Sosyal Ağdan Para Kazanmak-Sağlam Site

• Kullanıcı azi_0156
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Artık Google Adsense reklamları yayınlanmaya başlandı kazançlar 2-3 katına çıkmış.Ben eskisi gibi giremiyorum.Alt üyelerim belli bir miktarın üzerine çıkarsa onlara özel bir forum sitesi açabilirim.Ayrıca Youtubeden kazanamayan arkadaşlar site Türkiyede yaygınlaşmadan üye olup konudaki taktikleri uygularsa ilerde sabit gelir etme ihtimalleri çok yüksek.

Herkese Bol Kazançlar :)

Paypal Ödeme Kanıtı :
ZDP71Z.jpg

Son düzenleme:
4 gün için iyimi kötümü bilemedim ama anladığım kadarıyla bu siteden iyi para kazanmak isteyen altına adam almalı, yani siteye referansıyla üye bulmalı. Ben hergün 15 dakikamı bu siteye harcıcam bakalım ilerde ne olucak. Bu arada sitede baya ödeme alan var resimlerini de paylaşıyorlar. 30.000$ alan gördüm :D Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler.

0,33 dolarla durmak yok yola devam :D

4 gün için iyimi kötümü bilemedim ama anladığım kadarıyla bu siteden iyi para kazanmak isteyen altına adam almalı, yani siteye referansıyla üye bulmalı. Ben hergün 15 dakikamı bu siteye harcıcam bakalım ilerde ne olucak. Bu arada sitede baya ödeme alan var resimlerini de paylaşıyorlar. 30.000$ alan gördüm :D Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler.

0,33 dolarla durmak yok yola devam :D

Bende araştırma içindeyim bakalim. Anladigim kadari ile face sayfamda ne kadar begeni yorum v.s. olursa o kadar para mi geliyor yoksa bu tsu sitesinde mi paylasmak gerekiyor

Son düzenleme:
Bende araştırma içindeyim bakalim. Anladigim kadari ile face sayfamda ne kadar begeni yorum v.s. olursa o kadar para mi geliyor yoksa bu tsu sitesinde mi paylasmak gerekiyor

Facebook değil tsu dan paylaşacaksınız.

Hocam eğer sağlam facebook grubu ya da sayfası varsa onlara tsu.co ya üye yaptıracak paylaşımlar yaparsanız.Bayağı faydası olur.Şu an kafamda buna benzer bir sürü plan var ama ne yazık ki zaman yetmiyor :(

Hocam kayıt oluyorum bende :D Network grubunuz var mı? Bende girebilir miyim?

arkadaşım bu konu ile sizinle telefonda konuşmak isterim beni ararsanız konuşalım bu konuyu 0544 764 44 37

Hocam kayıt oluyorum bende :D Network grubunuz var mı? Bende girebilir miyim?

Hocam öyle diğer network sistemleri gibi değil :D sanırım resmi çevirirken farklı bir anlama gelecek biçimde çevirdim.bunda networkdan kasıt hesaptaki arkadaşlar. Siteye şimdilik birinin davetlisi olarak kayıt olunuyor.bu davet linkiyle üye olursanız yeterli :)

---------- Spam Engelliyici 17:01 ---------- Önceki Mesaj 17:00 ----------

arkadaşım bu konu ile sizinle telefonda konuşmak isterim beni ararsanız konuşalım bu konuyu .....

hocam telefonunuzu yorumdan siliniz.
iletişim için... skype adresini kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
evet kazanırsın ama ufak bir miktar. youtube'dan para kazanıyorum ama afedersiniz köpek gibi çalışma karşılığında... daha ciddi sektörlere yönelmenizi tavsiye ederim.

Tek bir sorum var bizim paylaştığımız video, müzik vs neyse işte paylaşılınca like alınca vs bu adamların ne karı var da bize bunun için para ödüyorlar?

Tek bir sorum var bizim paylaştığımız video, müzik vs neyse işte paylaşılınca like alınca vs bu adamların ne karı var da bize bunun için para ödüyorlar?

hocam adamların likeden yorumdan kazandığı yok :D sitelerinden çıkan reklam gelirlerinin yüzde 90ını (like,yorum,share oranı ve profil sayesinde kazanılan reklam geliri) üyelerle paylaşıyor.Adam gibi kazanmak için de çok fazla ref kazanmak gerekiyor.Şu an yoğunluktan dolayı gereken çabayı gösteremedim.Eğer sağlam çalışırsanız kazanağınızdan eminim.

Youtube darbesinden sonra bir güncelleme şart oldu :D
websitesi eklendi.
facebook grubu eklendi.

YouTube ve Facebookta sağlam abonelerim var. Yarın üye olayım bakalım ne kazandıracak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri