Sorulmamış bir soru soruyoruz...

Bu konu forumda hep tartışılır. Çok kanal açıp sürümden kazanmak mı? Az ama öz kanal mı? diye. Hocam madem 25 kanalınız varsa siz tecrübe etmiş olmalısınız. Gerçekten de sürümden kazanıyor musunuz? Yani bu 25 kanal toplamda günlük kaç dolar bırakıyor?

Ben Türkçe bir kanalım var en çok hit oradan geliyor yalnız şöyle belirteyim sadece Türkçe kanalım varken günlük hitim 4-5k arası değişirken açtığım kanallardan sonra ise bu hit 10-17k arası değişmeye başladı çünkü açılan kanallara yüklenen videolarda önemlidir . Böyle bir hit kazancım oldu hit kazancı olduğu gibi birazda para kazancında artışlar göründü, ama dediğim gibi yüklenilecek olan videolarda önemlidir kategorisi olsun güncelliği olsun aranması olsun . Az kanal iyidir ama sürekli ilgi ister sürekli güncellik ister o nedenle ben pek tercih etmiyorum YT to YT yapıyorum.

Ana maile video at diyen var mı sana ? boş ana kanal kalsın ... Size hangisi kolay geliyorsa onu yapın ama hesaplar karısıyor maillere tektek girip kontrol etmek zor 1 ana hesap ac içine video atma yan hesaplarına video at...
birader ne video atması :D arkadaş haklı video atsanda atmasanda ana maile,kapandımı hepsi kapanıyo benim çok hesabım gitti öyle tek tek açmaya başladım şuan sorun yok diyosun ama emin ol bi gün sorun olduğunda gözünün yaşına bakmıyolar adamın :D

birader ne video atması :D arkadaş haklı video atsanda atmasanda ana maile,kapandımı hepsi kapanıyo benim çok hesabım gitti öyle tek tek açmaya başladım şuan sorun yok diyosun ama emin ol bi gün sorun olduğunda gözünün yaşına bakmıyolar adamın :D

Arkadaşım ana maili kullanma kapamanmaz....

Arkadaşım ana maili kullanma kapamanmaz....

arkadaşım bak bende diyorumki başıma kaö kere geldi :D yanlış anlama inş. seninkilere bişe olmaz..benim derdim o mantık yanlış onu sölemek istiyorum tabiki ana hesaba video atılmaz herhangi bir durumda hesap gider diye bende atmadım ama bi gün kalktım yaklaşık 20 tane kanal vardı hesapta,hepsi gitti... bu 3 kere başıam geldi..ama benim başıma geldi diye sizede olcak diye bişe yok...sadece demek istediğim ana hesaba video atıp atmama ile alakası yok bu işin onu sölemek istiyorum

arkadaşım bak bende diyorumki başıma kaö kere geldi :D yanlış anlama inş. seninkilere bişe olmaz..benim derdim o mantık yanlış onu sölemek istiyorum tabiki ana hesaba video atılmaz herhangi bir durumda hesap gider diye bende atmadım ama bi gün kalktım yaklaşık 20 tane kanal vardı hesapta,hepsi gitti... bu 3 kere başıam geldi..ama benim başıma geldi diye sizede olcak diye bişe yok...sadece demek istediğim ana hesaba video atıp atmama ile alakası yok bu işin onu sölemek istiyorum

İlkkez senden duyurum yani rahat bi 9 aydın ana hesabıma 1 ihtar dahi almadım ana hesabım sadece alt kanal acmak için kullanıyorum... ana kanalın gmailiyle adsens acmadan kullanıyorum adsens ban yerse ana hesap yemesin yani 9 aydır 1 sorun yasamadım sen sık sık sorun yasadıgını söylüyorsun ... KONUYU AÇAN KARDEŞİM DEDİĞİM GİBİ YAPARSAN ANA HESABIN BAN YEMEZ BEN KAFİYİM...

Alt kanallar normal g mail hesaplı kanallara oranla çok daha rahat kapanıyor en azından bende öyle bir g mail hesabına 20 tane alt kanal açtın diyelim üst kanala bir şey olmuyor fakat alt olarak açtın 20 kanalın 20side aynı anda kapatılıyor ! Nedendir bilinmez o yüzden ben her g maile 1 kanal açmanı alt kanallarla uğraşmamanı tavsiye ederim

Tüm arkadaşlara yorumları için teşekkürler. Sayenizde bizde tecrübeler ediniyoruz bu şekilde.

Arkadaşlar farklı maillerle kanal açıp çalışanlar için bir öneri! Tüm maillerinize girin ve ayarlar kısmından tek bir maile yönlendirme yapın. Tek maille tüm mailleri kontrol edin. Eski usül çalışan (ben de dahil) arkadaşlar için büyük kolaylık!

hocam bunu nasıl yaparız bilemedim ben pm attım sana bakabilirmisn :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri