Sorunsuz Onaylı ve Onaysız Hesaplar / Sabırlı Güvencesiyle...

Her hesap farklı ıp den açılmaktadır hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Hocam tüm onaylı hesapları kendi açtıgımız gmaillerden oluşturuyoruz, bu durumda sizde de sıkıntı olmadan açılacaktır.Saygılar...
Yok hocam +15i her kanal için ayrı no ilemi yapıyorsunuz o konuda biraz titizimde

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok hocam +15i her kanal için ayrı no ilemi yapıyorsunuz o konuda biraz titizimde

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet hocam her kanal için tek numara kullanılmaktadır.Gereken titizlik gösterilmektedir çalışmalarımızda...:)

merhaba hocam onaysız satıyormusunuz. onaysızların para kazanması aclıyormu biz açtıgımzda

Onaysız satışımız vardır hocam.Ben onaylı hesapları bu açtıgım onaysızlardan hazırlıyorum, dolayısıyla sizde de açılacaktır.Saygılar...:)

onaysız olan sadece gmail mı yoksa +15dk si kapalı kanal mı?bu forumda kanal satış konularında en karışık gelen bu bana.bi satıcıya sordugumda sadece gmail hesabı diyor,başka bi satıcı ise +15 açılmamış kanal yani sadece gmail degil diyor :D

10 GÜN BOYUNCA HERGÜN 5 KİŞİYE BİRER ADET ONAYLI VE ONAYSIZ HESAP VERİLECEKTİR.
Ref dağıtımı hergün 5 kişi ile sınırlı olup, aynı gün içinde teslimedilecektir.
Yazmışsınız.Yarın için mümkünse bende ref istiyorum lütfen.Eğer tel onaylı bir ref gönderirseniz kapanmaması halinde almayı düşünebilirim.Çünkü bu telefon doğrulaması sorunu çok başıma geliyor(Şöyle izah edeyim:Forumdan bir arkadaş sağolsun bana yardımcı oldu gmailime tel onayı yaptım youtube kabul etti.Ertesi gün kanal girdiğimde tekrardan tel onayı istedi.Bu durumla tekrar karşılaşmak istemem)

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hocam , +15 kanallar icin Ref alabilirim kanallarin tedarigini bundan sonra sizden yapnak icin ...

Hayirli Satislar

Onaylı ve onaysız ref teslim alınmıştır. Arkadaş titiz çalışmış, kanallar sağlam.

kanıta, onaya gerek yok zaten kendi ismiyle nâm yapmış birisi,
kanallarda, teslimatta ve ödemede bi sıkıntı yaşamadım
güvenilir bi arkadaş

onaysız olan sadece gmail mı yoksa +15dk si kapalı kanal mı?bu forumda kanal satış konularında en karışık gelen bu bana.bi satıcıya sordugumda sadece gmail hesabı diyor,başka bi satıcı ise +15 açılmamış kanal yani sadece gmail degil diyor :D

Sadece gmail hocam onaysız dememdeki kasıt tel onayı yapılmadan açılmasıdır.Saygılar...:)

Son düzenleme:
[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] arkadasıma ref ıcın tesekkur edıyorum bu 2 gun ıcerısınde bot alıp vıdeo basıcam mesajımı edıtlerım tekrardan tesekkurler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri