Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar hiç bahsedilmiyor ama 70 kadar kanalım profil ünleme düşmüş durumda bunları nasıl kurtaracağımıza dair herhangi bir gelişme var mı acaba şu aralar?
https://support.google.com/accounts/contact/disabled2?p=youtube&vid=1-635767944926468533-3779405169
1 hafta kadar önce burdan açmıştım
denemiştim olmamıştı hocam.
tekrar şu şekilde deneme yapın.
Önemli Not: Youtube Kanalınıza girmeye çalışın. Telefon numarası doğrulama ekranı gelsin ve farklı bir sekmede bu forumu açın.
https://support.google.com/accounts/contact/disabled2?p=youtube&vid=1-635767944926468533-3779405169
yükarıdaki adrese girin.
Ünlemli Profil Mailiniz : [email protected]
Gerçekte olmayan çakma mail : [email protected](kesinlikle gmail olmasın-tamamen sallama olsun veya bu gösterdiğim şekil olsun)
1-Forumda evet işaretleyin
2-Google Hesabınızda oturum açmak için kullandığınız e-posta adresi
(Ünlemli olan kanalın mail adresini yazın) [email protected]
2-Sizinle bağlantı kurmak için kullanabileceğimiz e-posta adresi
Gerçekte olmayan maili yazın [email protected] (kesinlikle gmail olmayacak)
3-Yararlı olabilecek başka bilgiler varsa lütfen bize bildirin. *
Bu kısımada salla gitsin. salla başı al maaşıaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazın.
Önemli Not: Youtube Kanalınıza girmeye çalışın. Telefon numarası doğrulama ekranı gelsin ve farklı bir sekmede bu forumu açın.
Eğer bu yöntemle açamıyorsanız. Skype: torunnetwork burdan bana ulaşabilirsiniz. Birde beraber deneyelim.
Herkezde ayni muhabbet.. telefon doğrulaması gelmiyor ekrana hesabiniz engellendi yaziyor.. aşada ise kanal sahibi sizmisiniz gibisinden sorular soruyor ve uzun bir aciklama istiyor.. iste bu durumda kanali acabilen varmi ??
tekrar şu şekilde deneme yapın.
yükarıdaki adrese girin.
Ünlemli Profil Mailiniz : [email protected]
Gerçekte olmayan çakma mail : [email protected](kesinlikle gmail olmasın-tamamen sallama olsun veya bu gösterdiğim şekil olsun)
1-Forumda evet işaretleyin
2-Google Hesabınızda oturum açmak için kullandığınız e-posta adresi
(Ünlemli olan kanalın mail adresini yazın) [email protected]
2-Sizinle bağlantı kurmak için kullanabileceğimiz e-posta adresi
Gerçekte olmayan maili yazın [email protected] (kesinlikle gmail olmayacak)
3-Yararlı olabilecek başka bilgiler varsa lütfen bize bildirin. *
Bu kısımada salla gitsin. salla başı al maaşıaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazın.
Eğer bu yöntemle açamıyorsanız. Skype: torunnetwork burdan bana ulaşabilirsiniz. Birde beraber deneyelim.
Yardim merkezinden kanalima giris yapamiyorum diyip actirmistim ama dun yaptigimda 2 kanalimin girisini actilsr ama bu seferde kanallari kapattilar. Bunu riske edeceksen dene. Mobil
Yardim merkezinden kanalima giris yapamiyorum diyip actirmistim ama dun yaptigimda 2 kanalimin girisini actilsr ama bu seferde kanallari kapattilar. Bunu riske edeceksen dene. Mobil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.