Sosyal Hitim İle Kazan

semih1907

Kayıtlı Üye
Web sitesi
kodkursu.com
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere her gün yeni para kazanma sistemleri çıkmakta.Arkadaşım da bu sitelerden birini kurdu. Site bildiğiniz gibi diğer kredi kazanma siteleri gibi aynı.
Örneğin/ addmefast , likeall vs vs

Kazandığınız kredileri ister para ya çevirin.Heryerde harcayın ister sayfa ekleyin fenomen olun.
Vip kullanıcılar ücretsiz kullanıcılara kadar daha ayrıcalıklıdır.(7 günlük vip ücreti 3 TL'dir)

Kazandığınız parayı: Paypal'a çevirebilirsiniz.(Yakında Payza eklenecektir.)
Sistemi Kurucusu arkadaşım olduğum için her türlü yardımcı olabilirim.Sistem daha yeni olduğu için hiç bir ödeme kanıtımız yoktur.İlk ödemede kanıt eklenecektir.
Ayrıca Her Akşam 50 kredilik kupon kodu paylaşılacaktır...
(900 Kredi 1 $ = 3 TL ) Ödemeler en geç 10 saat içinde hesabınıza gönderilir.Sistem için bir adet kredi kartı ayırdık.Hepinize kolay gelsin.İyi kazanmalar...

Sitede Normal Üyelere Günlük 40 Tıklama İzini Vardır VİP Üyelerin Tıklama Sınırı Bulunmamaktadır.

Sistem Yeni Açıldı Ve Sizinde Katkılarınızla Her Gün Büyüyoruz. Büyük Düşünen Bir Sistem Olduğumuz İçin 3 Haftaya Kadar Tasarım Diğer Standartlara Göre Daha Farklı Olacaktır Ve Yenilikler Eklenecektir Herkesi Bekliyoruz.

Referanstan Üye Olursanız Sevinirim...

Referans Linki İçin Tıkla
Normal Link İçin Tıkla

Sistemden daha fazla para kazanmak için benim de size yaptığım gibi referans linkiniz ile arkadaşlarınızı üye yaptırın.

Admin İletişim
[email protected]
[email protected]
[email protected]
facebook: facebook.com/incicimustafa

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere her gün yeni para kazanma sistemleri çıkmakta.Arkadaşım da bu sitelerden birini kurdu. Site bildiğiniz gibi diğer kredi kazanma siteleri gibi aynı.
Örneğin/ addmefast , likeall vs vs

Kazandığınız kredileri ister para ya çevirin.Heryerde harcayın ister sayfa ekleyin fenomen olun.
Vip kullanıcılar ücretsiz kullanıcılara kadar daha ayrıcalıklıdır.(7 günlük vip ücreti 3 TL'dir)

Kazandığınız parayı: Paypal'a çevirebilirsiniz.(Yakında Payza eklenecektir.)
Sistemi Kurucusu arkadaşım olduğum için her türlü yardımcı olabilirim.Sistem daha yeni olduğu için hiç bir ödeme kanıtımız yoktur.İlk ödemede kanıt eklenecektir.
Ayrıca Her Akşam 50 kredilik kupon kodu paylaşılacaktır...
(900 Kredi 1 $ = 3 TL ) Ödemeler en geç 10 saat içinde hesabınıza gönderilir.Sistem için bir adet kredi kartı ayırdık.Hepinize kolay gelsin.İyi kazanmalar...

Referanstan Üye Olursanız Sevinirim...

Referans Linki İçin Tıkla
Normal Link İçin Tıkla

kredi nasıl kazanılır , sınırlama varmı istediğimiz kadar kasabilrmiyiz?

Kredi nasıl kasılıyor? Bir günde ortalama kaç kredi kasabiliriz? Kredi kasmada bir sınır var mı? Vip üyelik alan üyelerin ne gibi bir ayrıcalığı olacaktır? PM bekliyorum..

Üye oldum bakarım bi ara

imacros ayarlansa başlayan olur ama yt forumunda uğraşacak kışı pek çıkcağanı sanmıyorum ytde insan spam yapamasa bıle özgünde bunlardan daha fazla kazanacağını düşünüyorum.

sınırsız tıklama var de boşta olan biligisayarı bırakayım buraya

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

5.6 tane sayfa var 1.2 ay sonra tekrar uğrarım :)

kredi kasma olayı arkadaşlar youtube facebook twitter gibi sosyal medyalarda sayfa beğenme takip etme video izleme abone olma vs. vs bu tür işlemleri yaparak kredi kazanabilirsiniz.

Vip üyelerin ayrıcalığı günlük daha fazla kredi kazanabilirler para transfer edebilirler

tıklama başı 15 puan alırlar

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

ayrıca sistemde botlara karşı yazılım vardır imacros veya program olarak yazılmış botu sistem fark ederse krediniz 900 olduğunda sistem banlıyor yani boşa yapmış oluyorsunuz

şunun altını çiziyorum 200 300 kredide değil 900 de ödeme alacağınız zaman banlanıyorsunuz.

Cevap varmış konuda

Edit :
ayrıca sistemde botlara karşı yazılım vardır imacros veya program olarak yazılmış botu sistem fark ederse krediniz 900 olduğunda sistem banlıyor yani boşa yapmış oluyorsunuz

şunun altını çiziyorum 200 300 kredide değil 900 de ödeme alacağınız zaman banlanıyorsunuz.

Yazdığınız yazıya baktım pek içime sinmedi doğrusu . 900 kasıp hiç birşey kullanmadığım halde banlanacağım aklıma geldi , neyse hayırlı işler.

Son düzenleme:
İ-Macros ayarlanmadıktan sonra olmaz bu iş

Birde VIP üye olmadan Paypala para aktarabiliyor muyuz 900 kredi yaptık mı ?
Son olarak normal üyede 25 Tıklama falan diyor bir günde 25 defa mı tıklayabiliyoruz.

Son düzenleme:
Kayıt oldum site yeni olduğu için fazla puanlı görev yok ilerde olur umarım.

Cevap varmış konuda

Edit :

Yazdığınız yazıya baktım pek içime sinmedi doğrusu . 900 kasıp hiç birşey kullanmadığım halde banlanacağım aklıma geldi , neyse hayırlı işler.

hayır sistemdeki yazılım isim ile arıyor ve mouse tıklamalarını izliyor yani siz mouse ile normal şekilde yaparsanız sorun yok fakat mouse tıklaması yok ise ban yiyorsunuz

eğer hiçbir şey kullanmadan kazanırsanız sıkıntı olmaz

site yenidir size ilk geldiğinizde 75 kredi verliyor bu kredi ile sizde reklam verirseniz hem siz hem diğer üyeler için reklam olmuş olur ve karşılıklı olarak daha çok kazanırsınız.

---------- Spam Engelliyici 13:11 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------

Daha Detaylı Bilgi İçin Adminle İletişime Geçin İletişim Adresleri:

[email protected]
[email protected]
[email protected]
facebook: facebook.com/incicimustafa

kredi kazanmak için az olduğunu düşünenler artık siteye rahatlıkla girebilir günlük 300 kredi kazanma şansınız var buda 3 günde 1 $ demek

hayırlı olsun :D script olarak genel bi script kullanıyorsunuz değiştirmenizde fayda var :)
Not : sahibi iseniz yazdım :)

üst gönderilere bakarsanız eğer 3 haftaya kadar değiştirileceğini yazdım sahibi değilim fakat arkadaşıyım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri