Merhaba arkadaşlar yeni keşfettiğim bir siteyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sitede sosyal medya hesaplarınızla kredi kasıyorsunuz daha sonra bu kredileri gerçek paraya dönüştürüyorsunuz.
Üstelik alt ödeme 2$ !!
Referansımdan üye olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
Daha açık ve güzel anlatım olsun diye direk sitedeki yazıyı buraya yazıyorum.
Sosyal Medya Hesaplarınız İle Para Kazanın Üye Olun Anında 25 Kredi ve 0,50$
Ödeme kanıtları:
Ben bu sistemle neler yapabilirim?
Tamamen karsilikli begeni yaparak, kredi kazanmaya ve kazandiginiz bu kredileri de,
- Ister sayfa begendirmede, isterseniz de nakite cevirerek para kazanmada kullanabileceginiz ve %100 gercek kullanicilardan olusan bu sisteme sizler de ucretsiz uye olarak,
1. Facebook sayfa ve fotograf begendirme, Twitter ve Instagram takipci, Google Plus uye kasma,
2. Web sitesine organik hit, YouTube videolariniza begeni ve izleyici, Kanallariniza abone kasma
- Gibi daha bircok islemi sistemimizin hedef kitle belirleme ozelligi sayesinde istediginiz kitleye hitap ederek kolaylikla yapabilirsiniz.
** Ustelik bunlari HAZIR KREDI PAKETI ve VIP UYELIK Satin Alarak zahmetsizce de yapabilirsiniz.
5. Sisteme uye olan herkese her gun duzenli olarak,
- Level derecelerine gore Normal Uyelere 50 ile 250 arasi ve Vip Uyelere de 1000 ile 2000 arasi bonus kredi hediye edilmektedir. Gunluk Bonus Kredilerinizi 24 saatte bir hesabiniza yukleyebilir,
Ödeme alabilmek için hiçbir koşul ve şart yok.
Alt ödeme limitimiz olan 2 dolar bakiyeye ulaştığınız zaman, anında ödeme talep edebilir; en geç 3 gün içerisinde ödeminizi alabilirsiniz.
Ayrica hergun ucretsiz olarak,
Normal uyelere 50 ile 250, Vip uyelere ise 1000 ile 2000 arasi gunluk bonus kredi
200 kredilik kupon kodu paylasimi (Her aksam saat 20:30 da toplu sohbet odasinda)
200 kredi odullu Gunun En Aktif 3 Uyesi yarismasi
REFLİ LİNK : Sosyal Takipci ve Para Kazanma Sistemi
Refsiz LİNK : Sosyal Takipci ve Para Kazanma Sistemi
REFERANSIMDAN ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. UMARIM HEP BERABER KAZANIRIZ..
Sitede sosyal medya hesaplarınızla kredi kasıyorsunuz daha sonra bu kredileri gerçek paraya dönüştürüyorsunuz.
Üstelik alt ödeme 2$ !!
Referansımdan üye olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
Daha açık ve güzel anlatım olsun diye direk sitedeki yazıyı buraya yazıyorum.
Sosyal Medya Hesaplarınız İle Para Kazanın Üye Olun Anında 25 Kredi ve 0,50$
Ödeme kanıtları:
Ben bu sistemle neler yapabilirim?
Tamamen karsilikli begeni yaparak, kredi kazanmaya ve kazandiginiz bu kredileri de,
- Ister sayfa begendirmede, isterseniz de nakite cevirerek para kazanmada kullanabileceginiz ve %100 gercek kullanicilardan olusan bu sisteme sizler de ucretsiz uye olarak,
1. Facebook sayfa ve fotograf begendirme, Twitter ve Instagram takipci, Google Plus uye kasma,
2. Web sitesine organik hit, YouTube videolariniza begeni ve izleyici, Kanallariniza abone kasma
- Gibi daha bircok islemi sistemimizin hedef kitle belirleme ozelligi sayesinde istediginiz kitleye hitap ederek kolaylikla yapabilirsiniz.
** Ustelik bunlari HAZIR KREDI PAKETI ve VIP UYELIK Satin Alarak zahmetsizce de yapabilirsiniz.
5. Sisteme uye olan herkese her gun duzenli olarak,
- Level derecelerine gore Normal Uyelere 50 ile 250 arasi ve Vip Uyelere de 1000 ile 2000 arasi bonus kredi hediye edilmektedir. Gunluk Bonus Kredilerinizi 24 saatte bir hesabiniza yukleyebilir,
Ödeme alabilmek için hiçbir koşul ve şart yok.
Alt ödeme limitimiz olan 2 dolar bakiyeye ulaştığınız zaman, anında ödeme talep edebilir; en geç 3 gün içerisinde ödeminizi alabilirsiniz.
Ayrica hergun ucretsiz olarak,
Normal uyelere 50 ile 250, Vip uyelere ise 1000 ile 2000 arasi gunluk bonus kredi
200 kredilik kupon kodu paylasimi (Her aksam saat 20:30 da toplu sohbet odasinda)
200 kredi odullu Gunun En Aktif 3 Uyesi yarismasi
REFLİ LİNK : Sosyal Takipci ve Para Kazanma Sistemi
Refsiz LİNK : Sosyal Takipci ve Para Kazanma Sistemi
REFERANSIMDAN ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. UMARIM HEP BERABER KAZANIRIZ..