Sony Vegas Render Donma Problemi

cagatayak

Kayıtlı Üye
Sony vegasta donma problemi yaşıyorum. Render makina aldım ancak %50lerde bazılarında %80lerde donuyor render. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Convert falan herşeyi denedim. Ama hiç %100ü görmedim şu programda. Edit: Sorun makinadamı yoksa programdamı sizce ?
Makinanın özellikleri
i7 - 3770
32GB RAM
2x3TB HDD
120GB SSD

---------- Spam Engelliyici 16:41 ---------- Önceki Mesaj 16:23 ----------

Yardım..

Son düzenleme:
Sony vegasta donma problemi yaşıyorum. Render makina aldım ancak %50lerde bazılarında %80lerde donuyor render. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Convert falan herşeyi denedim. Ama hiç %100ü görmedim şu programda. Edit: Sorun makinadamı yoksa programdamı sizce ?
Makinanın özellikleri
i7 - 3770
32GB RAM
2x3TB HDD
120GB SSD

---------- Spam Engelliyici 16:41 ---------- Önceki Mesaj 16:23 ----------

Yardım..

Bilgisayarınız 64 bit sanırım peki Vegas'ın 64 bit sürümünü mü kullanıyorsunuz ?

evet hocam 64 bit

Vermiş olduğun bilgisayarın sistem özellikleri gayet iyi ve program için kesinlikle yeterli.Kullanmış olduğum bilgisayarın sistem özellikleri seninkinin yarısı kadar yani donanımsal bi sorun olduğunu zannetmiyorum.Program orjinal mi ? Değilse farklı kaynaklardan indirip kurmanı tavsiye ederim...

Vermiş olduğun bilgisayarın sistem özellikleri gayet iyi ve program için kesinlikle yeterli.Kullanmış olduğum bilgisayarın sistem özellikleri seninkinin yarısı kadar yani donanımsal bi sorun olduğunu zannetmiyorum.Program orjinal mi ? Değilse farklı kaynaklardan indirip kurmanı tavsiye ederim...

fullprogramlardan indirdim 13 prosunu tüm codecleri yukledim herşeyi yaptım ama sorun yne aynı. Crackten bi sorun olabilir mi acaba ?

fullprogramlardan indirdim 13 prosunu tüm codecleri yukledim herşeyi yaptım ama sorun yne aynı. Crackten bi sorun olabilir mi acaba ?

Evet,olma ihtimali var.İstersen önce farklı bi crack indirmeyi dene olmazsa farklı bir kaynaktan programı indir (programın 64 bit olmasına dikkat etmeyi unutma).

Olay tamamen senin şansızlığın kardeş :D Ses eşleşeni nasıl geçiyon

pitch shift efekti kullanıyorsan %90 ondan dolayı

ses efekti kullanmadıklarımdada aynı sorun var hocam şimdi başka yerden indirdim programı onunla render alıyorum bakayım ondada takılırsa bilmiyorum artık başka sorun aklıma gelmiyo.

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

Olay tamamen senin şansızlığın kardeş :D Ses eşleşeni nasıl geçiyon

gizli bilgilerin açıklanmaması konusunda özel talimatlar aldım :D

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sen anlarmısın bu sorundan render makinalarda kullandığın bi ayar var mı ?

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sen anlarmısın bu sorundan render makinalarda kullandığın bi ayar var mı ?

Kullandığım bir ayar yok fakat, işletim sistemi yada programsal bir durum gözüküyor, programı silip başka setuptan denemeni tavsiye ederim yada cpu zorlandığından kilitleniyor olabilir

Kullandığım bir ayar yok fakat, işletim sistemi yada programsal bir durum gözüküyor, programı silip başka setuptan denemeni tavsiye ederim yada cpu zorlandığından kilitleniyor olabilir
8.1 kurdurdum sistemi 2012 kurdurayım bide sagolasın

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla şuana kadar yaşadığım tüm sorunları tek şeyle çözdüm :) uyumluluk modu. Vista service pack2 yi sec kaydet ayarları bide oyle dene derim :)

sıkıntın aşırı ısınma olabilir . monster kullanıcısı olarak bende sıkıntı yaşıyordum turbo fanı açmamla beraber artık sıkıntı yok

sağlam bir bilgisayar da son versiyonuyla harikalar yaratabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri