- Web sitesi
- purtukal.com
Arkadaşlar bu ikisi arasında kararsız kaldım . Sizlerinde yardımı ile karar vermek istiyorum . Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ezici bir farkla Z2 diyorum. Ayrıca s5 çok gereksiz bir telefon bana göre birde bundan 3 ay sonra fiyatının çok düşeceğini düşünürsek ayrı olay. Bu fiyat aralığında birşey alacaksan ama tabikide note 3 diyorum.
Not3 biraz büyük geliyor bana hocam ya
Gözün kapalı xperia al. Z1 kullanıyorum şuan satıp Z2 alıcam. Aradığım telefon meğer Xperia imişAbi hiçbirşey yoksa telefon sağlam bikere. Samsung gibi kutu değil. Onlarca kez yere düştü, sürüklendi, tepetaklak oldu, yok abi telefona birşey olmuyor
Acayip sağlam yani.. Özellikleri de piyasadaki çoğu telefonu katlıyor, hele youtuberler için 4K video ne demek
![]()
varya tam benim istedğim konu açılmış reyiz bendede s4 var satıp z2 yada s5 alacaktım 1 2 ay sonra samsungda sanki menüler arası donma oluyor nedne oluyor bu bilmiyorum xperia stabilliği baya iyimi
Aynen hocam. 2 ay felan ancak oldu alalı, telefonu sadece 2 kez kapattım, 2 kezde şarjı bitti. Toplam 4 5 kez kapandı telefon 2 aydır, hala aynı hız devamSadece benim kameramda arada takılmalar oluyor, nedenini bilmiyorum onun da. Açıyorsun, 2 3 saniye siyah ekranda takılıyor öyle geliyor kamera. O da android sürümünden kaynaklanıyor diye düşünüyorum, zaten ayda yılda bir oluyor oda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.