Son YalanTube Videosu

• Kullanıcı Vergo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Vergo

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Yalandan Sansür, Yalandan Reklamdan sonra şimdide Yalandan Fragman türünde vide hazırladım. Umarım beğenirsiniz.

YouTube

Hocam ben nedense videoları göremiyorum boş beyaz sayfa görüyorum linki de yazar mısın?

emeğine sağlık başarılı buldum. :)

Güzel olmuş hocam ama videonun ortasından sonuna doğru hiçbir ekleme yapmamışsın.

Naruto tragic soundtrack girince araya ne oluyor dedim bi an :D

videoların çok güzel tebrik ederim ama izlenim yok nedense

bu videonu çok fazla beğenmesemde (belki sülümanı izlemediğimden) çok iyi işler yapıyorsun eline sağlık.

Güzel olmuş eline sağlık, benim Prenses sahneleri uymadı sanırım :D

Diğerlerine göre biraz sönük kalmış bu video ama yinede güzel böyle devam et hocam severek takip ediyoruz :)

Seslendirme güzel olmuş, ama komik videolar gibi izlenme almaz sanırım, bunu yapmaktaki amacın neydi? Fragman üzerine mi eğileceksin, yoksa sadece bir deneme miydi?

Seslendirme güzel olmuş, ama komik videolar gibi izlenme almaz sanırım, bunu yapmaktaki amacın neydi? Fragman üzerine mi eğileceksin, yoksa sadece bir deneme miydi?

hocam benim kanalım yalan videolar üzerine kurulu. yani örneğin "yalandan sansür" videolarımda insanların sözlerini snsürleyip, küfürmüş gibi lanse ediyorum. yada "yalandan reklam" videomda dizi sahnelerini ve reklam seslendirmelerini alıp gerçek reklammış gibi montajlıyorum. bu videoda aynı mantıkla yapıldı. dizi sahnelerini alarak sahte fragman yaptım. hem dizilerdeki kötü şeyleri eleştiriyorum hemde insanlara ufakta olsa bilgi veriyorum dizilerle ilgili. (youtubedaki honest trailer'dan esinlendim)

az çok kanalın şablonu oturdu. yalandan sansür-reklam-fragman gibi videolar yapıyorum. hepsini seri haline getiricem. yalandan reklam 2yi yapıcam yada yalandan fragman'da atıyorum kurtlar vadisini yapıcam. aynı zamanda "çıplak futbol" gibi ekstra işlerde yapıcam. ama bu tip ekstra işler malesef materyale bakıyor. uygun sahneleri bulmak çok çok zor. educatedear örneğin gereksiz sansürde 5-10 saniyelik sahneler kullanarak tek video haline getiriyo. ben uzun sahnelerle çalışmayı seviyorum (serbest vuruş videom yada kurtlar vadisi aşk videom). ama uzun sahneleride keşfetmesi zor...

sırada "yalandan haber" gibi bir video düşüncem var. sansürle birlikte harmalayıp eğlenceli birşey çıkarıcam ama hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri