sorun ne olabilir..

nothing

Kayıtlı Üye
arkadaslar içerik türkçe güncel kısa videolar izlenim 10k civarı yüksek sayılır ama gel görünkü doğru düzgün hiç tıklama olmuyor, attığım videolar kısa sürede trend oluyo ama getirisi olmuyo hiç.. artık yt nin günün belli zamanlarında tıklamaları yok saydığını yani kasten makaslama yaptığını düşünmeye başladım.. çünkü analytic raporlarımı bi görseniz inanın valla gözlerinize inanamazsınız.. kategori uzunluk falan bunlarada inanmıyorum pek artık..

Sorunun ne olduğunu kendin belirtmişsin zaten.Türkçe içerik ve kısa videolar

Sent from my iPhone using Tapatalk

zaten kendin cevap vermişsin :d
içerik türkçe güncel kısa videolar izlenim 10k

arkadaslar içerik türkçe güncel kısa videolar izlenim 10k civarı yüksek sayılır ama gel görünkü doğru düzgün hiç tıklama olmuyor. kategori uzunluk falan bunlarada inanmıyorum pek artık..

Sen uzun videolar iş yapmaz diye inanmıyorsun ama kısa videolar iş yapmıyor asıl olan.
Kısa videoda nasıl iş yapar sana söyliyeyim.
İstediğin kadar videodan milyonlarca izlensin sen 7sn'lik bir Vine atarsan TIK bekleme.
İsterse 20m izlenim olsun.

YT'de az-çok mantık şudur.
Video kısa derken 1,5-2dk'lık videon olur ve trend olursun, baktı YT video iyi Video Önü reklamı çok çıkartır ve kazanç alabilirsin.

Diğer türlü dediğim gibi kısa videolarda ekmek çıkartman zor.

:) bunların çok etkisi olduğunu düşünmüyorum yabancıda çalıştım

:) bunların çok etkisi olduğunu düşünmüyorum yabancıda çalıştım

Kardeş soru sormuşsun 3 kişi aynı cevabı vermiş, bunların etkisi olduğunu düşünmüyorum diyorsun :o Bence başka da bir cevap bekleme.

Çocuklara yönelik olmadığı sürece kısa Türkçe içerikten zor kazanırsın.

Kardeş soru sormuşsun 3 kişi aynı cevabı vermiş, bunların etkisi olduğunu düşünmüyorum diyorsun :o Bence başka da bir cevap bekleme.

Çocuklara yönelik olmadığı sürece kısa Türkçe içerikten zor kazanırsın.

bunun etkisi yok demiyorum illaki vardır ama benim değerler haddinden fazla kötü görsen hak verirsin..

türkçe ve kısa bir videom 7k izlenime 1 tık almıştı o gün bugündür türkçe video atmadım

türkçe ve kısa bir videom 7k izlenime 1 tık almıştı o gün bugündür türkçe video atmadım

hiç sorma kardesim ya ben yine dua ediym o zaman halime 7k'ya 1 tık ne ya .. tuhaf olan türkçenin getirisi olmadığı deniyo ama yine türk video atan benim gibi az değil.. ya türkler reklama tıklamıyor yada türkiye için adsense sayımlarda bi sıkıntı var benim aklıma gelenler bunlar.. bu konuyu daha geniş perspektifle açmıştım zaten ama bazıları anlamamış..

bunun etkisi yok demiyorum illaki vardır ama benim değerler haddinden fazla kötü görsen hak verirsin..

Tahmin edebiliyorum kardeşim TBM düşüktür TO da 0 küsürlerdedir belki :) Yani yetişkin bir Türk reklamı izlemez ya da tıklamaz genellikle. Belki yabancılarda böyle değildir :D

Spam yapıyorsan, yani özgün olmadığın sürece Türkçe çalışmak zarar gibi yanlış anlama ama. Ben özgün Türkçe çalışıyorum. Spam yapmıyorum ama özgüne başlamasaydım yabancı uzun spam çalışırdım. ;)

Tahmin edebiliyorum kardeşim TBM düşüktür TO da 0 küsürlerdedir belki :) Yani yetişkin bir Türk reklamı izlemez ya da tıklamaz genellikle. Belki yabancılarda böyle değildir :D

Spam yapıyorsan, yani özgün olmadığın sürece Türkçe çalışmak zarar gibi yanlış anlama ama. Ben özgün Türkçe çalışıyorum. Spam yapmıyorum ama özgüne başlamasaydım yabancı uzun spam çalışırdım. ;)

olabilir tabi

Son düzenleme:
çin felan mı çalıştın? uzun video yabancı içerik. kısa ve türkçeden para bekleme, hepimiz aynı şeyi diyorsak bir bildiğimiz vardır herhalde..

yt konusunda yeni değilim az çok biliyorum işin iç yüzünü, ben dediklerinizi reddetmiyorum sadece benim analytic adsense değerlerinin türkçe değerlerin düşük olduğunu bilmeme rağmen çok çok düşük olduğunu söylemek istedim hepsi bu! belki adsense mimlenme falan filan vardır ondanda olabilir bak çünkü tıklar belirli zamanlarda seri halde artarken bi vakit geliyoki aniden duruyor işte bu bende kuşku uyandıran şey..bu arada yabancı news haber güncel atıyorum kategori olarak..

Son düzenleme:
yt konusunda yeni değilim az çok biliyorum işin iç yüzünü, ben dediklerinizi reddetmiyorum sadece benim analytic adsense değerlerinin türkçe değerlerin düşük olduğunu bilmeme rağmen çok çok düşük olduğunu söylemek istedim hepsi bu! belki adsense mimlenme falan filan vardır ondanda olabilir bak çünkü tıklar belirli zamanlarda seri halde artarken bi vakit geliyoki aniden duruyor işte bu bende kuşku uyandıran şey..bu arada yabancı news haber güncel atıyorum kategori olarak..

Ayın belli zamanlarında BBG tbm düşük olabiliyor, Çıkan reklamlarla alaklı bi durum birazda, Türkçe içeriktede teknoloji ve sağlıkda TBM fena değil, yalnız 10 dakikadan uzun olmadığı sürece yani video içerisindeki reklam sadece 1 tane ve oda zaten video başladıktan kısa süre sonra çıkıyor pek etkili değil bu reklam tıklanmıyor çünkü %99 ayrıca esas kazandıranlar Video başında çıkan görüntülü reklamlar,

Sen uzun videolar iş yapmaz diye inanmıyorsun ama kısa videolar iş yapmıyor asıl olan.
Kısa videoda nasıl iş yapar sana söyliyeyim.
İstediğin kadar videodan milyonlarca izlensin sen 7sn'lik bir Vine atarsan TIK bekleme.
İsterse 20m izlenim olsun.

YT'de az-çok mantık şudur.
Video kısa derken 1,5-2dk'lık videon olur ve trend olursun, baktı YT video iyi Video Önü reklamı çok çıkartır ve kazanç alabilirsin.

Diğer türlü dediğim gibi kısa videolarda ekmek çıkartman zor.

Hocam reklam zaten 10.saniyeden sonra çıkıyor :D 7 saniyelik videoda reklam ne arar :D

Video bitse yeni videoya geçerim o video sonu reklamı zaten saçma buluyordum ama 10saniyeden kısa videolarda çıktıgını bilmiyordum

Ayın belli zamanlarında BBG tbm düşük olabiliyor, Çıkan reklamlarla alaklı bi durum birazda, Türkçe içeriktede teknoloji ve sağlıkda TBM fena değil, yalnız 10 dakikadan uzun olmadığı sürece yani video içerisindeki reklam sadece 1 tane ve oda zaten video başladıktan kısa süre sonra çıkıyor pek etkili değil bu reklam tıklanmıyor çünkü %99 ayrıca esas kazandıranlar Video başında çıkan görüntülü reklamlar,

evet o videobaşı reklamları yakalatıcak videoları bulmak lazım onlarda süre kısıtı falan yok ama işte her vidyoya çıkartmıyo uyanıklar o reklamları

izleyici kitlesi çok önemli sonuçta onların çerezlerine göre reklam çıkıyor attığın içerik kimlere hitabediyor en önemlisi bu bence diğer etkenler de önemsiz değil tabikide dil uzunluk vs

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri