SOSYALBULK.COM - BEĞENİ -TAKİPÇİ - İZLENME l Türkiyenin En Kaliteli Sosyal Medya Paneli | 7/24 DESTEK |

Fazla satış yapan kişilere bayilik verilecektir.

Satışlar günceldir.
İnstagram ve türk beğeni site üzerinden %50 daha ucuzdur arkadaşlar bilginize.

Instagram Aylık 100 Beğeni Sadece Bayan Beğeni Aktif Olmuştur İsterseniz Beğeniler 1 Saate Yayılabilir. Fiyat 100TL
İlklere devam ediyoruz arkadaşlar piyasanın en dip fiyatları ile 1k instagram izlenme 0,50 Kuruş !

Son düzenleme:
[ YENİ ] Türk Aktif Takipçi 1k 5 TL Max 300 K Çekim mevcuttur.
Referans için ulaşın.

Hiçbir müşteri memnuniyetim yoktur. 20 tl attım yanlış bir paket satın aldım bakiyem düştü almak istediğim bakikeyi satın alamadım. Durumu yöneticilere iza eddim ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar haram ettim .

Hiçbir müşteri memnuniyetim yoktur. 20 tl attım yanlış bir paket satın aldım bakiyem düştü almak istediğim bakikeyi satın alamadım. Durumu yöneticilere iza eddim ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar haram ettim .

Size izah etmemize rağmen kendinizinde dediği gibi yanlış sipariş vermissiniz.Sistem otomatiktir verilen siparişlerin bazıları iptal olmamakta. Kendi yaptığınız yanlışları başkasında aramayın. Ve boş karalama yapmayın..
.
İyi günler

O kadar açlar ki 16 tl vardı 4 lirayı 1 hafta sonra atıyım dedim. İnsanlık ölmüş 4 lirayı istediler buldum bi yerden borç aldım ve sitenin gazabına uğğradım tekrar haram ediyorum.

O kadar açlar ki 16 tl vardı 4 lirayı 1 hafta sonra atıyım dedim. İnsanlık ölmüş 4 lirayı istediler buldum bi yerden borç aldım ve sitenin gazabına uğğradım tekrar haram ediyorum.

Aç olup olmamak ile alakası yoktur bu işlerin.Paket fiyatı ney ise odur.Heleki sistem üzerinden sipariş alınıyor ise. Elle satış yapanlardan alabilirsiniz o zaman. Kendi yaptığınız hataları başkasında aramayın son yorumumdur.Konuyu da daha fazla kirletmeyin. Var ise şikayetiniz konu açabilirsiniz hakkınızdır. Daha fazla kirletecek olursanız da reportlanacaktır bilginize.

Son düzenleme:
kendisi ile çlaşiyorum sistem kullanimi hem basit hemde sorunsuz hic siknti yasamadim oneririm yani hayirli kandiller

Teşekkürler yorum için yeni kampanya ;

10 K Aktif Türk Takipci 40 TL
1 Saat içinde siparişiniz başlayacaktır.

Instagram 20-25K Türk-Yabancı Takipçi 75 TL
Instagram 20-25K Türk-Yabancı karışık Takipçi 20 ile 25 k arası gönderim bulunmaktadır.
www.sosyalbulk.com veya özelden ulaşırsanız satın alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri