Sorunsuz kanallarım hakkında gelen mail

Aytekinet

Kayıtlı Üye
Adsenseye 3 kanalım bağlı 2 kanalım hakkında para kazanmaya kapatılabilir diye mail geldi çok fazla topluluk var gibi birşeyler yazıyor oysa bu iki kanaldan sadece birinde 1 telif var ve içlerinde hiç ünlemli veya sorunlu bir video yok ne yapmam gerekir bu mailleri dikkate almalı mıyım? Tamda ay sonu yaklaşıyor :(

kanallardaki videoları tek tek mi kontrol ettin yoksa para kazandırmayan videoları listele mi dedin?

eğer tek tek kontrol etmediysen, tek tek kontrol et :)

sorunlu kanalı kopyalayıp sil gitsin acıma.

Topluluk gelince bütün kanallar kazanmaya kapanıyor. Sorunlu kanalı fazla bekletmeden silin. Onun miladı dolmuş. Birde kanalları açar açmaz hemen özel url oluşturup google+ bağlantısını kesin. Bu şekilde topluluk gelse bile diğer kanallar etkilenmiyor.

Tüm kanallarımdaki videoları tek tek inceledim hepsinde dolar işareti yanıyor hiç bir sorun yok şöyle bir mail geldi Kanal ismimi gizlemek için Kanal ismim yazdım içerik açık olmasın diye. Ayrıca adsensemde bu ay 3 bin liralık bir para birikti daha kesinleşmedi bu ayın kazancı olduğu için yardım ederseniz sevinirim 2.ayım yt'de.

Sayın Kanal ismim,

Kanal ismim hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Topluluk gelince bütün kanallar kazanmaya kapanıyor. Sorunlu kanalı fazla bekletmeden silin. Onun miladı dolmuş. Birde kanalları açar açmaz hemen özel url oluşturup google+ bağlantısını kesin. Bu şekilde topluluk gelse bile diğer kanallar etkilenmiyor.

bu şekilde yapınca atıyorum 1 kanalda sıkıntı var gözden kaçırdık uyarı mailini falan o kanalın bağlı olduğu adsense deki tüm kanallar değil sadece sorunlu olanın mı para kazanması kapanıyor ??

Doğrumu anladım? Birde eminmisiniz hocam ? bugün kapandı para kazanmalar yine :(

Beyler up olsun para kazanmaya kapatılırsa biriken paramızı alamıyormuşuz kapanmadan ne yapmam gerekiyor araştırdım bulamadım?

1 kanalıma topluluk geldi,silmeli miyim?telif yok sadece topluluk onuda bugün yedik.

muhtemelen spam çalışıyorsundur ve yüklemelerinde eşleşen üçüncü taraf ve dünya geneli engeller baya olmuş. o kanalın 2 güne kalmaz patlar diğer kanallaraında para kazanması gider. paranı alırsın ama o adsense ve oraya bağlayacağın kanallardan artık randuman alamazsın 6 ay boyunca. bence rislki kanalını hemen temizle. tüm videoları başka nala taşı. tabi şunuda unutma tüm videoları başka kanala kopyalarsan oda spama girebilir yani rsk devam eder

muhtemelen spam çalışıyorsundur ve yüklemelerinde eşleşen üçüncü taraf ve dünya geneli engeller baya olmuş. o kanalın 2 güne kalmaz patlar diğer kanallaraında para kazanması gider. paranı alırsın ama o adsense ve oraya bağlayacağın kanallardan artık randuman alamazsın 6 ay boyunca. bence rislki kanalını hemen temizle. tüm videoları başka nala taşı. tabi şunuda unutma tüm videoları başka kanala kopyalarsan oda spama girebilir yani rsk devam eder

Sorunlu kanalımda 20 video var sadece spam hiç çalışmadım. Temizle derken kanalı sileyim mi videoları mı sileyim hocam? Silince şimdiye kadar ki kazançlar gitmez inşallah.

Adsenseye 3 kanalım bağlı 2 kanalım hakkında para kazanmaya kapatılabilir diye mail geldi çok fazla topluluk var gibi birşeyler yazıyor oysa bu iki kanaldan sadece birinde 1 telif var ve içlerinde hiç ünlemli veya sorunlu bir video yok ne yapmam gerekir bu mailleri dikkate almalı mıyım? Tamda ay sonu yaklaşıyor :(

Bak burda kırmızı ile işaretledim.
Daha ne olsun?

Ben her zaman diyorum Tek Telifli kanalda Para kazanmaya sebep gösterilip kapatılır, 2 Telifli kanalda.
%90 bu telifli kanal sebep gösterilmiştir, kanal iş yapıyorsa kopyala kanalı sil, sonrada mailini sil.
Yapacak birşey yok.
O sebep gösterilen kanalı silmeden bu işten kurtulamazsın.

aynı sorun bende de vardı yeni nekadar kanal açıp adsense bağlarsam bağlayayım 2 gün içinde hepsinin para kazanması gidiyordu ve gelen maildeki yazılı kanalı tamamen uçurdum herşey düzeldi

kanalı tamamen sil. videolarınıda al temiz bir kanala at. yoksa 6 ay boyunca sıkıntı yaşarsın. kanalı silince bildiğim kadarıyla para kazanman gitmiyor. o güne kadar adsense hesabına ne kadar yansımışsa o kadarını alırsın. yoksa her bağladığın yeni kanal 2 günde patlar. hem adsenseninde zarar görme riski büyük

hocam bu google + baglantı kesme olayı değiştimi youtube da ? kesemedim bir türlü

hocam bu google + baglantı kesme olayı değiştimi youtube da ? kesemedim bir türlü

Kanal yeniyse önce Google gir. Siz+, yazan yere gir.. Ondan sonra youtube ayarlarından gelişmişe gel o şekilde kes..

1 kanalıma topluluk geldi,silmeli miyim?telif yok sadece topluluk onuda bugün yedik.

Kapanmadıysa bir şey diyemem. Ama fazla bekletme bence..

bu şekilde yapınca atıyorum 1 kanalda sıkıntı var gözden kaçırdık uyarı mailini falan o kanalın bağlı olduğu adsense deki tüm kanallar değil sadece sorunlu olanın mı para kazanması kapanıyor ??

Doğrumu anladım? Birde eminmisiniz hocam ? bugün kapandı para kazanmalar yine :(

Evet arkadaşım.. Valla bende çok eski sayılmam spam işlerinde. Asıl tarzım özgün çalışmak ama henüz ilk ay içerisinde her şeyi yaşadığım için bunuda denemiş oldum. Ben denedim topluluk geldi ama diğer kanallar etkilenmedi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri