor :) bunun içinde yeni video olarak kaydet diyorum sorun olmuyor.

Hocam öyle yapınca da eşleşen veriyor bende niyeyse dün 2 tane eşleşen verdi yeni video olarak kaydet dedim 1'e düştü ordan kaldırıyıp belki kalkar dedim tekrar 2 oldu :D

Bende uzun süredir vardı, tamamen fix oldu sanmıştım. Ancak ara ara kaldıranlar var geç olsa da.

2 saatlik film atıyorum, 30 saniyelik bi müzik için ses eşleşeni veriyor, kaldırmıyor daa video editorun'den.

O 30 saniyelik müzik için 2 saatimi harcıyorum. Keşke basit bi çözümü olsa.

sabah 6 dan beri 2 videoyu düzeltmeye çalışıyorum 30 saniyelik müzikler uğraşıyorum bide 2 saatte işlenmiyor..

2 saatlik film atıyorum, 30 saniyelik bi müzik için ses eşleşeni veriyor, kaldırmıyor daa video editorun'den.

O 30 saniyelik müzik için 2 saatimi harcıyorum. Keşke basit bi çözümü olsa.

Tek tek eşleşen verdiği noktaların başından sonundan -5 +5 ekleyerek sildim bu seferde daha önce vermediği eşleşenleri verdi

Tek tek eşleşen verdiği noktaların başından sonundan -5 +5 ekleyerek sildim bu seferde daha önce vermediği eşleşenleri verdi

haha aynen banada oldu şimdi o bölümü komple atacam, videoyu 2ye bölüp tekrar birleştirecem..2 saat işlenmiyor bir dünya zaman kaybı kötü oluyor.

alın bendende o kadar dünden beri renderla ugrasıyorum videoların alayı ses eşleşeninden patladı.

evet malesef oluyor artık
eşleşen olduğu an video bitti demektir
tek tek elle kaldırmadıkça video düzelmiyor
yeni yöntemler bunlar yavaş yavaş sona geliyoruz..
özgüne yoğun adım atmak lazım

haha aynen banada oldu şimdi o bölümü komple atacam, videoyu 2ye bölüp tekrar birleştirecem..2 saat işlenmiyor bir dünya zaman kaybı kötü oluyor.

İnşallah sende geçer hocam o kadar uğraştıktan sonra tekrar eşleşen gelince yıkım oluyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri