Sonunda Özgün Video'mu Çektim..

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaşım madem konunu actın yok ona pm attım yok buna pm attım dıyıp post kastmanın manası yok madem cektın videonu paylaş mıllet zaten yorumunu yazar sende yorumlara gereklı cevapları verırsın ama yok hocam pm attım yok bunu attım denmez ayıp

Neyin kafasını yaşıyorsun Laz. Neyin peşindesin amacın ne video linkini istedin de atmadım mı sana nedir? Ne postu kasacağım dostum ben. Benin tanıyan tanır tanımadan yorum yapanlarda böyle senin gibi olur işte.

Boş konuşup da hevesimizi kaçırma. Daha ne dediğin anlaşılmıyor. Özgün video çektim sende çek konunu aç evet güvendiğim insanlara atıyorum sadece video'mu. Buda benim en doğal hakkımdır. Eğer ki bir sorunun varsa konumu şikayet edebilirsin. Mümkünse Konumun altında bir daha adın yazmasın.

Neyin kafasını yaşıyorsun Laz. Neyin peşindesin amacın ne video linkini istedin de atmadım mı sana nedir? Ne postu kasacağım dostum ben. Benin tanıyan tanır tanımadan yorum yapanlarda böyle senin gibi olur işte.

Boş konuşup da hevesimizi kaçırma. Daha ne dediğin anlaşılmıyor. Özgün video çektim sende çek konunu aç evet güvendiğim insanlara atıyorum sadece video'mu. Buda benim en doğal hakkımdır. Eğer ki bir sorunun varsa konumu şikayet edebilirsin. Mümkünse Konumun altında bir daha adın yazmasın.

şahsen benimde özgün bir videom olsa bende burada paylaşmam. üyelerin anlaşılamaz bir şekilde birbiri ile alıp veremediği şeyler var. arkadaşa paylaşmaması adına katılıyorum.

hocam ayrıca videonu izledim aslında gayet başarılı olmuş yalnız gördüğüm eksiklikleri söylemek istiyorum. senin sesin az geliyor ama ses efetkleti çok yüksek geliyor ya kendi sesini yükselt yada efektlerin sesini kıs, ayırca insan izlerken sıkılıyor bir daha akıcı olunabilir ;) alınma lütfen senin için söylüyorum..

son olarak videonun çalınmaması için ve profesyonel durması için video başına intro ekleyebilirsin ;)

Kardeşim 1Cisi yazdıklarım gayet ortada. 2'cisi Senı Kımın tanıyıp Tanımaması benı ilgilendirmez 3'cüsü Açtıgın Konuda 100 Cevap Varsa bunun %75 Pm atıldı diye cevapdır sımdı bak yoluna

Kardeşim 1Cisi yazdıklarım gayet ortada. 2'cisi Senı Kımın tanıyıp Tanımaması benı ilgilendirmez 3'cüsü Açtıgın Konuda 100 Cevap Varsa bunun %75 Pm atıldı diye cevapdır sımdı bak yoluna

Sanane dostum seni ne ilgilendirir ? Şikayetin varsa et şikayet boş boş mesaj atma konu altına. Kendini mi ispatlamaya çalışıyorsun beni fark mı etsinler istiyorsun ne istiyorsun ? Videonun kimlere atıldığını şahsımca takip edebilmek için Pm attıklarıma Pm atıldı diyorum. Boş boş konuşma.

---------- Mesaj saat 14:13:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:21 civarında gönderildi. ----------

şahsen benimde özgün bir videom olsa bende burada paylaşmam. üyelerin anlaşılamaz bir şekilde birbiri ile alıp veremediği şeyler var. arkadaşa paylaşmaması adına katılıyorum.

hocam ayrıca videonu izledim aslında gayet başarılı olmuş yalnız gördüğüm eksiklikleri söylemek istiyorum. senin sesin az geliyor ama ses efetkleti çok yüksek geliyor ya kendi sesini yükselt yada efektlerin sesini kıs, ayırca insan izlerken sıkılıyor bir daha akıcı olunabilir ;) alınma lütfen senin için söylüyorum..

son olarak videonun çalınmaması için ve profesyonel durması için video başına intro ekleyebilirsin ;)

Yorumun için sağol hocam. Dikkate alacağım.

Ben de linki PM alabilir miyim? destek olanlara ben de katılayım ;)
cuma günü de istemiştim ama görmemiş olabilirsin...

Arkadaşlar özgün videomda reklam çıkmıyordu bu yüzden video'yu tekrar attım. Yardım etmek isterseniz video linkini atayım bir el atalım. :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri