Sosyal medyanın tamamen kapatılması gündemde

harun_86

Kayıtlı Üye
Haşmetli reisimizin bugün yaptığı açıklamada youtube başta olmak üzere tüm sosyal medyanın kapatılmasını istiyor

belli profillere erişimi yasaklarlar diye düşünüyorum. vk.com da mevcut uygulanan bir sistem :)

Konu açılıp kapandı.
Tekrar açmışsın.
Buda gider.

2020 'De teknoloji çağındayız. Kimse hiç birşeyi yasaklayamaz. Daha doğrusu yasaklasa bile bir çözümü bulunur :)

2020 'De teknoloji çağındayız. Kimse hiç birşeyi yasaklayamaz. Daha doğrusu yasaklasa bile bir çözümü bulunur :)

Tiktok yasaklansın hocam, Diğerleri denetlene bilir.
Tiktok kadar lanet bir platform görmedim, hiç kullanmadım da.
Tiktok kullanan çocuklarda ne ahlak var ne medeniyet var nede kültür var.

12 yaşından tut 20 yaş aralığına kadar kızlarımızın yaptığı hareketler beni şok ediyor kesinlikle yasaklanmalı tiktok ahlaki değerler çok bozuldu orda

Aynen çözüm hali hazırda var zaten de, neden başlarına gelince haykırıyor herkes? Siyaset yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Her konu öyle. İlla ki ağırlık koyacak, koyması gerek ama sosyal medyaya değil, yazana çizene. 2012'den beri aynı iş. Bilmem kaç milyon vatandaş yaşarken kimse görmez ama işte... Olayı yapanı kesinlikle hiçlesinler ona katılırım, ayıptır, günahtır, karaktersizliktir yaptığı. Eksiklerinden biri de işte başına gelmeden empati yapamaması bu adamın (ki halkın fakir kesiminden gelen biri)... İnsanın aklında 1000 soru işareti yakıyor acaba kasıtlı mı diye böyle olunca malesef.

Beğenilme dürtüsü hocam malesef ahlakı bırakmadı...

Ben bu tür mecraları şu yasaklansın şu kalsın şeklinde ayırmıyorum. Eğer tiktok gidecekse hepsi gitsin instagramın twitterın youtubeun farkı yok. Nihayetinde ekmek bıçağı gibi ekmek de kesebilirsin insan da. Problem bizim insanımızda. Kızın gösteresi var. Dışarda göstermek yetmiyor kimine. Kimi de dışarda gösteremediğini tiktokta gösteriyor. Önemli olan beynin, zekanın olduğunu anlatamadık. Aslında sorunun kökeni bu tip kızlar değil. Arz talep meselesi. Biz erkekler zekaya ahlaka edebe değil de bu tip teşhircilere yöneldiğimiz için ee haliyle onlar da var olan talebe yetişmeye çalışıyor. Yani velhasıl yine işin ucu eğitime dokunuyor.

Neyse işte eğitimin bu hale gelmesinde.....

Cümlenin devamını getiremiyorum arkadaşlar. Ytpara da kapanır.

Hayırlı günler.

Muhabbet sırasında kime sorsan herkes 3-5 like için yapılan şaklabanlıklardan, çöplükten şikayetçi ama siyasi olarak bakılınca nerede özgürlük diyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri