Sonunda Adsenseden İlk Paramı Aldım :)

MarshallTeach

Yasaklanmış
Aslında ilk kazancım 6. sınıfta 11 12 yaşlarındayken knıght online denen oyundan gb kasıp sitelere satarak kazanıyodum ilk kazancım 60 tl'ydi :D

Adsense'de ise geçen yıl bu aylarda bu işe merak saldım ilk başlarda video yükle bırak yükle bırak yapıyordum ilk 1 hafta 0.00 Çektim sonra 1 tık ile 0.02 oldu o kazanç beni bu işe bağlamıştı yüklediğim videoları forumlarda paylaşıyordum facede paylaşıyordum öyle öyle 4 ayda 90 dolar yaptım :D sonra o hesap 150 dolar para oldu 5 6 ay önce forumdan birine 300 tl'ye sattım üstelik pinliydi :D

Neyse sonra sahte tık yapmaya başladım bloglardan arklara tıklattırıyordum tabi haram para olunca + google de bu işi çakınca ban'ı yedim en son adam akıllı bu işe girdim youtube tekrar yöneldim az ama öz çalıştım şuan toplamda 10 15 kanalımın 2 3 milyona yakın izlenmesi war ama hepsinin para kazanması d.dışı bırakıldığından yine birşey yapamadım .

Sonra sıfırdan adsense açtım 1 haftada 30 dolar yaptım sonra hesap banlandı en ufak birşey yapmadım düzgün çalışıyordum ama kapandı ondan sonra 5-10 hesabım yine kapandı her açtığım 2. gün kapanıyordu belki bilenler vardır forumda epey konu açıyordum serkan abi bile çare bulamamıştı banlarıma :D

Neyse en son tekrar bloga yöneldim dizi paylaşıyordum facede o diziye ait sayfam var reklamı aldım her hafta yeni bölümü yayınla face sayfa'da paylaş bırak .

28 Kasımda 2 gün önce adsenseden ilk ödememi aldım 480 tl aldım 200 Tl anneme verdim 280 tl kaldı oda annemde lazım oldukça kullansın istedim. çok büyük bir para değil ama insan yakınlarına annesine fln verdimi mutlu oluyor be :D nede olsa babam vefat ettiğinden beri bize destek veren tek kişi okuma+kıyafet+okul+para+ders vs. ^^

Neyse benimde hikayem buydu :) Okuduğunuz için teşekkürler

Baya sabırlıymışsınız helal olsun hırslı olan pes etmeyen kazanıyor işte. Daim olsun inşallah. :)

tebrikler :) ve umarım daha da çok kazanırsın bu hırsla

İLk kazancını Annene vermen güzel bir şey en azından hayır duasını alırsın kazancında bereketlenir

inş daha çok kazanırsın bende senin gibi ilk aldıgım paranın 450tlsini dağıtmıştım :)

herkes artık adsense yutup hikayesini anlatmaya mı başlayacak :D

Aslında ilk kazancım 6. sınıfta 11 12 yaşlarındayken knıght online denen oyundan gb kasıp sitelere satarak kazanıyodum ilk kazancım 60 tl'ydi :D

Adsense'de ise geçen yıl bu aylarda bu işe merak saldım ilk başlarda video yükle bırak yükle bırak yapıyordum ilk 1 hafta 0.00 Çektim sonra 1 tık ile 0.02 oldu o kazanç beni bu işe bağlamıştı yüklediğim videoları forumlarda paylaşıyordum facede paylaşıyordum öyle öyle 4 ayda 90 dolar yaptım :D sonra o hesap 150 dolar para oldu 5 6 ay önce forumdan birine 300 tl'ye sattım üstelik pinliydi :D

Neyse sonra sahte tık yapmaya başladım bloglardan arklara tıklattırıyordum tabi haram para olunca + google de bu işi çakınca ban'ı yedim en son adam akıllı bu işe girdim youtube tekrar yöneldim az ama öz çalıştım şuan toplamda 10 15 kanalımın 2 3 milyona yakın izlenmesi war ama hepsinin para kazanması d.dışı bırakıldığından yine birşey yapamadım .

Sonra sıfırdan adsense açtım 1 haftada 30 dolar yaptım sonra hesap banlandı en ufak birşey yapmadım düzgün çalışıyordum ama kapandı ondan sonra 5-10 hesabım yine kapandı her açtığım 2. gün kapanıyordu belki bilenler vardır forumda epey konu açıyordum serkan abi bile çare bulamamıştı banlarıma :D

Neyse en son tekrar bloga yöneldim dizi paylaşıyordum facede o diziye ait sayfam var reklamı aldım her hafta yeni bölümü yayınla face sayfa'da paylaş bırak .

28 Kasımda 2 gün önce adsenseden ilk ödememi aldım 480 tl aldım 200 Tl anneme verdim 280 tl kaldı oda annemde lazım oldukça kullansın istedim. çok büyük bir para değil ama insan yakınlarına annesine fln verdimi mutlu oluyor be :D nede olsa babam vefat ettiğinden beri bize destek veren tek kişi okuma+kıyafet+okul+para+ders vs. ^^

Neyse benimde hikayem buydu :) Okuduğunuz için teşekkürler

bravo kardeşim tebrik ederim bence gayet iyi para

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :) umarım herkes istediği kazancı elde eder

Allah kazancını daim etsin kardeşim :)

Benimde ilk kazancım 1200 TL idi(geçen ay) nasıl olsa kazanıyoruz diyerek 100 lirasını alıp gerisini babama verdim şansıma tüküreyim ki ondan sonra para kazanmalar kapatıldı 2 haftadır toparlamaya çalışıyoruz daha ortada bişey yok yaktın beni y outube :(

Allah kazancını daim etsin kardeşim :)

Benimde ilk kazancım 1200 TL idi(geçen ay) nasıl olsa kazanıyoruz diyerek 100 lirasını alıp gerisini babama verdim şansıma tüküreyim ki ondan sonra para kazanmalar kapatıldı 2 haftadır toparlamaya çalışıyoruz daha ortada bişey yok yaktın beni y outube :(

G.olsun umarım eskisi gibi tekrar iyi para'lar kazanırsınız

Helal olsun kardeşim delikanlının Hasısın Allah nicelerini kazanmayı nasip etsin

Maşallah kardeşim Allah sorunsuz ve daha nice 480 ve 4800 tl ler kazanması nasip etsin inş.

Helal olsun kardeşim delikanlının Hasısın Allah nicelerini kazanmayı nasip etsin

Teşekkürler.İnş

---------- Mesaj saat 19:18:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:10 civarında gönderildi. ----------

Tebrikler. Hayırlı Kazançlar.

Teşekkürler Sizede :)

---------- Mesaj saat 19:19:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:35 civarında gönderildi. ----------

Maşallah kardeşim Allah sorunsuz ve daha nice 480 ve 4800 tl ler kazanması nasip etsin inş.

İnş. Cümlemize :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri