Sonunda Awesomeness TV'den Kurtuldum :)

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Son 3 haftadır yakamı Awesomeness TV'den kurtarmaya çalışıyordum ve sonunda başardım.. Kanalım bugün itibari ile Awesomeness TV Network'ten çıkarıldı ve adsenseye geri döndüm.. Yaygın inanışın aksine yüklediğim videolar ünleme felan düşmedi hepsi hala yemyeşil :)

İzlediğim yöntem şu.. Öncelikele kanal ayarlarından çıkış isteği gönderdim ardından https://awesomenesstv.zendesk.com/requests/new adresine girip aşağıdaki mesajı bıraktım..

To Awesomeness TV Support Team
I sent the request to leave.. But you're dont answer me.. I would like to be released from your Partnership Programme, the name of my Channel is "KANAL ADINIZI YAZIN"
The reasons I would like to be released are Support Team/Help Desk isn't good enough, doesn't help with Video/channel promotion, not ideal for the future of my channel. And I dont want to be part of this network.
I apologise for the inconvenience this could've caused, however I feel very strongly about leaving the network, I also don't feel I can help Awesomeness TV in any way, or bring anything new to the table. Actually you are most infamous system in the world.. If you do not agree this I will begin to post videos insulting about Awesomeness Tv Network.
Many thanks..

Kanal Adınız ve Kanal Url Adresinizi Yazın

Bundan sonrada aklıma her geldiğinde twitter'dan youtube videolarının yorumlarından artık nerede bulursam oradan tekrar tekrar "Please Leave Me Alone... I hate this network. My channel is KANAL ADINIZ ve URL adresiniz.

3. haftada yakamı bıraktılar artık özgürüüüüümmm :)

Son 3 haftadır yakamı Awesomeness TV'den kurtarmaya çalışıyordum ve sonunda başardım.. Kanalım bugün itibari ile Awesomeness TV Network'ten çıkarıldı ve adsenseye geri döndüm.. Yaygın inanışın aksine yüklediğim videolar ünleme felan düşmedi hepsi hala yemyeşil :)

İzlediğim yöntem şu.. Öncelikele kanal ayarlarından çıkış isteği gönderdim ardından https://awesomenesstv.zendesk.com/requests/new adresine girip aşağıdaki mesajı bıraktım..

Bundan sonrada aklıma her geldiğinde twitter'dan youtube videolarının yorumlarından artık nerede bulursam oradan tekrar tekrar "Please Leave Me Alone... I hate this network. My channel is KANAL ADINIZ ve URL adresiniz.

3. haftada yakamı bıraktılar artık özgürüüüüümmm :)

hocam iyi de sağlam bir firma adamlar ödeme yapıyor :rolleyes:

Neyin hatasını arayacakmışız ihtarlıda ihtarsızda her katogori kanallarımın şuabat kazancını alamadım ben hariç çok kişi var alamayan, çok biliyorssan sen söylede ögrenelim hatamızı

hocam telifin var mıydı para kazanman kapanmış mıydı ?

hocam telifin var mıydı para kazanman kapanmış mıydı ?

Bunlarla ne alakasi var? Adamlar tertemiz kanallara odeme yapmadilar ki. Sen dahi odeme almadin daha nasil bu kadar emin konusuyorsun? :D En basitinden adamlarin zendesk forumlarina gir bak, sadece turkler degil butun dunya tarafindan yemedikleri laf kalmiyor adamlarin.

konu trajikomik ya ahaha :D
abi neden böyle paylaşım yapıyosunuz ya şimdi herkes aweden çıkmaya çalışcak
iyice bitti bu iş , herşeyi paylaşmayın .ssss

konu trajikomik ya ahaha :D
abi neden böyle paylaşım yapıyosunuz ya şimdi herkes aweden çıkmaya çalışcak
iyice bitti bu iş , herşeyi paylaşmayın .ssss

dostum walla ben awe hakkında iyi konuşandan kat kat kat fazla kötü konuşab biliyorum ben dahil :) youtube'da awe'den nasıl kurtulunur diye videolar var sen düşün gerisini :D memnun olan devam eder kimse de birşey diyemez.. Ben de bunu çıkmak isteyene yol gösterir belki diye yazdım zira ben çıkana kadar bayaaaaa uğraştım...

İnsanlar sizin gibi düşünseydi, şuan bu forumda bu konuyu tartışamıyor olacaktık :)

şaka mısın kardeşim :D

ben zaten diğer arkadaşlara ufak da olsa bişey öğretmek için açılmış konulara niye paylaşıyonuz bu konuyu , bitecek bu kategori sahte telifçiler çoğalcak falan fişman ağlayan sızlayanlara laf dokunduruyorum burada

dostum walla ben awe hakkında iyi konuşandan kat kat kat fazla kötü konuşab biliyorum ben dahil :) youtube'da awe'den nasıl kurtulunur diye videolar var sen düşün gerisini :D memnun olan devam eder kimse de birşey diyemez.. Ben de bunu çıkmak isteyene yol gösterir belki diye yazdım zira ben çıkana kadar bayaaaaa uğraştım...

tabi ki ben de hiç bağlamıyorum özellikle durup dururken atmaları mevzusundan sonra asla
zaten [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] film dizi çizgi gibi içeriklere bundan sonra kesinlikle ödeme yapmıcaklarına dair bilgi aldığını yazmıştı..kısacası no awe no freedom .d

şaka mısın kardeşim :D

ben zaten diğer arkadaşlara ufak da olsa bişey öğretmek için açılmış konulara niye paylaşıyonuz bu konuyu , bitecek bu kategori sahte telifçiler çoğalcak falan fişman ağlayan sızlayanlara laf dokunduruyorum burada

Bende siz vasıtasıyla onlara laf vurdum :D

bakalım haftaya eğer ödemeleri yaparsa artık awe şöyle iyi awe böyle iyi demeye başlarız yine :D

Kendi görüşlerimi söyleyeyim ;
- Awe 100-200 dolar arası olanlara sorunsuzca yapıyor hatta ve hattaki o civarlardakiler teliften kapansa atılsa bile ergeç yapıyor.
-Yüksek miktarlara sorun çıkarttığı belli fakat ergeç bunlarada ödeme yapıyor.
-Quiz network ve zoomin gibi partnerleri tabiki tercih ederim ama onların yanında awe dede bir kaç kanalınız olsa bişey kaybetmezsiniz.

Eğer iyi kanallarınız varsa quiz network le çalışın. Adsense ile aynı anda ödeme ve gerçektende iyi bir firma :D

Bugün talep eden herkesi toplu çıkartmışlar . Form ile çıkanlar atıldığı için para kazanmalar aynen duruyor . Benim gibi Youtube içi çıkma talebi ile çıkanların ise dolar işareti kapalı şekilde çıkıyorlar .

@zetdurin quiz diziye ödeme yapiyor mu çizgi film vs başvuru şartları neler bilgi verir misin rica etsem

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Bugün talep eden herkesi toplu çıkartmışlar . Form ile çıkanlar atıldığı için para kazanmalar aynen duruyor . Benim gibi Youtube içi çıkma talebi ile çıkanların ise dolar işareti kapalı şekilde çıkıyorlar .

ödeme talep eden mi ? Biraz daha açar mısın form ile çıkanlar dediğin nedir hocam ? Youtube içini anladım da ?

bakalım haftaya eğer ödemeleri yaparsa artık awe şöyle iyi awe böyle iyi demeye başlarız yine :D

Kendi görüşlerimi söyleyeyim ;
- Awe 100-200 dolar arası olanlara sorunsuzca yapıyor hatta ve hattaki o civarlardakiler teliften kapansa atılsa bile ergeç yapıyor.
-Yüksek miktarlara sorun çıkarttığı belli fakat ergeç bunlarada ödeme yapıyor.
-Quiz network ve zoomin gibi partnerleri tabiki tercih ederim ama onların yanında awe dede bir kaç kanalınız olsa bişey kaybetmezsiniz.

Eğer iyi kanallarınız varsa quiz network le çalışın. Adsense ile aynı anda ödeme ve gerçektende iyi bir firma :D

quiz diziye ödeme yapiyor mu çizgi film vs başvuru şartları neler bilgi verir misin rica etsem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri