Soru işareti Olayı Gerimi Dönüyor. Kanalda Ünlem olmadı.

serkannakres

Yasaklanmış
selam arkadaşlar bugü 3 kanal açdım ana kanal olarak ama ünlem olmadı ? oldu ve dolar yandı ama 1 kanal 1saattir ? bu şekilde bekliyor kanalda ne tür video ararsan var ingilizce ve çok uzun video değiler , aklıma yt gene değişiklik mi yapıyor konusu geliyor. varmı bu şekilde sıkıntı yada olay yaşayan.

hay yaşa az önce ? kaldı yok açamadım :D ünlem gelmesinde soru işareti gelsin

aynı durum bendede var ? kalıyor

Hiç deme hocam bir saattir reklamı açıp kapamadan yoruldum hala dolara dönmedi.

uzun videolarda unlem almaya devam ediyorum. once ? kalıyo. zaman gectıkce unleme düşüyo. umarım dediğin gibi ?ne donuyordur yt

benim şu anda
13 ünlem oldu gerisi dolar yandı inanın bana çok ünlem alan hassas kategori şoka girdim 400 videodan 100 anca kalır dedim nerdeyse tamamı kaldı hadi hayırlısı artık sıkı denetim gidiyomu yoksa

ama ünlem in eskisine nazaran azaldıgı bi gercek

ben ünlemin çaresini buldum zaten 2 arkadaşla deneme yapıyoruz yarın konusunu açıcaz

ben ünlemin çaresini buldum zaten 2 arkadaşla deneme yapıyoruz yarın konusunu açıcaz

kısa videolarda zaten ünlem olayı neredeyse yok gibi. önemli olan 50 60 dk lık videolardaki ünlemler. bunları çözdüyseniz büyük is. ha yok 5 10 dklık videoları çözdüm diyosanız zaten alayı dolar yanıyor onların

tamam ozaaman aynen bir durum var ortada , acaba bunların denetleme saatleri yada sistemin denetleme saatleri farklılıkmı gösteriyor neden derseniz, ben mesela para kazanları öğlen 12,15 arasında aktif ederim hepde denemişimdir o saatlerde ünlem %80 daha zayıf oluyor.

Eğer kolay bir yöntemse aldacağın hayır duasının haddi hesabı yok :)
inşallah para pulla yöntem satmayla işim yok zaten yemin ederim gece gündüz alternatif arıyorum kanallarım zaten bana getiriyor yeni kanal açmama gerek kalmıyor fazla.

kısa videolarda zaten ünlem olayı neredeyse yok gibi. önemli olan 50 60 dk lık videolardaki ünlemler. bunları çözdüyseniz büyük is. ha yok 5 10 dklık videoları çözdüm diyosanız zaten alayı dolar yanıyor onların
alayında etkili oluyorda bir nokta da birşeyi dogru birşeyi hatalı yapıyoruz orayı anlamadık bugün açdıgımız dolar yanan 6 kanalıda denicez belli olucak ozaman.

inşallah para pulla yöntem satmayla işim yok zaten yemin ederim gece gündüz alternatif arıyorum kanallarım zaten bana getiriyor yeni kanal açmama gerek kalmıyor fazla.

alayında etkili oluyorda bir nokta da birşeyi dogru birşeyi hatalı yapıyoruz orayı anlamadık bugün açdıgımız dolar yanan 6 kanalıda denicez belli olucak ozaman.

kolay gelsin hocam iyi haberleri bekliyoruz :)

Benim aksam saatlerimde 10 gibi , Turkiye saatliye sabaha karsi 5'de unlem %90 oraninda azaliyor. Eger siz de o saatlerde denediyseniz bu kadar yuksek oradanda $ yanmasi normal.

Arkadaslar ben kendi yöntemimi söyliyim ilk. baktik soru isareti geldi duzenle ile butun soru isaretli olanları yan sekme olarak acın daha sonra sira ile para kazanmalarini kapatın daha sonra tek tek yapicaksiniz usteki 3 gorselden secmedigini secin basligida kopyalayin ilk daha sonra sayilarla sallayin kaydetin kaydetildikten sonra cikmayin ayni yerden para kazanmayi acin yuklenenler bakin sayfayi yenileyin dolar olduktan sonra ayni viideo ayni ismi yazip kaydettin sira ile bu sekilde gidin birde unlem son zamanlarda bende cok cok azaldi yeni gmailde ise yok denecek kadar az onu şu sekilde yapiyorum videolura yuklerken tumunu yayinla diyorum sonra diger sekmede yuklenenler var orda sira ile tek tek aciyorum elle yapiyorum yok denecek kadar az oluyor sizde deneyin eslesen dunya engellileri siliyorum muzik eslesmisse kaldiriyorum muzigi en son toplu etiket acikla giriyorum 3 4 gun yatiyor oyle hesap maillerine bakiyorum gelen giden varmi yoksa adsenseye bagliyorum birde pin gelsede alabilsem odemelerimi :( insallah yardimci olur size

Hocam ben daha kolay yoldan yapıyorum. Mesela 5 tane komik video var. Soru işareti yandı. Para kazanmaları kapatıyorum. Daha sonra hepsini seçerek toplu etiket (mesela komik videos) girdikten sonra para kazanmaları açıyorum. %90 dolar yanıyor.

Bize ytpara da Trabzon !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri