Son yılların en sogugu geliyor

Ben geçen sene en yoğun kar yağısının olduğu zaman sırf söz verdim diye Ankaraya araba almaya gıttım Bursadan hayatımın en büyük hatalarından birini yaptım Gider iken o koca yolcu otobüsü yan yan gidiyor önümüz görünmüyor silecekler ıkıde bir donuyor hatta ötöbüs bir ara devrıldı sandım Dinlenme yerlerınde çoğu otobus beklıyordu ama bizim otbüs devam etti Yok böyle bişe ya sankı sağdan soldan kürükle kar atıyorlar bir kar fırtınası çıktı tipi de felaket Gece 10 veya 11 de yola çıktık sabah 7 bücükda Ankara otogarına varabıldık Dönüş de kar yağısı yoktu taki mezıtler gecıdı denılen yere varmamıza 100 km falan vardı oraya kadar Kar yine bir bastırdı soğuk desen eksilerde Mezitler rampasına varmadan önümüzdeki araçlar benzınlığe girdiler ben ise salak gıbı devam ettım Mezitler gecıdınde önümdekı koca tır kayıp yoldan çıktı devrıldı Ben tırı ızlerken korkudan dızlerim bağı çözüldü bildiğim bütün duaları okumaya başladım Kenarda dörtlüleri yakıp bekler iken başka bir tır onume gectı onun açtığı yoldan onu takıp ederek mezıtler denen yerı gectım İnegöle geldiğimde polisler zaten Ankaraya giden araçlara müsade vermıyorlardı O karda kıyamette araba almaya gıderek ne kadar büyük aptallık yaptığımı anladım Bana büyüklerim gittme dediler ama benim eşşek kafa laf dınlemıyorkı hem annemı üzdüm hem arabaya zarar verebılırdım hemde kendıme başka yoldan kaymıs çok araba gördüm Şimdi karda kışda bana bedava boing 737 vereceklerını bilsemde gene gitmem Uzun lafın kısası mecbur olmadıkça kesınlıkle şehirler arası yola çıkmamanızı tavsıye ederım

Geleceğini sanmıyorum her kış aynı efsane

ataköy tarafında hava sıcaklığı 13° yer yer güneş çıkıp kayboluyor :)

vay arkadaş, son 5 dakikadır başlayan kar, bütün gün sağanak şekilde yağan yağmurun üstüne bile bembeyaz bir örtü ile kapladı.

konu sahibiyle konuştuğumda saat 18:00 da 1 saat bekle dedi, tam 1 saat olmamasın rağmen yağdı. tebrik ediyorum :)

vay arkadaş, son 5 dakikadır başlayan kar, bütün gün sağanak şekilde yağan yağmurun üstüne bile bembeyaz bir örtü ile kapladı.

konu sahibiyle konuştuğumda saat 18:00 da 1 saat bekle dedi, tam 1 saat olmamasın rağmen yağdı. tebrik ediyorum :)

Rica ederim hocam. 1 hafta boyunca soğuk hava üzerimizde olacak. Allah dışarıda kalanlara kolaylık versin

İstanbul'da okullar tatil. Öğrenci kardeşlerimize duyurulur

Her sene aynı muhabbet sonra kar iki yağıyor hava soğuyup düzeliyor atıp tutanlar da hiç utanmıyor. Donanımhaberdeki nallarttan bahsediyorum millet de daha inanıyor ilginç. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri