son topluluk guncellemesi hakkinda

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kanalın birinde 3 video vardı birine onceden topluluk gelmişti Kanala girince 30 dakika sonra falan bir topluluk daha geldi İtiraz ettim boyle mesaj geldi Thank you for submitting your video appeal to YouTube.

After further review of the content, we've determined that your video does violate our Community Guidelines and have upheld our original decision. We appreciate your understanding. (türkçesi topluluk kurallarımızı ıhlal etmediğini belirledik) Tam 5 dk sonrada da bu mesaj geldi
We'd like to inform you that due to repeated or severe violations of our Community Guidelines (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) your YouTube account xxx has been suspended. Kanal güm Bu yapay zeka benimle maytap geçiyor galiba :D

olay çok basit aslında. 5 gün 10 gün önce açtığınız kanala 50 100 video birden atıyorsunuz. hangi içerik üreticisi bu şekilde hızlı video atar.? İstisnalar dışında. yazılımdan falan anlamam ama böyle bir ayrımı yapabilecek botu ben bile yazabilirim yani o derece.

eski kanallarda da olay basit. yine sıralı şekilde video yüklerseniz hızlı bir şekilde her türlü gidiyor.

tabi buna video, eşleşen parametresi de eklenince haliyle bizi tespit etmeleri zor olmuyor.

ilyas hocam, kategori çok büyük etken ama, kanal açılış şeklinin de önemli olduğunu düşünüyorum bu konuda. Az evvel bir mail açtım, şifresini ve mail adresini değiştirerek bir deneme yapmak isterseniz pm ile ulaşın bana. Şahsen topluluk sorunum var evet bir kaç aydır ama [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] arkadaşın dediği gibi her yüklemede karşıma gelmiyor. (YT kanalı yoktur, sadece mail, şifresini de zaten siz değiştirirsiniz.)

Amerikali arkadaslar yine yapmis yapacaklarini yeni acilan gmailler ve kanallarda topuluk konusunda yapay bir zeka var. Kanali begenmezse yarim saatte toplulugu basiyor. Bi hafta once bir kac kisi surekli topluluk geliyo diye konu acmis olmasina ragmen pek olayin ehemmiyetini kimse anlamadi da bu son guncelleme eylulden itibaren yaptigi en agir guncelleme oldu. Altin vurus. Finishim. Eski gmailler de bu problem yasanmiyor ama nisandan sonra acilan gmailler double check denetime maruz kalmis durumda. Adamlarin istedigi sekil calismaktan baska care birakmadi. elinizde ki kanal stogunuz bitip yeni gmailleri acmaya basladiginizda ne soylemeye calistigimi anlayacaksaniz. son gunlerde gmail saticilarina artan sikayetin nedenlerinden biri bu olabilir. satici size saglam gmail versede yuklerken kanali begenmezse kapatiyor.

Güncelleme bi nevi eleme demek youtube ye göre hakkımızda hayırlısı ..

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam pm attım, bir deneme yapabilir misin? mailden mi, içerikten mi kaynaklı öğrenmiş oluruz bu sayede. Topluluk sorununu çözen arkadaşlar vardı forumda, dosya formatını değiştirip yükleyerek vs. yöntemlerle, onların durumu nedir acaba?

[MENTION=31748]Hnt[/MENTION] tamam hocam gördüm test yapıp sana haber edecem.

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] hocam, videoları botla mı atıyorsunuz, botla atıyor iseniz özgünleştirme yapıyor musunuz?

Aynen katılıyorum size. Zaten yeni açılan kanallara 40 dk lık 10 dan fazla aynı anda video yüklemeyi deneyincede fark edeceksiniz.. Videolar aynı gün içinde oto siliniyor.. test etmek için partlara bölüp zorladım 5dk lık 100 videoda sıkıntı çıkmıyor aynı video olmasına rağmen... Bulacaz yolunu yordamını bakalım..

Yok kardeşim bot kullanmıyorum.. Bot devri çok oldu kapanalı. Benim kategorilerimde hiç şansı yok zaten..
Özgünleştirme derken ne demek istedin anlamadım ama... eşleşen - dünya engeli standart video atarken geçilmesi gerekenleri geçip bir kanala maksimum 3 video ile çalışıyorum...

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] hocam, videoları botla mı atıyorsunuz, botla atıyor iseniz özgünleştirme yapıyor musunuz?

Hocam , özgünleştirme botlarda olan bir özellik, etiketleri, açıklamaları hit kelimelerle değiştirip yükleme yapıyor ya, onu kast etmiştim. Bot kullanmadığınız için zaten anlamı kalmadı sorduğum sorunun. Aynı sorunu ben de yaşıyordum, kanal bir saat içerisinde patlıyordu ama etiketleri vs. silerek yükleme yaptım, öyle çözdüm sorunu. (Hala topluluk alıyorum, ancak Sizin bahsettiğiniz olay çok vahim)

Yok kardeşim bot kullanmıyorum.. Bot devri çok oldu kapanalı. Benim kategorilerimde hiç şansı yok zaten..
Özgünleştirme derken ne demek istedin anlamadım ama... eşleşen - dünya engeli standart video atarken geçilmesi gerekenleri geçip bir kanala maksimum 3 video ile çalışıyorum...

ah ah ne güzel yazmışsın hocam bir kanal yapacam diye 3 kanal harcamak .... topluluk çok sıkıntı telif bile gözümde sıkıntı değil artık :D

Forumda yaklaşık 45 50 k kanal satmışımdır bu topluluk olayı güncellemesi çıktıgından beridir satış yapmıyorum kimseyi madur etmek istemedim yani onaya takılmadan 1 pcden 1 günde 14 kanaldan fazla açmanız mümkün degil günde 350 400 kanal açmış biri söyluyor bunu 15.kanal dogrulama istiyor tum kanallari kapatıyor birileri buna cözüm buldum dedi aldim kanallarini kontrol ettim yöntem şu kapanan kanallarinizi 0 gmail acmada kullandiginiz bir sms dogrulama sistemi bularak açabilirsiniz kanaliniz pcden acildigi icin saglam olacaktir yine ama gmail ayarlarini kurcalarsaniz bulabilirsiniz kapanip tel dogrulama ile acilmismi diye bir diger olay tertemiz sekilde kanali tel dogrulama sistemi ile acmak günde 2 3 kanalda bence kapanmiyor ve arkadaslarda dedigi gibi topluluk dizi filmde geliyor icerik dili ülkenizi degistirmenizi tavsiye ederim.

ocakta ara vermiştim bugün 2-3 kanal yapayım dedim videoları atıyorum 1 saat demeden topluluk geliyor farklı 2-3 kategoride hepsi aynı sebebini çözemedim.

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION]

söylediğin gibi yılbaşından sonra kategorilere gelen topluluk yazılımı atıldı sisteme ama 1 nisandan sonra enterasan bir topluluk güncellemesi oldu. teknik bir güncelleme.

[MENTION=34035]#GoodLuck[/MENTION] youtup tarihinin en sağlam güncellemesiyle karşı karşıyayız.

[MENTION=34035]#GoodLuck[/MENTION] şöyle şeyler yazmayın. adamlar bakıp tahrik oluyor sonra faturası ağır oluyor :) google türkiyeden sızma birimler forumda dolaşıp müdürlerine rapor ediyor... muhtemelen bu yazdıklarımı da okuyor.

Arkadaşlar şimdi bişey diyecem ama korkuyorum dayak falan yerim :D
YT YENİ BAŞLIYOR !!! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri