Sonunda Özgün Video'mu Çektim..

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Diger arkadaslar ne dusunurler bilmiyorum fakat ben begendim acikcasi. Bayagida guldum, ozellikle rusta kahkaha attim. Ileride yapacagin videolarda muhakkak daha profesyonel olursun. O zaman cok daha iyi is cikar. Ozel mesajdada soyledigim gibi bunun ingilizce versiyonlarini falanda yapabilirsin. Soylemen gereken metinler hakkinda falan yardimci olabilirim :)

Eyvallah hocam sağolasın. Eksik olma.

---------- Mesaj saat 19:42:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:12:23 civarında gönderildi. ----------

Video'yu çektim sağolsun dostlarım iyi yorum yapıyorlar forumdan izleyen arkadaşlar da beğendi hayırlısı olsun artık...

hocam iki saattir yazıyorsunuz, bizde merak ediyoruz :)

Kanka bende merak ettim gönderde bi bakayım belki desteğim olur :P

Bazı yerleri beğenmedim ama Türk'e biraz güldüm :D aslında ilk videon olduğu için çoğu kişi beğenmeyip kötüleyebilir hiç takma 3 5 video yaptıktan sonra kendini geliştirirsin eski videolarını açıp izlediğinde bu nasıl bi video bu kadarmı kötü olurum fln dediğin an bilki bu işte ilerledin :D Emre bozkurt sevdiğim biri videolarıda güzel herhalde 2 yıldır video çekmeyi bıraktı buyur izle videolarını ilham alırsın bu tarz şeylere yönelirsen iyi olur.

Emre Bozkurt - Toplu taşıma araçları (Birde muavinler :D) - YouTube

Yada benden bir tavsiye daha fıkra felan oku böyle komik yerlere videona kattığın gülme alkış seslerinide katsan baya iyi olur :D bu videoyuda izle.

temel fıkra.mp4 - YouTube

Güzel olmuş Kaan önemli olan fikir cok iyi gerisi senin yetenegine kalmış ki onuda zamanla geliştirirsin ;)

Pm atarmısın reklamına tıklayım kazan :)

hocam daha iyilerini yapabilirsin, başarılar dilerim.

Tamam hocam tıklamayım bari izleyim :) belki benim içinde bir başlangıç olur

hayırlı olsun hocam hangi programı kullandım bende düşünüyorum özgün video çekimini sağlam bi program önerecek var mı?

Hocam başlangıç için süper :) gülme seslerini tam yerine uydurmuşun

tebrik ederim dostum ben de uğraşmaya başladım özgün videolarla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri