Sonunda bilgisayarı aldım :) Küçük bi sorum var

pynrs

Yasaklanmış
Youtube işine başlayalı (11 aydır) bütün işlerimi bilhisayarim Olmadığı icin telefonla hallediyordum. Bu ay aldığım ödemeyle dün bilgisayarın siparişini verdim. An itibariyle elime ulaştı.
Aldığım bilgisayar budur arkadaşlar. Lenovo Ideapad Z510 59-391771 Notebook En Ucuz Fiyat

Yalnız bi sorunum var.Bilgisayarda freedos var.Kutudan bu cd çıktı.http://i.hizliresim.com/b8Mkpn.jpg .Şimdi ben Windows u bu cd yle mi yukleyecegim? Yoksa bu cd donanim driver i mı?

Freedos aldıysan windows cd si çıkmaz hocam içinden, kendin halledeceksin..
Hayırlı olsun güzel tercih. :)

hocam ben anlamıyorum pek, konuyada pek rağbet olmadı, bedava halledilebilecek birşey ama.
ancak, imkan varsa, orjinalede alma diyemem yani. Orjinal orjinaldir. :)

konu dışı olunca anasayfada görünmüyor! valla bende pek anlamadığım için yanlış bişey de yapmak istemiyorum.

Yanında verilen cd Windows driver için.

Önerim windows 8.1 indir ve flash diske kur.Flash diski açılıştı boot etmen gerek.DVD ye ihtiyacın olmaz böylelikle ayrıca kurulum daha hızlı olur.Windows kurulumunda sıkıntı yaşarsan mesaj atabilirsin tekrar :)

Bilgisayarında çok iyimiş maşallah :)

Hocam telefonla pc parası kazanmışsın bilgisayarla bir ev alırsın artık :) Hayırlı olsun :)

Arkadaşın birinde Windows 7 vardı onu yükledim hiç ugrasmadim. Win 8 android tablet gibi geliyor. aradigimi bulamıyorum.

Bu arada [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamın Çin'den dönüşünü bekliyorum. Bilgisayar in kuyruğu eğri diyorlar onu bi duzeltecegim :D

Hocam bir de kazandığınız paralarla bot dağıtıyorsunuz ya her ay helal olsun size...

hocam pc özellikleri güzelde
madem yeni pc alıyorsun ne diye windows almıyorsun :)
windowstan gerisi yalan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri