Sorunsuz Onaylı ve Onaysız Hesaplar / Sabırlı Güvencesiyle...

200adet spariş verilmiştir.. ilgi alakanıza tesekkurler hocam

2 gün önce aksam konustugumuzda "sabah teslim ederim" dedi. Ertesi gün öglene kadar bekledim bir haber cikmadi. Öglen mesaj attim "mail adresi verin atayim" dedi. Aradan 20 saat gecti. Hala 10 adet mail teslim edilmedi.

2 gün önce aksam konustugumuzda "sabah teslim ederim" dedi. Ertesi gün öglene kadar bekledim bir haber cikmadi. Öglen mesaj attim "mail adresi verin atayim" dedi. Aradan 20 saat gecti. Hala 10 adet mail teslim edilmedi.

Hocam özürdilerim, yogun çalışmaktan atladık sizin hesapları göndermeyi karışıklıktan dolayı tekrar özürdilerim.Başka zamana inş.Bol kazançlar olsun.:)

---------- Spam Engelliyici 17:20 ---------- Önceki Mesaj 17:19 ----------

Skype adresinizi yollarmısınız.Konuda göremedim ama.

YTpara Sabırlı ya da mustafa.yerden deneyiğn hocam.Saygılar...:)

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

Gunluk 150 maillik anlasma yapildi.hayirlara vesile olmasi dilegiyle. Tesekkurler

Hocam selam, şiparişlerinizi teslim etmek için PM atıyorum sanıyorum mesaj kutunuz dolu buradan yazayım dedim.Bilginize, saygılar...:)

Hızlı teslimat
İlgli satıcı.

Deneme amaclı 30 adet alınmıstır.(Saglam mail hesabı bulmak zorlastı)

Teşşekurler

hocam hayırlı işler para kazanmalar açık değil mi kanalların, bu aralar sorun varda

Eger yarin aksama kadar teslim edebilirsen alacagim 10 tane. Hala kanal eksigim var.

---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 01:41 ----------

Hocam özürdilerim, yogun çalışmaktan atladık sizin hesapları göndermeyi karışıklıktan dolayı tekrar özürdilerim.Başka zamana inş.Bol kazançlar olsun.:)

Eger yarin aksama kadar teslim edebilirsen alacagim 10 tane. Hala kanal eksigim var.

Kolay gelsin . güvenilir çok iyi ve ilgili satıcıdır uzun zamandır kendisiyle çalışmaktayım.

200 onaysız kanal teslim alındı, 200 kanal siparişi daha verildi.
Haftalık olarak 400 kanal için tek adresimiz bundan sonra Sabırlı...

Arkadaştan kanal alışverişi yapıyorum kanalları spamdan kapanma oranı çok düşük hiçbir sorunla karşılaşmadım

25 adet hızlıca bi şekilde alındı . Nice alışverişlere inşallah :)

200 adet sipariş teslim alınmıştır.tesekkurler hocam. bol kazançlar:)

Bugün toplamda 2k onaylı siparişi alınmıştır.Haftaya Cuma gününe kadar sipariş almam mümkün olmayabilir.Yogun ilgiden dolayı tüm müşterilerime sonsuz teşekkürler.
Bol kazançlara vesile olması dilegiyle.
Saygılar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri