Sosyal Medya Referanslı %100 Organik İzlenme 1K = 5 TL

softturkey

Yasaklanmış
youtube-rank-300x245.jpg

Özellikler
Videolarınızın yüzde 90-100ü izlenir.
Facebook başta olmak üzere bir çok sosyal ağdan karışık olarak gelmektedir. Çekimin kaynağı olarak gözüken tüm sosyal ağlar için aşağıda paylaştığım istatistiğe göz atabilirsiniz.
Mobil izleme gönderilmemektedir.

Hizmet Hakkında
İşlem öncesi ücret alınır.
24-72 saat aralığında çekim tamamlanmaktadır. Ancak yüksek alımlarda sistemde gecikme olursa anlayışlı olacak arkadaşlarla çalışmak isterim.
Hizmete başlandıktan sonra geri ödeme alınmamaktadır.
Videolarınız %100 güvenli bir şekilde çekim yapılmaktadır. Videonuz çekim nedeniyle asla kapanmaz; ancak daha önce belirttiğim gibi YouTube içerik yönetmeliğine uygun olmayan kanallar kapanabilmekte. Bu nedenle videonuz ya da kanalınız problem yaşarsa lütfen geri ödeme vb. bir işlem için başvurmayınız, kabul edilmez.
Her türlü sorun için bana pm aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Fiyat Listesi
Fiyat listesini her gün güncelleme hakkım sabittir.

1 K İzleme - 2 TL
5000 İzleme - 8 Tl TL
10.000 İzleme - 15 TL
20.000 İzleme - 25 TL

Daha büyük paketler için lütfen özel mesaj atınız.

Ödeme Seçenekleri:

Havale&EFT (Yapı Kredi) , Paypal (Her işlem için masraflar sizden karşılanacaktır. Ulaşması istenen net tutar liste fiyatıdır.)

Konuyu şikayet ettikten hemen sonra böyle bir pm aldım, biraz durumu açıklasa da gönderdiğim cevap aşağıda mevcut. Yönetici arkadaşlara duyurulur.

softturkey' Alıntı:
hocam reseller ınız olmak istiyorum bende panel yazılım hazırlandımı ? sorunlar vardı en son düzeldimi acaba :) ben başlığı açtım konuda ref isteyenler için ref olursunuz umarım veya bayimdir diye yazarsanız iyi olur :)

Hocam biraz önce sizi şikayet ettim kopya içerik yüzünden, bu mesajı göndermekte çok geç kaldınız kusura bakmayın. Ayrıca şuan reseller satışı yapmıyorum, bir arkadaş ile uzun süreli anlaştık o arkadaş dışında satış yapmıyorum sadece ücretsiz dağıtıyorum. Kusura bakmayın. Öncelikli olarak tamamen anlaşıp daha sonra özgün bir şekilde konunuzu açsaydınız daha mutlu olurdum, birlikte çalışabilirdik. Saygılarımla..

Konuyu şikayet ettikten hemen sonra böyle bir pm aldım, biraz durumu açıklasa da gönderdiğim cevap aşağıda mevcut. Yönetici arkadaşlara duyurulur.

Hocam biraz önce sizi şikayet ettim kopya içerik yüzünden, bu mesajı göndermekte çok geç kaldınız kusura bakmayın. Ayrıca şuan reseller satışı yapmıyorum, bir arkadaş ile uzun süreli anlaştık o arkadaş dışında satış yapmıyorum sadece ücretsiz dağıtıyorum. Kusura bakmayın. Öncelikli olarak tamamen anlaşıp daha sonra özgün bir şekilde konunuzu açsaydınız daha mutlu olurdum, birlikte çalışabilirdik. Saygılarımla..

kusura bakmayinda hocam sikayet edilecek neyi var anlamadim. ben sizle ilk konuyu actiginizda bayiniz olacagmi soylemistm zaten. bayi oldugum icin kosullar ayni. yaziyi kendimde yazsaydim zaten ayni seyleri yazacaktim

Zaten kim olduğunuzun farkında olmadan şikayet etmiştim hocam. Ayın 2sinden sonra Türkiye'ye döneceğim. O zaman konuşalım tekrar. Kolay gelsin

Ref olabilirim dostum. Dönüşe göre yorumu belirtirim burada.

referans olabilirim elimde sağlam videolar var

ref benim tarafımdan alındı gayet hızlı bir şekilde :)

konuyu baltalamak gibi olmasın ama youtube reklamına 10tl yazdım ve karsılıgında 3k izlenim veriyor.

1k-5tl bence fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri