Son Yılların En Güzel Fragmanı " KVP "

Fragmanı izleyince şaşırdım, adamlar Andy Garcia'yı oynatmışlar.
Bende uzun bir süre takip edip bırakanlardanım, Andy Garcia'yı görünce çok şaşırdım ama. :D
Benim en sevdiğim karakterler, büyük iskender ve ulubey di.

iskender ölene kadar benimde severek takip ettigim,sonrasında ise ciddi anlamda söverek izledigim bi dizi :D hala yeni oynayan bölümleri izlerim ama bi bu dizi bide arkasokakları izlerken saçmalıklarına küfrederek izliyorum :)

şu bir gerçek ki kurtlar vadisi, kurtalar vadisi idi. pusu ya döndükten sonra izleyicilerinin önemli bir ksımını kaybetti ama alttan gelen yeni nesil izlemeye devam etti o ayrı.

ta ki bu sezonun başına kadar. bence bu sezonun başındaki fragman bundan daha güzeldi. bişeylerin değiştiğini bariz bir şekilde anlayabiliyordunuz. tıpkı kurtlar vadisi döneminde serdar akar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu zamandaki gibi birşeyler olmuştu. ben 3-4 sene sonra bu sezon ilk 2 bölümü izledim. bazı şeyleri kaçırmışım ama çok da önemli değil. kurtlar vadisi dönemindeki gibi olmasa da kurtlar vadisi pusu bu sezon düzeliyor.

izlemediğim halde arada sahnelere denk gelirken yorumlar yapardım orada burada sonra bakardım dediğim şeyler olmaya başlamış. mesela pusat ın ortaya çıkmasını tek ben dile getirdim bazı forumlarda. sonra pusat ortaya çıktı :) tilki andrei nin dönüşünden bahsettim adam dirildi de geldi sanki :) bunun gibi çok fazla şey var.

kurtlar vadisi pusu artık izlenebilecek bir dizi ama hala çok eksiği var. bence necati ve raci kardeşlerin ayrılması iyi olmuş.

Kurtlar vadisinden sonra dizinin bozulduğu doğrudur ben ilk başladığından beri izliyordum ama şu 10 12 bölümdür pek izlemiyorum bu arada tilki andreyi de ben söyleyip duruyordum ha döndü ha dönecek diye kvp son zamanlarda eski ihtişamına kavuşmaya uğraşıyor ama bakalım...

Kurtlar vadisinden sonra dizinin bozulduğu doğrudur ben ilk başladığından beri izliyordum ama şu 10 12 bölümdür pek izlemiyorum bu arada tilki andreyi de ben söyleyip duruyordum ha döndü ha dönecek diye kvp son zamanlarda eski ihtişamına kavuşmaya uğraşıyor ama bakalım...

Getiriyolar getirmesine ama bölüm başı 2 3 dk oynuyo akifin dizisi oldu çıktı 2 sezondur akif harici dizi ne olursa olsun iyi bence özellikle bu sezonun ilk bölümü çok güzeldi( 230. bölüm )

kurtlar vadisi pusunun senaryosu, cumhurbaşkanın danışmalarıyla yazılıyor yani senaryo falan ortada yok sadece hükümet propagandası var ortada. zaten böyle kalitesiz bir yapımın devam etmesinin sebebi de yaptığı yalakalıktan başka bir şey değil. fatih'in söylediği gibi iskender'den sonra dizi falan ortada kalmadı anlayacağınız.

kvp izleyen kaldımı halen ya. adamlar resmen sakız muamelesi yaptılar diziye uzattıkça uzattılar artık kabak tadı vermeye başladı. iskender dönemi iyiydi güzeldi sonrası hiç sarmadı beni.

artık kvp sevmiim bir ara benim adım gültepe vardı onuda kaldırdılar haa ama şimdi parayı seviim biliin mi parasızlığı hiç sevmiim valla haa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri