Sonradan Gelen DÜNYA ENGELLERİ hk.

miranamahmut

Yasaklanmış
Sonradan gelen engeller hakkında bi kaç bilgi lazım arkadaşlar.. bi dizi yüklüyorum yüklerken sıkıntı yok ama sonradan engel geliyor. ve engel saatleri hep belli sabah 8-9 öğlen 12-1 akşam 4-5 ...
ama bazen hiç gelmiyor bazen bu saatlerin 3 ünde de geliyor bazen 2 sinde geliyor.. gelmeyecek deyip açıyorum videoyu kazanc 0'a düşüyor..

sonradan engel gelen videolar çalışanlar yardımcı olabilir mi ..

-) Firmalar neye göre atıyor ??
-) normal senin benim gibi adamlar mı girip tek tek engel gönderiyor??
-)Yoksa rakipler şikayet edince mi gönderiyorlar
-) ve ya otomatik mi gönderiliyor engeller otomatikse niye bazı saatlerde gelmiyor

ve uzmanlık sorusu geliyooor...

Bu adamlar madem sonradan DÜNYA ENGELİ atabiliyor .. NEDEN yükler yüklemez ENGEL gelecek şekilde ayarlamıyorlar bunu??

şimdiden teşkler

Sana tek bir yanıt vereceğim.
Bir kanala 3 Dünya engeli yersen o kanalın kurtuluşu yok, Kesin para kazanması kapatılır.
Tecrübeyle sabittir.
Dünya Engeli yediğin kanalları fazla tutma Adsensede.

sorularının cevaplarını bende arıyorum.Bugün para kazanmam gitti dünya genelleri yüzünden.Sıkıntılı bir konu dikkatli olmak gerek.

bilen yokmu arkadaşlar :(

---------- Mesaj saat 23:14:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:11 civarında gönderildi. ----------

Sana tek bir yanıt vereceğim.
Bir kanala 3 Dünya engeli yersen o kanalın kurtuluşu yok, Kesin para kazanması kapatılır.
Tecrübeyle sabittir.
Dünya Engeli yediğin kanalları fazla tutma Adsensede.
Hocam haklısınız ama rakam tam 3 değil sanırım ben 8 diye sabitlemiştim..

Yt nin sistemiyle alakalı bazen yüklediğinde yakalıyo bazen 1 ay sonra ama emin ol er yada geç yakalıyor.

youtube sürekli olarak videoları denetler...bunun ne zaman olacağını kestiremeyiz ama sürekli olduğu bir gerçek.elinde telif sahibinin videoya koyduğu bir logo,bir görüntü akışı gibi tespit ettiği bir nokta vardır ve senin videonla elindeki telif hakkı bulunan video eşleşti mi bakar sahibi ne şekilde hak iddaa etmiş.eşleşense eşleşen yollar,dünya engeliyse dünya engeli yollar.

bilen yokmu arkadaşlar :(

---------- Mesaj saat 23:14:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:11 civarında gönderildi. ----------

Hocam haklısınız ama rakam tam 3 değil sanırım ben 8 diye sabitlemiştim..

Aynen katılıyorum şuan 8 dünya geneli aynı anda gelen kanalım yaklaşık 1 aydır hala ayakta çöp adsenseme bağlı kazandırmaya devam ediyor ama mutlaka gidecek birgün..

aman ha dikkat edin çok sayıda dünya genelini tek kanalda tutmayın. sürekli mailinizi kontrol edin gelir gelmez silin ki sonradan şirket atmasın yada analyticsten para bölümü kaybolmasın.

youtube sürekli olarak videoları denetler...bunun ne zaman olacağını kestiremeyiz ama sürekli olduğu bir gerçek.elinde telif sahibinin videoya koyduğu bir logo,bir görüntü akışı gibi tespit ettiği bir nokta vardır ve senin videonla elindeki telif hakkı bulunan video eşleşti mi bakar sahibi ne şekilde hak iddaa etmiş.eşleşense eşleşen yollar,dünya engeliyse dünya engeli yollar.
Hocam tam olarak anlamadınız sanırım..Benim sorum şu.
Yükle YETENEKSİZSİNİZ 'i yüklerken direk DÜNYA ENGELİ verir.
Ama yüklediğim dizi yüklerken DÜNYA ENGELİ vermiyor...Sadece belirttiğim saatlerde DÜNYA ENGELİ geliyor.. VE AKŞAMDAN SABAHA KADAR 10-12 saat hiç gelmiyor! .. Yani yt demekki videoları düzenli olarak denetlemiyor..

Ayrıca madem sahibi düna engeli diye hak İDDİA etmiş...Videoyu ATAR ATMAZ niye gelmiyor ??

umarım acıklayıcı olmustur...

Hocam tam olarak anlamadınız sanırım..Benim sorum şu.
Yükle YETENEKSİZSİNİZ 'i yüklerken direk DÜNYA ENGELİ verir.
Ama yüklediğim dizi yüklerken DÜNYA ENGELİ vermiyor...Sadece belirttiğim saatlerde DÜNYA ENGELİ geliyor.. VE AKŞAMDAN SABAHA KADAR 10-12 saat hiç gelmiyor! .. Yani yt demekki videoları düzenli olarak denetlemiyor..

Ayrıca madem sahibi düna engeli diye hak İDDİA etmiş...Videoyu ATAR ATMAZ niye gelmiyor ??

umarım acıklayıcı olmustur...

Kendisi o videoyu yüklemeden atamaz demekki 1 gün sonra yüklüyor videoyu gızlı olarak ve dunya geneline engelletiyor videosunu...

Kendisi o videoyu yüklemeden atamaz demekki 1 gün sonra yüklüyor videoyu gızlı olarak ve dunya geneline engelletiyor videosunu...
tamam da spamını yapıyoruz dizi güncel değil ki.Eski bölümleri gizli olarak yükleyip eşleştirebilir..Ayrıca bu mantıga göre canlı yayınlanan tüm dizileri atabiliriz youtube'a...İlk biz atarsak adamın gizlide videosu olmadıgı için eşleşmez.. bence mantıksız.

Sonradan gelen engeller hakkında bi kaç bilgi lazım arkadaşlar.. bi dizi yüklüyorum yüklerken sıkıntı yok ama sonradan engel geliyor. ve engel saatleri hep belli sabah 8-9 öğlen 12-1 akşam 4-5 ...
ama bazen hiç gelmiyor bazen bu saatlerin 3 ünde de geliyor bazen 2 sinde geliyor.. gelmeyecek deyip açıyorum videoyu kazanc 0'a düşüyor..

sonradan engel gelen videolar çalışanlar yardımcı olabilir mi ..

-) Firmalar neye göre atıyor ??
-) normal senin benim gibi adamlar mı girip tek tek engel gönderiyor??
-)Yoksa rakipler şikayet edince mi gönderiyorlar
-) ve ya otomatik mi gönderiliyor engeller otomatikse niye bazı saatlerde gelmiyor

ve uzmanlık sorusu geliyooor...

Bu adamlar madem sonradan DÜNYA ENGELİ atabiliyor .. NEDEN yükler yüklemez ENGEL gelecek şekilde ayarlamıyorlar bunu??

şimdiden teşkler

bu iş için mesai yapan adamalar var bır kısıde gordugum cızgı flımın tıcarı haklarını satın almıstı 15 bolum kadarını buna verılen ozel bır panel vardı orda vıdeolarını aratıp 3 taraf yada dunya engelı atma sansı vardı bende dısı calısırken sureklı sabah 8-9 arası gelıyordu bende o saate kadar ızletıp sonra sılıyordum bellı bır yolu olcagını sanmıyorum en kolayı bellı bı ızlenım aldınmı sıl vıdeoyu

Dostum eğer bunu atan şirketlerse
LA LIGA(MEDIA PRO) Şampiyonlar Ligi maçına eşleşen atmış.
Firmalar bilinçli yapıyor olabilir.

tamam da spamını yapıyoruz dizi güncel değil ki.Eski bölümleri gizli olarak yükleyip eşleştirebilir..Ayrıca bu mantıga göre canlı yayınlanan tüm dizileri atabiliriz youtube'a...İlk biz atarsak adamın gizlide videosu olmadıgı için eşleşmez.. bence mantıksız.

1. Eski dizi yüklüyorum diyorsunuz, video editlenmiş olabilir geç algiliyor olabilir, yada bu işleri youtubede dizlerinin yüklenmemesi için takip eden biri var. Başka ihtimal Yok.

2. Canlı yayınlanan dizi ilkkez duydum yeni bölüm olabilir belki.
Dizi tv de yayinlanmadan önce video ellerinde olduğu için öncede sonradanda kayıt yaptırabılır. Ayrica fragmandan bunu yapabilir dizinin tamamini yüklenmesine de gerek yok 1-2 dakka yüklese yeter...

3 Canlı yayın yapan programlar ise isterlerse yüz algilama dekor, logo'dan eşleşen verebilir.

Dostum eğer bunu atan şirketlerse
LA LIGA(MEDIA PRO) Şampiyonlar Ligi maçına eşleşen atmış.
Firmalar bilinçli yapıyor olabilir.

Şirkette eşleşen atmıyor işte..Direk engeli basıyor yani adam benim televizyonumda izlenecek diyor resmen..ve işin tuhafı... HAFTA SONU ENGEL GELMİYOR....

---------- Mesaj saat 11:16:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:14:15 civarında gönderildi. ----------

1. Eski dizi yüklüyorum diyorsunuz, video editlenmiş olabilir geç algiliyor olabilir, yada bu işleri youtubede dizlerinin yüklenmemesi için takip eden biri var. Başka ihtimal Yok.

2. Canlı yayınlanan dizi ilkkez duydum yeni bölüm olabilir belki.
Dizi tv de yayinlanmadan önce video ellerinde olduğu için öncede sonradanda kayıt yaptırabılır. Ayrica fragmandan bunu yapabilir dizinin tamamini yüklenmesine de gerek yok 1-2 dakka yüklese yeter...

3 Canlı yayın yapan programlar ise isterlerse yüz algilama dekor, logo'dan eşleşen verebilir.
Hocam tamam geç algılıyor da neden HAFTA SONU algılamıyor ... Ya da gece ALGILAMIYOR ... benim düşüncem senin benim gibi adamlar bulup atıyor..(sahte olabilir mi?...)
Canlı dizi derken beyaz show gibi..
Yüz algılama dekor logo vs eşleşen atabılır dogru..ama bunlar ENGEL atıyor..
ne yapmak lazım şaşırdım valla..

Şirkette eşleşen atmıyor işte..Direk engeli basıyor yani adam benim televizyonumda izlenecek diyor resmen..ve işin tuhafı... HAFTA SONU ENGEL GELMİYOR....

---------- Mesaj saat 11:16:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:14:15 civarında gönderildi. ----------

Hocam tamam geç algılıyor da neden HAFTA SONU algılamıyor ... Ya da gece ALGILAMIYOR ... benim düşüncem senin benim gibi adamlar bulup atıyor..(sahte olabilir mi?...)
Canlı dizi derken beyaz show gibi..
Yüz algılama dekor logo vs eşleşen atabılır dogru..ama bunlar ENGEL atıyor..
ne yapmak lazım şaşırdım valla..

Eşleşen derken dunya geneli engeli demek istemiştim.

Gece ve hafta sonu niye algilamiyor demişsin. demekki videolar takip ediliyor hafta sonu çalişmadikları için gelmeyebilr.

Sahte olayı: Kendi siteleri dişinda başka bir video sitesinde çok hit alan bir dizi ise olabilir. Gece ve hafta sonu gelmiyor demişsin gerçek olasiliği fazla.

Eşleşen derken dunya geneli engeli demek istemiştim.

Gece ve hafta sonu niye algilamiyor demişsin. demekki videolar takip ediliyor hafta sonu çalişmadikları için gelmeyebilr.

Sahte olayı: Kendi siteleri dişinda başka bir video sitesinde çok hit alan bir dizi ise olabilir. Gece ve hafta sonu gelmiyor demişsin gerçek olasiliği fazla.

%90 gerçek de .. bazen geliyor bazen gelmiyor .. engellerde de risk alamıyoru diek para kazanma gidiyor :S

bu dünya engellerinden mesela ben geçen gün 60 tane birden yedim.videolarım izlendi sonra ertesi gün bi anda engel geldi fakat kanal hala sağlam partnerden dahi atılmadı.bence telif olmadığı sürece yada topluluk falan para kazanmaya engel olmuyor.eğer telif gibi atılıyorsa o engel o zaman bilemem işte

bence sen yüklerken yt tespit edemiyor aynı videoyu başkaları yüklüyor onlar ünleme düşünce seninki de tespit edilmiş oluyor ve ünleme düşüyor ben böyle düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri