[SORU] Karşı Bildirim Gönderirsem Ne Olur ?

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar telif göndermiş bir arkadaşımız, gururumuz... ben şimdi bu kişinin sahte olduğunu düşünüyorum. Karşı bildirim gönderirsem ve kişi video'nun kendisine ait olduğunu kanıtlarsa bana ne olur ?

Telifi gönderen mübarek bu. Ne yapsam rica mı etsem kaldırması için ?

r85fn.png

onun olmadığına eminsen gönder. onun ise tekrar geri bildirim yapacaktır.

tekrar bildirim yaptıysa o videoyu sil

karşı bildirim gönderirken adamın anasının nihahını istiyorlar . bana amerikadan bir firma 4 tane birden telif göndermiş. benda karşı bildirim gönderim dedim. taa namus şerefi karıştıran söz verdiren metin çıktı karşıma. bende vaz geçtim kanalı taşıcam artık

karşı bildirim gönderirken adamın anasının nihahını istiyorlar . bana amerikadan bir firma 4 tane birden telif göndermiş. benda karşı bildirim gönderim dedim. taa namus şerefi karıştıran söz verdiren metin çıktı karşıma. bende vaz geçtim kanalı taşıcam artık

:D :D

İyi bari bende taşıyayım. :D

Karşı bildirim gönderdiğimizde ilk olarak videonun kendisine ait olduğunu ispatlamak zorunda olan kimdir ? İhtarı yollayanmı yiyenmi ?

sen karşı bildirim gönderince onun e postanına bir yazı geliyor mahkeme belgelerinizi girin yoksa 10 gün sonra içerik tekrar yüklenecektir diye birisi bana yaptı mahkemeye falan bulaşmıyım diye hemen geri çektim

sen karşı bildirim gönderince onun e postanına bir yazı geliyor mahkeme belgelerinizi girin yoksa 10 gün sonra içerik tekrar yüklenecektir diye birisi bana yaptı mahkemeye falan bulaşmıyım diye hemen geri çektim

Nasıl yani? İşi mahkemede mi sonuçlamak lazım yoksa kanıtı girince iş halloluyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri