[SORU]Adsense ödeme alabilmek için.

Karadeniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben 10 Temmuz 1995 doğumluyum.Yarında Allah nasip ederse 18'ime girmiş oluyorum.Direk gidip garantiden genç hesap açtırmayı düşünüyorum.Adsense'imi üzerime alsam parayı bu hesabıma çekebilirim değil mi?
Yani bazı arkadaşlar 18ini doldurmuş olmam gerekir diyor.Ben yarın yasal olarak 18 yaşıma girmiş oluyorum.Adsensede sıkıntı olmaz değil mi?

Aynen bende 10 temmuz 1995 doğumluyum ne yapmmaız gerektiğini analatabilicek varmı ben şimdi gidip kredi kartı mı alıcam hesap mı açıcam yoksa hesap açmak kredi kartı ile aynı şeymi pek anlamıyorumda yardımcı olursanız iyi olur

Hocam banka hesabını actır. Cekersin sıkıntı olmaz. Google eft olarak verdiğin iban adresine yolluyor. Gerisini kontrol etmezler. İban olsun kafi

---------- Mesaj saat 18:55:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:53:44 civarında gönderildi. ----------

Bakın hangi bankadan açtıracaksanız hesabınızı açın internet bankacılıgda kullanmak istedinizi belirtin. Zaten hesap acılınca size vercekleri cüzdanda iban bilgi olucak. O iban bilgisini adsens hesabınıza girin. Sonra bir miktar para gelicek. İnternet subesinden bakarsınız bankaya atm ye gitmeden gelen miktarı görürsünüz. Onaylarsınız. Hepsi bu yapamadınız yer olursa pm

Hocam banka hesabını actır. Cekersin sıkıntı olmaz. Google eft olarak verdiğin iban adresine yolluyor. Gerisini kontrol etmezler. İban olsun kafi

---------- Mesaj saat 18:55:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:53:44 civarında gönderildi. ----------

Bakın hangi bankadan açtıracaksanız hesabınızı açın internet bankacılıgda kullanmak istedinizi belirtin. Zaten hesap acılınca size vercekleri cüzdanda iban bilgi olucak. O iban bilgisini adsens hesabınıza girin. Sonra bir miktar para gelicek. İnternet subesinden bakarsınız bankaya atm ye gitmeden gelen miktarı görürsünüz. Onaylarsınız. Hepsi bu yapamadınız yer olursa pm

Çok sağolasın hangi bankayı öneriyorsun.Birde ben 18 yaşındayım fakat genç hesap almak istiyorum hesap işletim ücreti vermemek için ama lisede 1 sene kaldığım için lise4'e geçtim şuan.Genç hesap alırkende üniversite öğrencisi olmamız gerekiyor galiba lise okuyan biri öğrenci hesabı açamaz mı?

Çok sağolasın hangi bankayı öneriyorsun.Birde ben 18 yaşındayım fakat genç hesap almak istiyorum hesap işletim ücreti vermemek için ama lisede 1 sene kaldığım için lise4'e geçtim şuan.Genç hesap alırkende üniversite öğrencisi olmamız gerekiyor galiba lise okuyan biri öğrenci hesabı açamaz mı?

Genç hesap konusunda bilgim yok. Şuan hesap işletim ücreti almayan banka konusunda en son durumu bilmiyorum. Nette kücük bir arama ile bulursun hangi bankalar oldunu garanti yıllık 75 lira civarı alıyor. Ama hesapta para varsa alıyor :) ben ne yapıyorum her 6 ayda bir eski hesabı kapatıp yeni hesap acıyorum böylece kesemiyor :D Her sistemde açık var arkadaş :D

Genç hesap konusunda bilgim yok. Şuan hesap işletim ücreti almayan banka konusunda en son durumu bilmiyorum. Nette kücük bir arama ile bulursun hangi bankalar oldunu garanti yıllık 75 lira civarı alıyor. Ama hesapta para varsa alıyor :) ben ne yapıyorum her 6 ayda bir eski hesabı kapatıp yeni hesap acıyorum böylece kesemiyor :D Her sistemde açık var arkadaş :D

Hesap açarken para ödemiyormusun hesap kartı vs. için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri