Son Profil Ünlemi Hakkında Gelişme Var Mı?

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

aliq

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hiç bahsedilmiyor ama 70 kadar kanalım profil ünleme düşmüş durumda bunları nasıl kurtaracağımıza dair herhangi bir gelişme var mı acaba şu aralar?

tekrar şu şekilde deneme yapın.

Önemli Not: Youtube Kanalınıza girmeye çalışın. Telefon numarası doğrulama ekranı gelsin ve farklı bir sekmede bu forumu açın.

https://support.google.com/accounts/contact/disabled2?p=youtube&vid=1-635767944926468533-3779405169
yükarıdaki adrese girin.

Ünlemli Profil Mailiniz : [email protected]
Gerçekte olmayan çakma mail : [email protected](kesinlikle gmail olmasın-tamamen sallama olsun veya bu gösterdiğim şekil olsun)

1-Forumda evet işaretleyin
2-Google Hesabınızda oturum açmak için kullandığınız e-posta adresi
(Ünlemli olan kanalın mail adresini yazın) [email protected]
2-Sizinle bağlantı kurmak için kullanabileceğimiz e-posta adresi
Gerçekte olmayan maili yazın [email protected] (kesinlikle gmail olmayacak)
3-Yararlı olabilecek başka bilgiler varsa lütfen bize bildirin. *
Bu kısımada salla gitsin. salla başı al maaşı :) aaaaaaaaaaaaaaaaaa yazın.

Önemli Not: Youtube Kanalınıza girmeye çalışın. Telefon numarası doğrulama ekranı gelsin ve farklı bir sekmede bu forumu açın.

Eğer bu yöntemle açamıyorsanız. Skype: torunnetwork burdan bana ulaşabilirsiniz. Birde beraber deneyelim.

https://support.google.com/accounts/contact/disabled2?p=youtube&vid=1-635767944926468533-3779405169
yükarıdaki adrese girin.

Gerçekte olmayan çakma mail : [email protected](kesinlikle gmail olmasın-tamamen sallama olsun veya bu gösterdiğim şekil olsun)

Eğer bu yöntemle açamıyorsanız. Skype: torunnetwork burdan bana ulaşabilirsiniz. Birde beraber deneyelim.

Hesap devre dışı bırakmışmış sayfası geliyor hocam telefon doğrulama gelmiyor ki?

Herkezde ayni muhabbet.. telefon doğrulaması gelmiyor ekrana hesabiniz engellendi yaziyor.. aşada ise kanal sahibi sizmisiniz gibisinden sorular soruyor ve uzun bir aciklama istiyor.. iste bu durumda kanali acabilen varmi ??

bi gelişme yokmu bu konu ile ilgili ?

cok iyi izlenen kanallar öylece bekliyo içine girince devre dışı kalmış diyo

Herkezde ayni muhabbet.. telefon doğrulaması gelmiyor ekrana hesabiniz engellendi yaziyor.. aşada ise kanal sahibi sizmisiniz gibisinden sorular soruyor ve uzun bir aciklama istiyor.. iste bu durumda kanali acabilen varmi ??

Hangi bilgisayardan o hesaplar açılmış ise o makinadan giriş yapmayı deneyip kurtarma epostası girmek gerekir.Muhtemelen o hesaplara kurtarma eposta maili girilmedi.Eğer ki hesabın açıldığı makinadan da giriş yapılamıyorsa giriş yapmanız imkansız gibi bişey..

sanırım herkes de aynı sorun devam ediyor ya da kimse bildiğini paylaşmak istemiyor.

hocam bildiğim kadarıyla bu sıkıntı kanalların açılması ile ilgili bi sıkıntı. bende de olmuştu.20-30 kanal sonra fark edince kanal aldığım yeri değiştirdim. 20-30 kanal olduğu için çözüm armadım ki çözsen de artık ytnin sisteminde spama düştüğün için bi düzelme olmaz.kanalda izlenim var ise sağlam bi kanala o videoları alabilirsin.o ünlemli kanal bi müddet sonra kapanıyor çünkü.

yok mu arkadaşlar bir bilginiz bu konuda kanallar uçtu gitti partnere vs bağlıycam ama milyon izleme oldu halen ünlemde duruyor.

yükarıdaki adrese girin.

bunuda fixlemişler

bu sorun hakkında hiç bir bilgisi olan var mı arkadaşlar 1 kanal öyle patladı ki bir türlü açamıyorum kanalı tel doğrulama da istemiyor giriş yaptığımda hesap devre dışı diyor ama kanal şuanda aktif.

Yardim merkezinden kanalima giris yapamiyorum diyip actirmistim ama dun yaptigimda 2 kanalimin girisini actilsr ama bu seferde kanallari kapattilar. Bunu riske edeceksen dene. Mobil

Yardim merkezinden kanalima giris yapamiyorum diyip actirmistim ama dun yaptigimda 2 kanalimin girisini actilsr ama bu seferde kanallari kapattilar. Bunu riske edeceksen dene. Mobil

bi deniyim hocam kapanırsa içim gitmez hiç yoktan.

---------- Spam Engelliyici 10:45 ---------- Önceki Mesaj 10:42 ----------

Hesabınızda, Hesap Kurtarma özelliği kullanılamıyor.
böyle bir sorun veriyor hocam ne yazık ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri