Silinme olmuyor diyen sendin. Aboneler kendileri çıkmıyor birden azalıyor. Google cloud platformu bunu fixledi kardeşim. Api mi diye sormamın sebebi bu idi. Sen silinme olmuyor dedin. Bu garanti kapsamına girer. Sabaha aboneler gene tabana inecektir yani. Kanıtlara gelince şikayet konusunda görürsün. Kim haklı kim haksız adminler karar verir.
Bu konuya bir daha yazma.
Sana hizmet sağlamadan önce abone gönderilmiş hesap örneği gönderdim kendi gözlerinle görmedin mi düşmediğini ? Testler tamamlansın ondan sonra satın al diye seni bekletmedim mi ? Biraz daha konuşursan tek tek ekran görüntülerini de ekleyeceğim daha fazla rezil olmana gerek yok. Bir sorunun varsa gidip şikayet konusu aç konumu bu şekilde baltalayamazsın bir derdin varsa gidip şikayet konusu açabilirsin. Aksi halde bu yaptığın forum kurallarına aykırıdır.
sana kaç kere ticket attık hepsinde telafi edileceğini söyledin herseferinde tekrar geri düştü olmuyorsa yapamıyorsan iade et artık uğraştırma bu kadar insanı ömur boyu dustu dıyerek report etmeklemı ugrasıcaz kardeşim arkadas gene bakmış gene silinmiş bu kaçıncı oldu artık telafi edemiyorsan iade et artık kaçıncı oldu bu tıcket at diyorsun kac kere ticket atttığımızı kendin biliyorsun uzatmaya gerek yok satıcıysan ılgılen
Şuanda sorun yok sorun anlık işlem olarak gönderim yapıp hızlı telafi etmemizden kaynaklı oluşmuş gelen ticketların idleri alarak sıraya işliyorum tek tek yavaş yavaş atım sağlayınca bir düşme söz konusu olmuyor.
Hiç bir smm sisteminde atılan para iade olmaz. Ben elimden geldiğince yardımcı oluyorum kimseyi mağdur etmiyoruz tekrar tekrar usanmadan sıkılmadan telafisini atıyoruz.
Şuan gönderilen yeni siparişlerde bir sorun olmuyor. Ayrıca eğer ticket'ınıza cevap gelmiyorsa siparişiniz işlemdedir. Tamamlanınca sizlere cevap atılır. Kimseye cevap vermemezlik yapmıyoruz hocam.
Site aktiftir.site aktif değil ?
NOT: http://prntscr.com/lmubeu sistemde şuan herhangi bir açık talep bulunmamaktadır.