sonny hacklendi vizyona girmeyen filmler indiriliyor :D

kickass görmüştüm herhalde kimse inanamamıştıki en az indirilen torrent olarak görünüyordu bende indirmedim zira vizyona girmemişti stok yapan arkadaşlar varsa yakında tekrar uploadlanır özellikle yıfy torrent bu aralar çok fazla telif alıyor ve videoları kaldırıyor eskiden böyle olmazdı telifciler çok zorluyor yakında korsana ağır yaptırımlar çıkar film bulamayız

Bu olayın ilk sonuçları torrent sitesi isohunt a erişim yok boyle bişe yazıyor A United States federal court has permanently shut down isoHunt.com because it was in violation of copyright law. If you are looking for your favorite movies or TV shows online, there are more ways than ever today to get high quality access to them on legal platforms.

Son düzenleme:
Hiç bir şey olmaz. Çünkü yapanlar % 90 Kuzey Kore'liler. Liderleriyle ilgili komedi filmi yapıldı Adamla fena dalga geçiyorlar , yayınlayamasınlar diye böyle bir operasyon yapmış olabilirler. :D

Eğer ortada büyük zararlar varsa ve bu işin peşini bırakmazlarsa elbet yapanlar bulunacaktır. Girilemeyecek kapı bulunmadığı gibi yürürkek iz bırakmamak da imkansızdır. Daha önce ne baba yiğit hackerlar bulunup hapse tıkıldı. Buyrunuz araştırınız.

Fury'nin gösterim tarihi " 24 Ekim 2014 " yazıyor Türkiye Abd'den öncemi izliyor filmi :D

olan 3-5 kuruş kazanmak amacıyla filmi youtube'a atan garibanlara olacak bence :)

türk film sitelerinde altyazılı olarak eklenmiş adam nasıl bi cesaret ile filmi ekliyorsa ve o site kapanmıyorsa türkiyede korsan hiç bitmez,inşallah bitmez :)

Atılan filmlerin hepsi anında telif yiyor. Ben atmadım, ama inceledim.

Linkleri editledim bari bez tutmayalım isteyen kendisi bulur. Tamam spam yapıyoruz ama bari bu konularda emeğe saygı gösterelim yazık günah o kadar emek verilmiş filmler daha vizyona çıkmamış falan baya kötü olmuş :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri