Sona geldim Galiba

caner1992

Kayıtlı Üye
Uzun süredir mail satışı yapmaktaydım ama son 2 gündür
anlamadıgım sebeblerden dolayı forumda tüm konuları okudum lakin çözemedim Problem benide buldu
Sorunum
'Maalesef şu anda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz.'

Pcden elle açıyorum yani kopyala yapıştır durumu yok
Denediklerim
Format attım.
mail açarkenki [email protected] ve tüm türlerini denedim cok nadir verdi sonra gene aynı problem bir kere daha basıma gelmişti düzelmişti
Tarayıcılarımı sildim yükledim Gene düzeltemedim
Ytkorayın mac degiştirme programını Denedim gene düzeltemedim.

Yardımlarını bekliyorum daha uzun süre mail açmak istiyorum Sipariş bekleyen Arkadaşlardanda Özürdilerim. Elimde Olmayan bir sebeb bu Kusura bakmasınlar.

İp adresi,mac adresi ve çerezleri temizledikten sonra bile bu hatayımı alıyorsun?

İlginç durum hocam format atın pcye ve modemi değiştirebilme imkanınız varsa bir değiştirin test amaçlı öyle deneyin ya ip yada macden yakalıyor.

'Maalesef şu anda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz.' aşmamız için yeni bir duvar gibi görünüyor

İlginç durum hocam format atın pcye ve modemi değiştirebilme imkanınız varsa bir değiştirin test amaçlı öyle deneyin ya ip yada macden yakalıyor.

Format attım hocam daha öncede oldu ama sonrasında isim soyadla oynadım sayı ekledim geçmişti ama simdi tekrar aynı durum

Uzun süredir mail satışı yapmaktaydım ama son 2 gündür
anlamadıgım sebeblerden dolayı forumda tüm konuları okudum lakin çözemedim Problem benide buldu
Sorunum
'Maalesef şu anda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz.'

Pcden elle açıyorum yani kopyala yapıştır durumu yok
Denediklerim
Format attım.
mail açarkenki [email protected] ve tüm türlerini denedim cok nadir verdi sonra gene aynı problem bir kere daha basıma gelmişti düzelmişti
Tarayıcılarımı sildim yükledim Gene düzeltemedim
Ytkorayın mac degiştirme programını Denedim gene düzeltemedim.

Yardımlarını bekliyorum daha uzun süre mail açmak istiyorum Sipariş bekleyen Arkadaşlardanda Özürdilerim. Elimde Olmayan bir sebeb bu Kusura bakmasınlar.

Format attıktan sonra ilk maili açabildiniz mi ?

O sayfada geri gelip dormu tekrar doldurun oluştura tıklayın yine aynı hatayı alırsanız 1-2 kez tekrarlayın düzelecektir.

başka pc'den dene

bunu denicem evet suan evde mevcut yok ama abimden alıp bizim evden denicem bakalım abimle ortak kullanıyoruz interneti

---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

Formattan sonra evet ilk maili acabildim yani bugun toplasam 10 12 mail açabildim

bunu denicem evet suan evde mevcut yok ama abimden alıp bizim evden denicem bakalım abimle ortak kullanıyoruz interneti

---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

Formattan sonra evet ilk maili acabildim yani bugun toplasam 10 12 mail açabildim

gonder tw ozelden bı mudahale edeyim

vmware ile birkaç tane farklı sanal bilgisayar kurun ve mümkünse telefondan yada vınn tarzı mobil internet ile hesap açmayı deneyin.

gonder tw ozelden bı mudahale edeyim

Teşekkür ederim birazdan yardım alıcam sizden yüklemem lazım

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

vmware ile birkaç tane farklı sanal bilgisayar kurun ve mümkünse telefondan yada vınn tarzı mobil internet ile hesap açmayı deneyin.

telefon var ama onda kendi paketim var pc internetine baglanmıyorum malum adsense ödemelerine az kaldı riske atmak istemiyorum

format at hiç bir google programını bilgisayarına sokma .

format at hiç bir google programını bilgisayarına sokma .

attım hocam google ürünü yok pcde dikkat ediyorum ona hocam

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:18 ----------

biraz ara verin düzelir.

hocam ara vermek isterdim ama 750 yakın sipariş duruyor

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:18 ----------

Sorunu galiba çözdük İsmi versemmi bilemedim Hepimizin Sevdigi bir abi diyim :) kingdir kendisi yardım etti çözdüm sayılır 3te 3

kardesim pc format vs vs vs hiç bişe yapmana gerek yok ben söleyim sana yöntemi . malesef yazısı görmek istemiyorsan yapman gerek tek sey var .
diyelimki kanal acıosun

isim
caner2 ( 2 yaz 2 yi sil )

(ben 2 -8 dedeim sen istersen 1000 yaz bi sayı yaz sil )

soy isim
creator8 ( 8 yaz 8 i sil )

şifre kısmına gel . şifreyi gmailin yapacagın şifresi yapma . aklından bi şifre yaz . örnegin ; 12345caner aklında tut ve yaz. sonra devam et sayfayı doldur ileri tusu yapma en son .en başa şifre kısmına geri dön ve şifreyi sil bu sefer gmailin yapacagın şifresi yap . kardes 3000 den fazla mail actım . az çok bütün püf noktaları bilirim ok. format mac pac vs vs hiç bişeye gerek yok ok. hikaye onlar

Yeni lan kartı al hocam yada wireless adaptör

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri