Sorun Olur mu ?

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Kasım ayı başında adsenseme bağlı 4 kanalım vardı güzel getirilesi vardı . Fakat mail geldi tüm kanallarıma , para kazanma devre dışı bırakılacak diye .. 4 kanaldan 3 tanesi temizdi 1 tanesinde de telif vardı . Ben o 3 kanalımı lifeye bağladım fakat şuan ayakta olan 1 kanal var . Kanal şuan gayet güzel getirisi var fakat biliyorsunuz life biraz bozdu bu aralar . Acaba diyorum ilerde o kanalımı geri adsenseye bağlasam , sorun olur mu ? :confused:

Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim :)

Kasım ayı başında adsenseme bağlı 4 kanalım vardı güzel getirilesi vardı . Fakat mail geldi tüm kanallarıma , para kazanma devre dışı bırakılacak diye .. 4 kanaldan 3 tanesi temizdi 1 tanesinde de telif vardı . Ben o 3 kanalımı lifeye bağladım fakat şuan ayakta olan 1 kanal var . Kanal şuan gayet güzel getirisi var fakat biliyorsunuz life biraz bozdu bu aralar . Acaba diyorum ilerde o kanalımı geri adsenseye bağlasam , sorun olur mu ? :confused:

Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim :)

Öyle gir çık gir çık partner nerde var :D Soktun mu partnere daha öyle gider.. Zordur çıkması.. İkincisi Life niye bozdu ki afedersin? Kapanan kanalları ödeyen nadir partnerlerden birisi olduğu için bozdu. Ben şimdiye kadar kapanan kanallarımıda aldım. He bozmaya başlar ve vermez paraları o zaman bozdu deriz..

Ayrıca kalan tek kanalının para kazanmasıda yakında gider.. Demedi deme..

Öyle gir çık gir çık partner nerde var :D Soktun mu partnere daha öyle gider.. Zordur çıkması.. İkincisi Life niye bozdu ki afedersin? Kapanan kanalları ödeyen nadir partnerlerden birisi olduğu için bozdu. Ben şimdiye kadar kapanan kanallarımıda aldım. He bozmaya başlar ve vermez paraları o zaman bozdu deriz..

Ayrıca kalan tek kanalının para kazanmasıda yakında gider.. Demedi deme..

Bozdu derken şuan gayet mumnunum fakat son dönemlerde biraz ödemelerde sorun var şimdiye kadar bende aldım para mı, ona bir lafım yok .. O diğer kanal zaten teliften çoktan kapandı . Siz benim soruma cevap vermediniz ama ? :)

Bozdu derken şuan gayet mumnunum fakat son dönemlerde biraz ödemelerde sorun var şimdiye kadar bende aldım para mı, ona bir lafım yok .. O diğer kanal zaten teliften çoktan kapandı . Siz benim soruma cevap vermediniz ama ? :)

E vermişim işte cevabını :) Life!a soktuktan sonra ileride adsenseye kanalı bir daha nasıl bağlıcan. Anca çıkarman lazım partnerden oda zor iş..

Ayrıca life is life yani. Laf yok şuan için. Hem ödemeni almışsın ve almayada devam ediyorsun hemde bozdu diyorsun. Bu nasıl iş ya :) Hadi paranı alamasan eyvallahta sorunda yok diyosun. Ben para gelen networke laf ettirmem genç... Sıkıntı yapıyosan life'a sokma kanalını.

E vermişim işte cevabını :) Life!a soktuktan sonra ileride adsenseye kanalı bir daha nasıl bağlıcan. Anca çıkarman lazım partnerden oda zor iş..

Ayrıca life is life yani. Laf yok şuan için. Hem ödemeni almışsın ve almayada devam ediyorsun hemde bozdu diyorsun. Bu nasıl iş ya :) Hadi paranı alamasan eyvallahta sorunda yok diyosun. Ben para gelen networke laf ettirmem genç... Sıkıntı yapıyosan life'a sokma kanalını.

oooooo :D . Life'ye bir lafım yok şuan gayet memnunum allah razı olsunlar . Memnunum ama sadece bu sorunun cevabını merak etmiştim sağolun :)

Hocam o kanalların yedekleri varsa bence yeniden oluşturup partnere sokun

Hocam o kanalların yedekleri varsa bence yeniden oluşturup partnere sokun

Hocam yedekleri varda , kanalları tekrardan yapmayı denedim eskikisi gibi izlenim alamadım . 1 haftada 4-5 videoya toplam 200 civarı izlenim gelmişti . Normalde ben 1 ayda 1,2k abone kasmıştım 3 video ile . İzlenimler 200 , 120 ve 80k ydı . Sağolsunlar flaglaya flaglaya götürdüler kanalı

Hocam yedekleri varda , kanalları tekrardan yapmayı denedim eskikisi gibi izlenim alamadım . 1 haftada 4-5 videoya toplam 200 civarı izlenim gelmişti . Normalde ben 1 ayda 1,2k abone kasmıştım 3 video ile . İzlenimler 200 , 120 ve 80k ydı . Sağolsunlar flaglaya flaglaya götürdüler kanalı

Ben yine de bir kosede durmasini tavsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri