Sorunumu Çözene Günlük 4 tl lik kanalımı Bağışlicam.

F
  • Kullanıcı FoRMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Aynı sıkıntı bendede var hocam takıpteyım hesap numarada spama dusuyor hıc bı numara ıle onaylanmıyor

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

senin konu okudun kardeş nasıl yapıcaz adsense çöp oldu desene içinde kesinleşen 2000 lira var onu alırız ama deme

senin konu okudun kardeş nasıl yapıcaz adsense çöp oldu desene içinde kesinleşen 2000 lira var onu alırız ama deme

Benimki para kazanması kapatılan kanal kardeşim ama illaha bi çözümü vardır bilen bir arkadaş görünce cevap verir umarım daha önce açmıştım bne konusunu sonuç alamamıştım

Benimki para kazanması kapatılan kanal kardeşim ama illaha bi çözümü vardır bilen bir arkadaş görünce cevap verir umarım daha önce açmıştım bne konusunu sonuç alamamıştım

benimkinin para kazanması kapalımı onu bile bilmiyorum sadece kanal giriş yerine bilgilerimi yazıyorum dogrulama kodu istiyor hiç alaksı olan yada olmayan bir no girdigimde bana bu no çok kullanıldı diyor

benimkinin para kazanması kapalımı onu bile bilmiyorum sadece kanal giriş yerine bilgilerimi yazıyorum dogrulama kodu istiyor hiç alaksı olan yada olmayan bir no girdigimde bana bu no çok kullanıldı diyor

Aynı dertten müzdaribiz hocam subat ayı kazancım kesinleşti ama bı sıkıntı cıkartmadı bendeki adsense

SMS olarak degilde Beni Arayın tarzı bişey daha vardı orda onu deneyin hocam aynı şey başıma geldi. Youtube arıyor sizi . Numaralar söylüyor onu yazıyorsun

SMS olarak degilde Beni Arayın tarzı bişey daha vardı orda onu deneyin hocam aynı şey başıma geldi. Youtube arıyor sizi . Numaralar söylüyor onu yazıyorsun

ahhh hocam ahh ne numaralar ne taktikler denendi ama bile yada bilmeye kimse demiyorki oluyor veya olmuyor forumda bunla ilgili birtane düzgün konu açılmamışki birsürü sabit konu var ama bu konu ile ilgili yok

Yardımcı olmak istiyorum [MENTION=6122]FoRMeN[/MENTION] skype adresini yazar mısın ?

Yardımcı olmak istiyorum [MENTION=6122]FoRMeN[/MENTION] skype adresini yazar mısın ?

selam hocam skyp / serkan62

powerstorm arkadaşımada saolsun oda halletmeye çalışıyor

---------- Mesaj saat 01:41:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:10 civarında gönderildi. ----------

bu olay çözülmeden uyumicam arkadaş

[MENTION=6122]FoRMeN[/MENTION] ekledim fakat kabul etmedin ?

Herhangi bir tl numarası girebilirsin, İlla kanalı açtığın tl ile girmek zorunda değilsin. kanalı boşverip gmail hesabını tüm ürünlerle birlikte sil.

İnşallah sorunun çözülür, 4 tl kazandıran kanalını hemen verme kimseye, bura gönüllüler platformu. :)
Mutlaka bulursun bir çözüm.

Herhangi bir tl numarası girebilirsin, İlla kanalı açtığın tl ile girmek zorunda değilsin. kanalı boşverip gmail hesabını tüm ürünlerle birlikte sil.

İnşallah sorunun çözülür, 4 tl kazandıran kanalını hemen verme kimseye, bura gönüllüler platformu. :)
Mutlaka bulursun bir çözüm.

hocam silme bölümüne girsem slicem ama dogrulama kodunda bana bu numara dogrulandı diyor ama aslında o numara hiç kullanımamıştı

beyler,hiç kullanılmamış cep numarası bile denedim olmuyor(türkcell)
yardım edecekler ona göre ulaşsın...farklı fikirlerle gelsin...
tek çare flag gibi görünüyor..

beyler,hiç kullanılmamış cep numarası bile denedim olmuyor(türkcell)
yardım edecekler ona göre ulaşsın...farklı fikirlerle gelsin...
tek çare flag gibi görünüyor..

hocam kanal yokki
flaglayasın kanal kapanmış ama maili silemiyorum..
ayrıca googleforumda sebebini azçok anladım..
sorun farklı ip numarası ben o kanalı açdıgım gün hotspotlashell ile bir siteye giriş yapıpı resim almam gerekiyodu ogün unutarak o ipden kanal açdım ve o kanal kilitlendi. şimdi başka arkdaşlarda denedi olmadı. ticket ve mail atarak vede googleforum da yazarak cevap bekliyoruz.

mail ve şifre bilgisi yollarsanız pm ile bir denemek isterim :) olursa zaten sileceksiniz silmiş olur size bildiririm :)

İngiltere üzeri ingiltere numarası ile denedim yine olmadı da.benim anlamadığım madem kanal gitti kanal yok sen niye maili silmeye çalışiyorsun ?, silinmiyor sa bırak bi zararı olmaz, herr gün iki üç tane benim bu şekilde kanalım gidiyor, hiç te silmedim,4,5 aydır bi sorun da çıkmadı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngiltere üzeri ingiltere numarası ile denedim yine olmadı da.benim anlamadığım madem kanal gitti kanal yok sen niye maili silmeye çalışiyorsun ?, silinmiyor sa bırak bi zararı olmaz, herr gün iki üç tane benim bu şekilde kanalım gidiyor, hiç te silmedim,4,5 aydır bi sorun da çıkmadı

ama adsenseye bağlı hocam eger para kazanmasıda kapandıysa bu mailin ötekilerede zarar vermezmi. ve dün bagladıgım kanalın para kazanması gitti , ayrıca ogünden beri açdıgım bütün kanallar yaprak dökümü yaşıyor.

Kanal komple kapandysa bisey olmaz ki, mailin para kazanması gitmez kanalın gider, adsense mail i bağlamıyoruz, kanalı bağlıyoruz.o yüzden kanal komple kapandysa bi sıkıntı vermezz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri