Sorun Nerde?

onurhan00

Yasaklanmış
arkadaşlar daha dün 250 tane video atım videoyap.com dan fakat toplam 1000 izlenme aldı Hiç Kimse Reklamlara Tıklamadı TBM Yok Yazıyor Ben Test Amaclı Almıştım Da Kazanc Sağlıyosa Botu Satın Alacaktım Bu Sorun Bottan Mı Kaynaklanıyor Yoksa Benden Mİ Özgün Kanalımda 50 İzlenme 12 Tıklama Vardı Bunda Neden Boyle ?

Cevap: Bot Sorunlu Mu

botla ne alakası var arkadaşım.kanalı adsenseye bağladıysan reklam çıkıyor mu diye kontrol edeceksin.video ekranında sağ tıklayıp sayfa kaynagını görüntüleye bas.açılan ekranda ctrl+f ye basıp pub- kelimesini arat.sonraki rakamlar senin adsense kimliğinse bekleyeceksin.yapacak bir şey yok.

Botun kendi konusu vardı oraya yazsanız daha iyi olurdu.
Soruna gelecek olursak bot sorunsuz.
Sorun sizin yüklediğiniz videolarda olabilir.
Yüklediğin videoların kategorisi, süresi, dili sayfa to yu ve tbm yi etkiler.

cevabın sorunun içinde zaten dün atmışsın kimse tıklamadı demissin bekle biraz daha belkide tıklamalar geç yansıyor olabilir ama bottan kaynaklanan birşey yok bence sonuçta izliyorlar :D

videolarını kontrol et bazen reklam çıkmıyor bu ay başı itibari ile zaten kazançlar düşük biraz bekle düzelir söyledğin durumun botla felan alakası yok orası kesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri