Bilgisayarıma sanal bilgisayar kurup içine Windows 8 işletim sistemi kurdum.Ip adresini, mac adresini, bilgisayar adını, bilgisayarın UUID'sini değiştirip cookileri, geçmişi her şeyi silip portable tarayıcılarla yeni gmail açmak istediğimde telefon doğrulamasına takılıyorum tüm bunlara rağmen.Yaklaşık 2 aydır her gün kafa patlatıyorum olmuyor olmuyor.Vınn, superonline farklı konumlar aklınıza gelebilecek her şey farklı.Hatta klonlama yapıp sanal bilgisayarın tüm bilgilerini yeni bir bilgisayarmış ve format atmış gibi değiştiriyorum yine yemiyo.Yanlış anlaşılmasın amacım gmail açmak değil.Sadece beni yeni bir kişi gibi algılayıp algılamadığını öğrenip (telefon doğrulamasına takılmadan test edebilirim bunu) superonline ın 50 mbit akk sız ına yükselticem ve yüklemelerimi hep farklı ip lerden yapıcam.Böylelikle spamdan kapanmayı minumuma indirmiş olucam.Adsenseleri yine vds ler üzerinden takip edicem.Arkadaşlar zaten bu aralar bağladığımız kanalların hepsi kapanıyo.Gelin şu konu üzerine bi fikir alışverişi yapalım.Artık gerçekten çok sıkıldım bu konudan.Çözülmeyecek bi konu olduğunu hiç sanmıyorum.Sorunun çözümü belki de bi tık uzağımda ben göremiyorum.
Google beni nasıl yakalıyo.İlk defa gmail oluşturan bir insanın bile bilgisayarı bu kadar temiz değildir.
Google beni nasıl yakalıyo.İlk defa gmail oluşturan bir insanın bile bilgisayarı bu kadar temiz değildir.