Son Politikalardan Bir Tane Daha

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bu gün banada topluluk geldi ama kazanmayı etkilemedi. Hem partner kanala(eski kanal) hem boştaki kanala(yeni kanal) geldi

Topluluk ta çeşit eşit olabilir benim tahminim.

Mesela flag için ayrı bir yaptırım, yt kendi gönderdiği topluluk için ayrı bir yaptırım uyguluyor da olabilir.

Bunu öğrenmek lazım...

Bildiğim her dünya engelinde olmuyordu.Artık her türlü engellemede (Kısmi engel ülke engeli) oluyor demek ki.

olaylara çözüm üretin arkadaşlar ama forumda değil kendinize skype grupları kurun oralarda. inanın her şeyin çözümü var. forum adminleri neden ortalıkta görünmüyor dersiniz millet yana yakıla ne olacak halimiz derken onlar neden endişeli stresli değil. çünkü sağlam arkadaş ortamları var ve her sorunun yanıtını buluyorlar. yeni dönem bulmacalarla dolu olacak.

Skype grubu kuralım kimse kurmuyor ki ?

forum da profosyonel arkadaşlar var onlara teklif götürün. kabul edenler çıkar. öncelikle @mNote den başlayın forumun en profosyonel adamı o. onunla yakınlık kuran pek çok sorusunun cevabını da bulur. eğer elinden tutan biri olsaydı amerika da kuzey kalifornia da mühendis bile olabilirdi.

Skype grubu kuralım kimse kurmuyor ki ?

forum da profosyonel arkadaşlar var onlara teklif götürün. kabul edenler çıkar. öncelikle @mNote den başlayın forumun en profosyonel adamı o. onunla yakınlık kuran pek çok sorusunun cevabını da bulur. eğer elinden tutan biri olsaydı amerika da kuzey kalifornia da mühendis bile olabilirdi.

Forumda pek çok kişi bilgili ama artık paylaşım yapılmıyor nedeni: paylaşıldıktan 1 hafta sonra fixleniyor.

aga onun için burada kimse teknik bilgiler dışında bir bilgi paylaşılmasın diyor ya herkes. her sorunun yanıtını sağlam dost ortamında bulursun.

Forumda pek çok kişi bilgili ama artık paylaşım yapılmıyor nedeni: paylaşıldıktan 1 hafta sonra fixleniyor.

aga onun için burada kimse teknik bilgiler dışında bir bilgi paylaşılmasın diyor ya herkes. her sorunun yanıtını sağlam dost ortamında bulursun.

Zaten bir grubumuz var ama 2-3 kişi ama az daha çok bilgilendirilmemiz lazım herkes bir şey deniyor yazıyor mail açamıyoruz dedik ama günde 2 tane açıyoruz sağlam kalıyor en azından birbirimize yardımcı oluyoruz yoksa başka bir şekilde olmaz

ilyas hocam belki yine kazanıyorsunuzdur ama,
kafanızı şu google'ın politikalarına yorduğunuz kadar özgün bir kanala yorsaydınız
kafanız rahat düzenli bir kazanç elde etmiş olurdunuz. :)

öyle full yapacak özgün donanımım yok hocam. amatör yarı özgünle uğraşıyorum zaten film çalışmıyorum artık. ama özgünde çalışsan artık herşeye dikkat edecen. her yere bakar oldular.

yarın zigavusa ilk amatör kanallarımı servis edeceğim aldığını aldı almadığını artık adsenseye bağlarız.

ilyas hocam belki yine kazanıyorsunuzdur ama,
kafanızı şu google'ın politikalarına yorduğunuz kadar özgün bir kanala yorsaydınız
kafanız rahat düzenli bir kazanç elde etmiş olurdunuz. :)

öyle full yapacak özgün donanımım yok hocam. amatör yarı özgünle uğraşıyorum zaten film çalışmıyorum artık. ama özgünde çalışsan artık herşeye dikkat edecen. her yere bakar oldular.

yarın zigavusa ilk amatör kanallarımı servis edeceğim aldığını aldı almadığını artık adsenseye bağlarız.

rastgele hocam allah sabır versin hepimize. :)
saçlarımız beyazladı, uyku düzenlerimiz bozuldu, psikolojimiz yamuldu, ama hala forumun başlığında en kolay en hızlı kazanç yöntemi yazıyor. :)
o yazıyı sildirene kadar durmayacak google. :)

Son düzenleme:
Ben tek telifli kanalda yenı guncellemeyi kabul ettım dıye partnerden atıldım Sonra videoların üçte ikisi ümleme düştü

Flaga sahte telife çare bulma gel böyle saçma güncellemeler çıkart işe bak. 100kişinin begendigi videoyu 1 kişi begenmedi şikayet etti diye kaldıran kanalı kapatan google zihniyeti. Ne bekliceksin ki. Dikdatör sistem :)

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri