Soru ve Sorunlarım!

• Kullanıcı JoNeST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JoNeST

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bu işte çok yeniyim fikirlerinize, görüşlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1-Ağustos başında youtube dan hesap oluşturdum aynı mail ile adsense hesabı açtım, mailleri nasıl değiştirebilirim, ben yapınca ikisi birden değişiyor, istiyorum ki youtube maili farklı adsense maili farklı olsun.

2- Youtube hesabımda 3 kanal açtım atıyorum Haber Magazin Spor diye haber kanalından 2 telif yedim,spor veya magazin kanalından 1 telif yesem kanalım kapanır mı? 3 telif yesem kanal mı kapanıyor yoksa adsense mi?

3- Aynı PC den 2 farklı adsense hesabı açabilirmiyim?

4- Kanallarımdan biri Türkçe bir arkadaş demiş ki TBM si 0.03 truview i aç sürümden kazan demiş bu nasıl oluyor?

Son olarakta Eylül tablom, (1 türk 2 yabancı kanal) TBM ler normal mi önerileriniz?

Arkadaşlar kafama takılan sorukar böyle, yardımcı olabilirmisiniz lüfen? Teşekkürler herkese iyi çalışmalar. :)

Kanal 3.telifte kapaniyor adsense duruyor benm şuan 3 adet adsensem bulunmakta

Hocam kazancın iyi öncelikle adsensenin bağlı oldugu youtube adresi boş olsun adsense sağlıgı için bunun için Hesap ayarı>en altta yönetici ekle var ordan ekleyebilirsin boş bir maile.

Telif yemek veya normal adsense bağlı bir kanalın telif vs yerde kapanırsa adsense zarar vermez. Ama ana youtube hesabına birşey yapma önerim boş bırak veya boş bir maili ana mail yap benim önerim bu

Aynı pcde 2 adsense ne kadar güvenilir bilmiyorum ama benimde 2. adsensem aynı pcde sadece isim adres ve banka ayrı.

Akış İçi TrueView (TrueView in-stream ) reklamlar nedir?

Akış İçi TrueView (TrueView in-stream ) reklamlar, izleme sayfalarında görüntülenen kısa veya uzun biçimli iş ortağı içeriğinde videodan önce veya video ortasında yayınlanan video reklam olarak görülebilir. Görüntüleyen kişilerin, reklamı tam olarak izleme veya 5 saniye görüntüledikten sonra reklamı atlama seçeneği vardır.

Reklamverenlerden, yalnızca görüntüleyen kişi reklamın 30 saniyesini veya tamamını izlediğinde (hangisi kısaysa) ücret alınır. Akış İçi TrueView (TrueView in-stream ) reklamlarının uzunluk üst sınırı yoktur..

Bol kazançlar iyi forumlar hocam :)

Arkadaşlar merhaba,

Bu işte çok yeniyim fikirlerinize, görüşlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1-Ağustos başında youtube dan hesap oluşturdum aynı mail ile adsense hesabı açtım, mailleri nasıl değiştirebilirim, ben yapınca ikisi birden değişiyor, istiyorum ki youtube maili farklı adsense maili farklı olsun.

2- Youtube hesabımda 3 kanal açtım atıyorum Haber Magazin Spor diye haber kanalından 2 telif yedim,spor veya magazin kanalından 1 telif yesem kanalım kapanır mı? 3 telif yesem kanal mı kapanıyor yoksa adsense mi?

3- Aynı PC den 2 farklı adsense hesabı açabilirmiyim?

4- Kanallarımdan biri Türkçe bir arkadaş demiş ki TBM si 0.03 truview i aç sürümden kazan demiş bu nasıl oluyor?

Son olarakta Eylül tablom, (1 türk 2 yabancı kanal) TBM ler normal mi önerileriniz?

Arkadaşlar kafama takılan sorukar böyle, yardımcı olabilirmisiniz lüfen? Teşekkürler herkese iyi çalışmalar. :)

Ben kendi fikirlerimi ve bildiklerimi söyliyim

1) Yeni Gmaille kanal aç,adsensenin baglı oldugu kanalı elleme.Yinede sana kalmış.

2)1 kanal 3 telif yedimi kapanır.Ama şöyle bişey var eğer bi youtube hesabından 3 kanal açtın diyelim.Bu kanallardan biri gittimi diğeride gidiyodu galiba

3)Bi arkadaşından veya tanıdıgın birinden açmanı tavsiye ederim.Adres falan diğeriyle aynı olmasın.Yine de sen bilirsin.

4)Bunu anlamadım :)

Son olarak TBM ufak bi niche çalışmasıyla arttırılabilir ama bence gayet iyi tıklamalar falan.Allah daha cok versin.Bol kazançlar

Hesap ayarı>en altta yönetici ekle var ordan ekleyebilirsin boş bir maile.
Hemşerim öncelikle sana teşekkür ederim, herkesin konularına içtenlikle cevap veriyor, yardımcı oluyorsun. Forumda dolaşırken çok dikkatimi çekiyordu özel bir teşekkürü hakettiğini düşünüyorum saol :)

En altta öyle bir seçenek göremedim

Ne demek abim. En altta e posta adresi girin yazıyor abim oraya yeni mail aç yaz davet et bas o maile gir onayla bu kadar :) adsense garanti almış olursun bendede öyle :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri