Sosyal Hedef - Hedefinize Ulaşmanın Kolay Yolu!

ben de siparis icin uye olmustum ama anasayfada uyari var, sanirim youtube siparisleri su an aktif degil.
Arkadaşlar işlemleriniz hala servisler tarafından iade edilmedi fakat aklınızda kötü düşünceler yaşanmaması adına bu gece 00.00'dan sonra iadelerinizi gerçekleştireceğim. Servisler tekrar aktif olduğunda gönderim yapılabilir, bilginize.
9 Ekim'de verdiğim sipariş tamamlanmadı. Sistem çalışmıyorsa bakiyelerimizi iade edin.

9 Ekim'de verdiğim sipariş tamamlanmadı. Sistem çalışmıyorsa bakiyelerimizi iade edin.

İadeler dün gece yapıldı hocam. Site üzerinden duyuru yaptık gözünüzden kaçırmış olabilirsiniz.

zMPb4g.png

moYnEy.png

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

ben de siparis icin uye olmustum ama anasayfada uyari var, sanirim youtube siparisleri su an aktif degil.
Arkadaşlar işlemleriniz hala servisler tarafından iade edilmedi fakat aklınızda kötü düşünceler yaşanmaması adına bu gece 00.00'dan sonra iadelerinizi gerçekleştireceğim. Servisler tekrar aktif olduğunda gönderim yapılabilir, bilginize.

İadeleri kendi cebimden dün gece gerçekleştirdim. Şuan halen iadeler bana yapılmadı yani ücretleri kendi cebimden verdim ve iade ettiğim tutarlar ile müşterilerim aktif olan %90 izlenim 15 TL'lik hizmetimizden sipariş verdi.

Siteye girerek bilgi edindiğiniz ve anlayışınız için size teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ref Alabilir miyim

Ref bitti hocam ayrıca servislerimizin çoğu şuan bakımda her şey düzene oturana kadar izlenim ve abone işlemlerinizi ertelemenizi öneririm şuan aktif olan servislerimiz sorunsuz çalışıyor sadece diğerleri sıkıntı yarattığı için kimsenin mağdur olmaması adına aktif etmiyorum

Benim 2 sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.

1) Bu izlenim ve aboneleri kendi kanalınızda neden kullanmadınız? https://m.youtube.com/watch?v=5GDWFmdcXyc Gerçi videoyu dün atmışsınız ama yinede sormak istedim.

2) Diğer konunuzda gerçekten youtube izlenimi geldiğini kanıtlamışsınız. Elbette bu, kafasında soru işareti olan benim gibiler için önemli... Fakat benim asıl merak ettiğim youtube'un tutumu... Misal youtube bunu tespit edemiyor mu? Diyeceksiniz ki "Biz organik izlenim ve abone kazandırıyoruz." O halde birkaç yeni youtube kanalını incelemeden onayla geçirip burada paylaşmak sizin için sorun olmaz herhalde. Bu bizi daha çok tatmin eder ve bu sayede satışlarınızda ch.arttırır.

Benim 2 sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.

1) Bu izlenim ve aboneleri kendi kanalınızda neden kullanmadınız? https://m.youtube.com/watch?v=5GDWFmdcXyc Gerçi videoyu dün atmışsınız ama yinede sormak istedim.

2) Diğer konunuzda gerçekten youtube izlenimi geldiğini kanıtlamışsınız. Elbette bu, kafasında soru işareti olan benim gibiler için önemli... Fakat benim asıl merak ettiğim youtube'un tutumu... Misal youtube bunu tespit edemiyor mu? Diyeceksiniz ki "Biz organik izlenim ve abone kazandırıyoruz." O halde birkaç yeni youtube kanalını incelemeden onayla geçirip burada paylaşmak sizin için sorun olmaz herhalde. Bu bizi daha çok tatmin eder ve bu sayede satışlarınızda ch.arttırır.

Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkürler hocam direk cevapları vereyim.

1) Söylediğiniz gibi videoyu dün attık ve ayrıca kanalımızdan herhangi bir kazanç gütmüyoruz videoyu hostta bulundurmak yerine Youtube platformunda bulundurmak istedik ayrıca müziklerde telifli, yani izlenim ve aboneyi atacak olsakta o kanala atmayız :) Ayrıca şuan dünya genelinde servisler düzgün çalışmıyor, bir gün çalışan ertesi gün tekrar devredışı kalıyor bunun sebebi hala güncellemelerin sürmesi yani servis ile alakalı bir durum kesinlikle değil. Şuan piyasada bulunan panellerde aynı durum geçerli ben bilerek servisleri açmıyorum her şey düzene oturana kadar yoksa mağduriyet çoğalacak bizim için önemli olan ilk şey memnuniyet.

2) Evet hocam kanıtladım ve 3 TL'lik servisimizden hizmet aldım fakat güncelleme 2 3 gün sonra yaşandığı için bu izlenim ve saat silindi fakat aynı servisten daha önce aldığım izlenim silinmedi halen duruyor demek istediğim güncellemeye yakın bir zamanda işlem yaptığım için silinme yaşandı. Zaten 3 TL'lik servisin garantisini vermiyoruz ayrıca garantili servislerimiz bulunuyor ve izlenim silinirse telafi ediliyor. Şuan ömür boyu garantili servisimiz aktif şekilde çalışıyor. 3 TL ile alınan izlenim konusunda garanti olmadığını zaten belirtmiştim konuda üstüne basarak :) Hocam Youtube gibi platformda abone ve izlenim işlemleri aynı teknoloji gibi şanstan ibaret kimin izleniminin silinip kimin abonesinin silineceği belli olmuyor maalesef. İzlenim veya abone silindiğinde o servisin gönderdiği tüm izlenim aboneler siliniyor gibi düşünmeyin bahsettiğim gibi şans işi :)

Hem vakit ayırdığınız için hem de nezaketinizden ötürü teşekkür ederim.

Şu an kafamdaki tek soru; diyelim ki garantili izleniminizi satın aldık ve şansımıza kanalımızdan silinmedi, peki bu izlenim sayesinde incelemeyi geçebilecek miyiz?.. Benim popüler olmak gibi bir amacım yok. Kanalımdan para kazanmak istiyorum. Haliyle izlenim ve aboneyi alırsam da inceleme engelini hemen aşmak için alırım. Malum yeni bir kanalın fark edilmesi biraz zaman alabiliyor.

Not: Lütfen işinizi baltalamaya çalıştığımı düşünmeyin. Eminim ki bu soruların cevabını birçok kişi merak ediyordur.

Hem vakit ayırdığınız için hem de nezaketinizden ötürü teşekkür ederim.

Şu an kafamdaki tek soru; diyelim ki garantili izleniminizi satın aldık ve şansımıza kanalımızdan silinmedi, peki bu izlenim sayesinde incelemeyi geçebilecek miyiz?.. Benim popüler olmak gibi bir amacım yok. Kanalımdan para kazanmak istiyorum. Haliyle izlenim ve aboneyi alırsam da inceleme engelini hemen aşmak için alırım. Malum yeni bir kanalın fark edilmesi biraz zaman alabiliyor.

Not: Lütfen işinizi baltalamaya çalıştığımı düşünmeyin. Eminim ki bu soruların cevabını birçok kişi merak ediyordur.

Şuan bakımda olan servislerimiz arasında sosyal medya kaynaklı izlenimler bulunuyor yani ziyaretçi sosyal medya üzerinden masaüstü izlenim olarak geliyor. Youtube izleyicisinden bir farkı bulunmuyor. İzlenimi almanızdan daha çok hangi içeriğe izlenim aldığınızla alakalı olay çünkü önemli olan koşulu sağlamak ve bu izlenimler sayesinde sağlayabiliyorsunuz. Youtube tarafından sorun edilmeyecek bir içerik koymak var birde dümdüz video veya anlamsız içerik koymak var.

Not: Anlamlı içeriğinize izlenim aldığınızda sıralamalarda üst sıraya zaten çok rahat çıkarır yani başvuru süreci boyunca organik izlenimde elde edebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri