Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
helal olsun abi seni gördükçe benimde özgün bi kanal yapasım geliyo valla![]()
Yap Kardeşim Bi Kiss Prank Kanalıda İzleyelim Seni![]()
hahasponsor sen olduktan sonra her türlü yaparım sıkıntı yok
![]()
Biz yapıcı değilizde yiyiciyiz genelde bak şimdi olsada yesek![]()
sen yeterki sponsor ol de ben sana dünya turu attırırım
sen yeterki sponsor ol de ben sana dünya turu attırırım
---------- Spam Engelliyici 13.03.2015 00:10 ---------- Önceki Mesaj 12.03.2015 23:31 ----------
Yakın Olsanda Yollasam
yengenin özgün videolarini bize "son özgün videom" die iteliyon abi
78
sağolasın kardeşimeyvallah abi arkamızda sizin gibi abilerimiz olduktan sonra bizim yapamayacağımız başaramayacağımız bişey yok.
7yengenin özgün videolarini bize "son özgün videom" die iteliyon abi
78
7
yengenle çekmiyoruz aşçı tutuyorum malesef![]()
özgünün hakkını veriyosun o zaman tabi masrafıda çok oluyodur
Teşekkür Ederim Hocam Umarım Alırız Alamazssakta Hobimiz Oldu Artık Buon numara beş yıldız...
inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız
Gel Yiyelim KardeşimBiz yapıcı değilizde yiyiciyiz genelde bak şimdi olsada yesek![]()
kanalı ben yapıyorum hocam eşim kardeşim son videolardakide ablam ama parasını veriyorum hepsininBen sen yapıyosun sanıyordum hocam
Özgün arkadaşları her zaman desteklemişimdir. Hele böyle özgün olanı hep desteklerim..Yemek tarifleri olayı çok iyi. İnşallah istediğiniz başarıyı yakalarsanız hocam.. İlk videou izledim çok iyi..
Birgün bu spam bittiğinde sadece özgünler kalıcak ayaktabenimde yavaştan yavaştan yönelmem lazım yumurta mı açsam bebek mi giydirsem bilemedim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.