Sonunda Benim de Para Kazanma Devre Dışı Kaldı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Aynı şekilde benimde çizgi film kanalımdan dolayı tum kanallar gitti

Kategori ile ilgisi yok ama durumun

---------- Mesaj saat 19:59:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:20 civarında gönderildi. ----------

Kanalların alayı gitmiş sil baştan başlama zamanı

evet arkadaşlar plusa bağlamış olduğum kanalların %90 ı -hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı diyor-böylece 2.maddeyi uygulamış oldum,bakalım 30 undan önce para kazanması devredışı kalan kanalın parası kesinleşiyor mu kesinleşmiyormu?
çok büyük para kaybettim bu olayla,ama sonuçta elime gelmeyen para zaten hiç benim olmamıştır..öyle değil mi :)

evet arkadaşlar plusa bağlamış olduğum kanalların %90 ı -hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı diyor-böylece 2.maddeyi uygulamış oldum,bakalım 30 undan önce para kazanması devredışı kalan kanalın parası kesinleşiyor mu kesinleşmiyormu?
çok büyük para kaybettim bu olayla,ama sonuçta elime gelmeyen para zaten hiç benim olmamıştır..öyle değil mi :)

Google + kes bağla yapmak sakıncalı mı yapmayalım mı

Google + kes bağla yapmak sakıncalı mı yapmayalım mı

benim kanalların hepsi zaten google plustan ayrıydı,ben bağlayınca böyle oldu,ama kardeşim,biz zaten bunu denemesekde kanalların para kazanması devre dışı-bir ihtimal 30 undan önce silersek ben para yatacağını ümid ediyorum!

benim kanalların hepsi zaten google plustan ayrıydı,ben bağlayınca böyle oldu,ama kardeşim,biz zaten bunu denemesekde kanalların para kazanması devre dışı-bir ihtimal 30 undan önce silersek ben para yatacağını ümid ediyorum!

Benim de tüm kanallar plus tan ayrı şuan bağlayıp yeniden ayırıcam bakalım anlayacağız zaten durumu 12 si gibi

adsense yi hiçbir kanala bağlamasanız .? para olayı çözule bılırmı acaba ? madem vukaat var başınızda kanal bağlantılarını uydurukdan açtıgınız bir adsenseye çekın bağlayın. paralı adsenseyıde boşa alın sadece beklemeye... bence atıalcak mantıklı adım bu... o vukaatlı kanalıda adsense bağlantı kes lişiğini bitir bence...

Benim de tüm kanallar plus tan ayrı şuan bağlayıp yeniden ayırıcam bakalım anlayacağız zaten durumu 12 si gibi
son durum nedır bilerleme varmı üsdad? bi rçözum yolu bula bıldın mı?
sıkıntı devammı edıyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri