Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dekone14
Bekleriz hocam![]()
Attım bir yorum. Devam ediyor mu kampanya
edit: kullnıcı adı: alektamoviklimovik
Ysfatazay
hadi rastgele
özel mesaj attım hocam, memnun kalırsam e-ticaret sitemiz için yüklü miktarda alabiliriz.
özel mesaj attım hocam, memnun kalırsam e-ticaret sitemiz için yüklü miktarda alabiliriz.
bende alim![]()
hadi rastgele
yorum attık bakalım
Hayırlı Satışlar.
kursatyzc1 teşekküler
Sent from my iPhone using Tapatalk
mrtshn312 hocam bekliyorum
Parça parça oluyor mu hocam 5tl felangönderildi
mesaj atıyorum
denemek isterim bende hocam
gönderilmiştir
---------- Spam Engelliyici 12:24 ---------- Önceki Mesaj 12:24 ----------
gönderilmiştir
anında geldi hocam teşekkürler.
OztekinibrhmSATIŞ VE REFERANS AMAÇLI !YORUM ATAN HERKESE 100 TAKİPÇİ HEDİYE 100 OLDU!!!
SATIN ALAN KİŞİYE İSE 500 TAKİPÇİ HEDİYEE!!
DİKKAT - BOT veya SAHTE TAKİPÇİ SATIŞIMIZ YOKTUR!
İLETİŞİM : SKYPE : alimkse34
%100 GERÇEK AKTİF TÜRK KULLANICILARDIR!!
Birçok ünlü isim ile, e-ticaret siteleri ile sosyal medya danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
500 TAKİPÇİ DE BİZDEN HEDİYE
Lütfen ürünü satın aldıktan hemen sonra takipçi eklenecek hesap linkini mesaj olarak gönderiniz.
Şifrenizi kesinlikle talep etmiyoruz.
Gönderdiğiniz takipçiler gerçek kişiler mi?
%100 Gerçek ve Aktif Türk Kullanıcılar!
Üyelerin %1 - %2 'lik bir dilimi bir süre sonra zamanla beğeniden ayrılabilir. Bu da hesapların gerçekliğini kanıtlar.
Ayrılma ihtimaline karşılık olarak %3-4 oranında fazladan takipçi göndermekteyiz.
Şifre vermem gerekli mi?Kesinlikle Hayır, bu işlemler için sadece Instagram kullanıcı adınızı vermeniz yeterli.
Bu servis ile ne kazanırım?Öncelikle tüm Instagram ve Google aramalarında sizden daha az takipçisi olan rakiplerinizin önüne geçersiniz. Satın aldığınız takipçilerin paylaşımları ile üst sıralara çıkma hızınız her geçen gün katlanarak artar.
Ne kadar çok followerınız olursa, aynı oranda favorilere çıkma şansınız ve Instagram marka değeriniz artar.
Sadece 19,00 TL?ye dünyanın en büyük sosyal paylaşım kanallarından birinde güvenilirliğiniz tahmin edemeyeceğiniz kadar yukarılara çıkacaktır.
Ödemeyi yaptıktan kaç saat sonra beğenilerim hesabıma gönderilir?
Takipçileriniz Instagram hesabınıza ortalama 12-24 saat arasında gönderilir.
HAVALE İLE ÖDEME DE VARDIR
FİYATLAR ;
Bin takipçi ; 30 TL
2 bin takipçi : 60 TL
3 bin takipçi : 90 TL
5 bin takipçi ; 150 TL
10 bin takipçi ; 300 TL
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.