Sosyal Medya ile Kazanmak

burak1355

Kayıtlı Üye
Merhaba abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. Bir arkadaşım tavsiyesi ile tanıştığım siteyi sizlerle de paylaşmak istedim.

Araştırdığım ve arkadaşımın anlattığına göre sistem Facebook'un bize para kazandıran bir hali ve reklamlarından kazandığın paranın bir kısmınıda üyeleriyle paylaşıyor. Tabi sadece üye olanlara dağıtmıyor. Facebook gibi yorum, beğeni, paylaşım tarzı her yaptığımız aktivite bize para kazandırıyor.
Bende yeni olduğum için size ödeme kanıtı gösteremiyorum.

REFLİ Link
Refsiz Link

(KENDİMDE YENİ OLDUĞUM İÇİN BİR SİTEDEN ALINTI YAPTIM)
Yaptığımız Her BEĞENİ PAYLAŞIM YORUM bize Kazanç sağlamış olacak.

Siteye girdiğinizde alışık olmanız için birkaç resim çektim

1_zps0d697e65.jpg

Hesabım bölümünden işin network kısmına giriş yapabiliyoruz.
Eğitim bölümünede türkçe anlatım gelecek bekliyoruz.
Toplantı ona keza aynı bekliyoruz.
sosyal Medya Bonusu burada da kazandığımız miktarı görebiliyoruz.

Sağ Tarafımızda
4_zpsbfdef458.jpg

eklediğimiz Arkadaşları görebiliyoruz. Amaç kazanmak olduğu için size bi tüyo attıgınız fotolar vs surekli beğenen birisi varsa onu ekleyin yabancı olması onemli değil sizde onunkileri beğenip birbirinize kazanç sağlamıs olursunuz çabuk olması nedeniyle.

Üst Tarafta
2_zpsad7152a4.jpg

Arkadaşla Kendi Sesimden Network Kısmıyla Alakalı Kısa Bir Video
Video Link(video olarak koymayı beceremedim)

İşin Network Yanı ise 6 tane paket var ekibinizdeki bir kişinin dışardan yatırımıyla yada içerdeki birikimiyle aldığı paketlerden siz kazanç sağlıyacaksınız. Detaylarını öğrendikçe konuya eklicem.
5_zps75146279.jpg

SOSYAL MEDYA BONUSU

8_zpslj4wo89g.jpg

10$ yatırım ile hızlı kazanmayı düşünenler için kazanç planlarından 2 tanesini aşagıda örnek olarak paylaşıyorum. Sizlerde hızlı kazanmak istiyorsanız 10$ ile başlangıç yapabilirsiniz.

KENDİ KAZANCIMDAN ÖRNEK MATCHİNG BONUSU
9_zpsyovho78u.png

Örnek para çekimleri

12_zpsucke0bng.jpg

11_zpsjrdarirn.jpg

bu yeni üyelere aklım ermiyor ..
önünüzde yt gibi bir deniz varken ne işiniz var böyle işlerle anlamıyorum

bu işlere bi ara kafa yordum ama o kafa yorduğum sürede trafik kazalarını 20 şer dakika bi kanalda toplasaydım şimdi parayla adam tutup başkasına kafa yormasını isteyebilirdim :)

bu işlere bi ara kafa yordum ama o kafa yorduğum sürede trafik kazalarını 20 şer dakika bi kanalda toplasaydım şimdi parayla adam tutup başkasına kafa yormasını isteyebilirdim :)

:D Benim gibi daha hiç kazanamamış arkadaşların bi' nebze işine yarabilir. Tam olarak bende kavrayamadığım için kesin olarak yazmıyorum :D Belki de güzel kazançlar çıkar ortaya

bununla çok çalışsanız belki 100 dolar kazanırsınız yt de çok çalışasanız 10000 dolar kazanabilirsiniz

bununla çok çalışsanız belki 100 dolar kazanırsınız yt de çok çalışasanız 10000 dolar kazanabilirsiniz

otomatiğe bağla, 100 de oradan gelsin. aç bikaç tane blog oradan da adsense gelir gelsin, bikaç da bumerang bağla oradan da gelsin. şahsen 1 lira da gelse sonuçta para paradır. benim gibi paraya kıymet veren insanlar için gayet güzel bi durum :)

hadi bakalım youtube dan kazanamayanlar bunlarla uğraşsınlar.boş durmak olmaz :D

otomatiğe bağla, 100 de oradan gelsin. aç bikaç tane blog oradan da adsense gelir gelsin, bikaç da bumerang bağla oradan da gelsin. şahsen 1 lira da gelse sonuçta para paradır. benim gibi paraya kıymet veren insanlar için gayet güzel bi durum :)

Aynen öyle hocam 50 kuruş dahi olsa kardır :D

hadi bakalım youtube dan kazanamayanlar bunlarla uğraşsınlar.boş durmak olmaz :D

Facebook gibi zaten hocam, faceden sıkılanlar birazda burada takılır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri