Sony vegas mı- camtasia mı ?

• Kullanıcı slhist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

slhist

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar, forumda konuları biraz inceledim ama tam emin olamadım.

Özgün çalışmalarımı düzenleyebileceğim bir program arıyorum. sony vegas ve camtasia arasında kaldım. 2 programa da hiç hakim değilim. Fakat başlamışken iyi bir programla başlayayım diyorum.Video ile ilgili birçok işi tek programla halledeyim diyorum. Ne dersiniz, hangisini önerirsiniz.?

ben tüm işimi camtasia ile görüyorum.
ama sony vegas daha kapsamlı bir program yorumlarda gördüğüm kadarıyla. ve kullananlar memnun. camtasia daha basit kaçıyor. sıfırdan öğreneceksen vegas öğren.

Sıfırdan birini öğreneceksen Vegas öğren, daha uzun sürer öğrenmen çok karışık ama her şeye imkân tanıyan bir program.

Camtasia daha kullanışlı, basit bir program. Hemen öğrenirsin birçok şeyi de yapabilirsin ama Vegas kadar çok işlev yapmıyor.

Yapacağın özgün işe bağlı aslında. Neler yapacaksın?

Sıfırdan birini öğreneceksen Vegas öğren, daha uzun sürer öğrenmen çok karışık ama her şeye imkân tanıyan bir program.

Camtasia daha kullanışlı, basit bir program. Hemen öğrenirsin birçok şeyi de yapabilirsin ama Vegas kadar çok işlev yapmıyor.

Yapacağın özgün işe bağlı aslında. Neler yapacaksın?

çocuklarımın videolarını çekiyorum. Gezip tozarken oynarken falan :)
Yine çocuklara yönelik, kendi çocuklarımla yapmayı düşündüğüm kapsamlı birşeyler var.
Videolarımı kesip biçecek, kimi yerinde yazı resim gibi argumanlar kullanabileceğim birçok özelliği bir arada barındıran bi program olsun diyorum.

hocam sony vegas öğren bence bi şekilde , her türlü işini görürsün

EDİUS candır..
After Effects
premier Pro
sony vegas

Dediklerin için kapsamlı bir şeye ihtiyacın yok Camtasia fazlasıyla işini görür.

hocam sony vegas öğren bence bi şekilde , her türlü işini görürsün

Programın özelliklerine bakınca vegas diyorum ama, beceremeyip programdan soğurmuyum diyede düşünüyorum ☺ beni çok zorlamasın ama her aklımdan geçenide yapsın istiyorum. Şaka bi yana bir defa öğreneyim bana yetsin istiyorum kullanacağım program.

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, camtasia da videonun belli bir kısmını geriye doğru oynatarak kayıt etme nasıl oluyor.Ör: futbolcu topa vuruyor top kaleye gidiyor diyelim, kaleden tekrar futbolcunun ayağına doğru topun gelişini görüntünün devamı olarak nasıl yapabilirim. Birsaattir araştırıyorum bulamadım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, camtasia da videonun belli bir kısmını geriye doğru oynatarak kayıt etme nasıl oluyor.Ör: futbolcu topa vuruyor top kaleye gidiyor diyelim, kaleden tekrar futbolcunun ayağına doğru topun gelişini görüntünün devamı olarak nasıl yapabilirim. Birsaattir araştırıyorum bulamadım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Dostum camtasia da çok fazla özellik yoktur sadece kesip biçersin başka bi numarası yok Sony Vegas pro kullan ilk başta video kesmeyi filan öğren gerisi çok rahat gelir

Dostum camtasia da çok fazla özellik yoktur sadece kesip biçersin başka bi numarası yok Sony Vegas pro kullan ilk başta video kesmeyi filan öğren gerisi çok rahat gelir

Hocam bu cevabı konu başlığında ki soru içinmi verdin yoksa son sorum içinmi verdin tam anlayamadım. Yani görüntüyü geriye doğru kaydetme özelliği yokmu.

görüntüyü geriye doğru oynatma özelliği yok benim bildiğim.
varsa da birisi söylerse öğrenelim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri