- Web sitesi
- www.videoyap.com
konuyla ilgisi olabilir bir ara telefonda opera mini vardı apk yedekleyip arkadaşa atmıştım attıktan sonra arkadaşın girdiği hesapların çerezi bana geliyordu acaba ikinizde aynı paylaşımdan tarayıcı indirmiş olabilirmisiniz saçma gibi duruyor ama portable olayında eşitlemeden ötürü olmuş olabilir
Henüz [MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION] hocam uyanmadı. Dediğiniz gibi 2 kişi arkadaşsa aralarında portable lı bir satış olmuşsa bu durum olabilir. Portable çerezleri tutuyor ve çerezler oraya gittiği için videoyap üyeliğide o portable da açıksa üyelik mail ve şifreside gider. Yani bu ytpara.com veya herhangi bir site olsada gider. Bu hiç aklıma gelmemişti. Bakalım AyyildizCs hocamla görüşünce hangi işlem sonrasında oldugunu tespit edip ilgili alana odaklanacağım. Alt yapımda 3 yıldır üye girişiyle alakalı bir değişiklik olmadığı için. Fonksiyonunda sıkıntı olsa ilk ayında bu durumu sezerdim gibi geliyor. Fakat bu yazılım durumu analiz etmek ve çözümü bulmak gerekiyor. [MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION] gibi iyi niyetli birisinin başına gelmesi ise bizim çok büyük şansımız.